Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. március 21. 0 hozzászólás
 

Aki sokszor volt már úgy vele, hogy játszana, warozna de nincs csapata vagy, ha van csapata, akkor nincs ellenfél, azoknak nyújthat nagy segítséget a napokban megjelent ESL Gather nevezetû alkalmazás. Az ESL

Aki sokszor volt már úgy vele, hogy játszana, warozna de nincs csapata vagy, ha van csapata, akkor nincs ellenfél, azoknak nyújthat nagy segítséget a napokban megjelent ESL Gather nevezetû alkalmazás. Az ESL honlapjára regisztrálva máris részesei lehetünk a rendszernek. Csatlakozhatunk készülõ csatákhoz, vagy akár magunk is indíthatunk küzdelmeket. Emellett, ha nincs szerverünk az sem gond, hiszen a rendszer automatikusan ki tud nekünk utalni egyet, amire a harc végégig saját jelszavat kapunk. Szobákba belépve chatelhetünk a részvevõkkel illetve, ha úgy látjuk, hogy mindenki felkészült el is indíthatjuk a küzdelmet. A Gather jelenleg több játék között a Counter-Strike:Source-ot is támogatja. ESL Gather ismertetõ
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Miután regisztráltuk magunkat az ESL honlapjára máris birtokba vehetjük az új szolgáltatást melynek neve ESL Gather. Miután itt mindenkit a CS:Source érdekel a legjobban, így erre térek ki mit, hogyan kell csinálni. Aki persze kicsit jártasabb az internet világában az lehet, hogy hamarabb felismeri a rendszer mivoltát, mint ahogy ezt a szösszenetet végig olvasná.
Én német nyelven teszteltem a rendszert, azonban akinek más nyelv jobban tetszik az az oldalon bal alul, tud válogatni.

Amint sikerült belépnünk az oldalon a felső banner alatt megtaláljuk a Gather feliratot egy kis ikonnal ellátva (Képen pirossal bekarikázva felül) Erre kattintva elénk tárulnak a támogatott játékok, illetve mellettük zárójelben az éppen aktuális gatherek száma. A gather jelen esetben egy meccskezdeményezést jelent. Rákattintva a Counter-Strike Source-ra megpillantjuk a listát illetve felül a következő feliratot: Neues Gather erstellen, sok ész nem kell hozzá, hogy kitaláljuk ez jelenti az új Gather indítását. Innét tehát már csak el kell döntenünk, mit szeretnénk.

  1. Új Gather indítása

Kattintsunk a már előbb említett Neues Gather erstellen feliratra, ekkor elénk tárul egy adminisztrációs felület, amin megadhatjuk a gather nevét (Name), az indítás időpontját (Startzeit)- itt figyeljünk arra, hogy az időpont előtt 15 perccel tudunk csak belépni a Gather-ünkbe -, azt hogy milyen típusú meccset akarunk játszani (Anzahl Spieler-Slots) az 1on1- től a 16on16-ig vagy akár saját számot is beadhatunk. Ha sikerült ezt kiválasztani megjelenik egy új sor, amiben eldönthetjük, hogy csapat keres csapatot, vagy mix küzdelmet szeretnénk indítani. Ez után meg kell adnunk, hogy milyen erősségű embereket várunk a csatába (Spielstärke) ami kinn Low, High és Medium erősségűként jelenik meg sorrendben.
A kötelező adatok után áttérhetünk az opcionális beállításokra (Optionale Einstellungen) ahol meg kell adnunk, hogy akarunk-e jelszavat (Passwort) illetve el kell döntenünk, hogy van-e szerverünk vagy nincs (Server vorhanden?). Ha azt választjuk, hogy jelszóval kívánjuk levédeni a küzdelmet, azt is kiválaszthatjuk, hogy az összes helyre csak jelszóval lehessen bejönni, vagy csak pár haverunknak akarunk tuti helyet biztosítani.
Miután ezzel is végeztünk egy számunkra nem annyira fontos részhez, a csatlakozási feltételekhez (Beitritts-Beschränkungen) érkezünk, ahhol kiválaszthatjuk, hogy a csatlakozó játékosoknak legyen-e Playercard-juk (Ezt az ESL-től lehet rendelni, ezzel igazolhatod magad, nagyobb rendezvényeken hogy te On-Line player vagy), esetleg Premium userek jöhessenek, vagy akár kiválaszthatjuk, hogy mennyi büntetőpontos játékost engedjen még be a rendszer a saját Gatherünkbe.
Ez után meg kell adnunk, hogy hogyan értékeljük, illetve kommentáljuk a mérkőzést (Bewertungs Beschränkungen) ezt érdemes az alapértéken hagyni, hiszen a kutya nem kiváncsi majd a magyar tőmondatokra a kommentárban esetleg pálya nevet itt be lehet adni.
Ha készen vagyunk, nyomjunk a Start gombra.

A saját Gatherünket bármikor tudjuk módosítani (Gather bearbeiten), törölni (Gather löschen) vagy akár meg is tudunk hívni bárkit (Spieler einladen).

Miután sikerült eltalálni a rendes beállításokat máris beléphetünk a kis világunkba és várhatjuk a beözönlő játékos tömegeket, akiket Banolhatunk, kickelhetünk, csapatokba rendezhetünk, közben természetesen chatelhetünk is velük. A képen a Gather főablakát láthatjátok a számozások pedig az alábbiakat jelentik:

  1. Gather elhagyása. (kilépés)
  2. Csapatok lezárása
  3. Csapatok automatikusa feltöltése
  4. Csapat választás
  5. Gather módosítása
  6. Ready :)
  1. Létező Gather-hez csatlakozás

Ez talán mindenki számára igen egyszerű feladat. A Counter-Strike:Source-on belül csak kiválasztjuk a Gather nevét, ahova szeretnénk bejutni, rákattintva információkat kaphatunk a játékról, és ha megfelelőnek találjuk a kár rögtön csatlakozhatunk is a játékosokhoz (Am Gather teilnehmen!).
A Gatherek között tudunk akár keresni is, bár erre nem sok szükség van egyelőre, hiszen egyszerre maximum 40-50 fut általában. A gather neve mellet kis piktogramok jelzik sorban, hogy mik az alapvető feltételek és beállítások. Sorrendben: Játék típus, Játékosok száma (Jelenleg/maximum), Mix vagy clan war, skill, jelszóvédelem, van-e szerver, játékos kártya, életkor, prémium kártya. Ahhol ez utóbbiak feltételek inkább ne is próbálkozzunk, ha biztosan tudjuk nincs ilyenünk.
Miután beléptünk a már megismert ablak tárul elénk, azonban semmit nem tudunk megváltoztatni csak csapatba tudunk lépni, chatelhetünk illetve ha készen állunk megnyomhatjuk a Ready-t

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3550
 
1500
 
 
 
kép 565
 
1397
 
 
kép 532
 
1491
 
 
 
kép 356
 
1760
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu