Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. december 20. 0 hozzászólás
 

Most, hogy mindenki tudja, hogy az ancients igen erõsen menetel az EuroCup-on belül (bár ezt egy nagyon picit beárnyékolja a tegnap esti mérkõzés), nem feledkezhetünk meg a többiekrõl sem. A C csoporton

Most, hogy mindenki tudja, hogy az ancients igen erõsen menetel az EuroCup-on belül (bár ezt egy nagyon picit beárnyékolja a tegnap esti mérkõzés), nem feledkezhetünk meg a többiekrõl sem. A C csoporton kívül ugyanis létezik még A,B,D is. Minden csoportnak megvannak a nyertesei és a vesztesei, de nyugodtan mondhatjuk, hogy az ancients ottvan a legjobbak között, hiszen hogy csoportelsõk veretlenül és továbbjutók természetesen. Hasonló cipõben jár a D csoport elsõ, helyezette a FirstCore Gaming is, akik szintén veretlenül jutnak tovább. Csoport összefoglalókat a kibõvített részben találjátok. EuroCup XII jelenlegi állás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: CS2HU


A csoport:

1. mTw.ATI
2. Counterstrike Armageddon
3. Incorrect Gaming
4. default
5. Raptor-Gaming

Igen egyszerûen jutott az mTw.ATI az elsõ helyre. Mindössze az utolsó mérkõzésén kell bizonyítania, hogy ki is az úr a csoportban. Ellenben a –CSA-, default illetve az Incorrect gaming csapatával. Nekik igen nagy szerencse kell, hogy a 2/3-as mérkõzés aránnyal még alkotni tudjanak és eldöntsék ki hanyadik lesz. A Raptor-Gaming úgy néz ki teljesen feladta a harcokat.

B csoport:


1. QPool
2. ALTERNATE aTTaX
3. starLike Gaming
4. xeed
5. b!ologic
6. CSW.skype

QPool 100%-os teljesítménnyel jutott tovább és ezzel megszerezte az elsõ helyet. A második az Alternate ATTAX csapata, akik csendesen megszerezték ezt az elõkelõ helyet és önbizalommal várják az elsõ és a haramadik helyen tanyázó csapatokat. Nem úgy, mint a két titán a staRlike illetve a xeed csapata, akik kicsit megszenvedtek a maguk meccseivel. Az utolsó két csapat gyakorlatilag kiesett a küzdelmekbõl (Biologic és a spanyol CSW)

C csoport:

1. Ancients Hungarian Counter-strike:Source Clan
2. lycanthrophy
3. Team EDiT
4. OxyGen
5. Reason-Gaming
6. Re-flex

Term észetesen az Ancients, magabiztosan hátradõlve iszogathatják a söreiket. Legyõzetlen jelzõt megkaparintva, már csak az o2 csapatát nem verték el. Az oxygen-nek a tovább jutáshoz nagyon össze kell szednie magát és megvernie az Ancients-t illetve a kisebb ellenfélnek számító Re-flex csapatát. Igen érdekes küzdelemre számíthatunk a lyC és az EDiT között is, hiszen egy súlycsoportba sorolhatóak. A Reason és a Re-Flex nagy valószínûséggel a csoport két utolsóhelyéért mérkõzik majd egymással. Az EDiT és az O2 helye azonban még korántsem dõlt el. Igen kemény helyzet alakult ki, de egyáltalán nem lehetetlen egyik csapat számára sem.


D csoport:

1. FirstCore Gaming
2. syNergy ©
3. openmind Gaming
4. mycruz
5. waiting
6. #ArtiC.Syn

Az syC és az fC mérkõzése nagyon izgalmasra sikeredett, hiszen mindketten az elsõ helyért küzdöttek. Az Openmind egyetlen lehetõsége a bejutásra, ha az összes hátralévõ meccsét megnyeri. A Mycruz gyakorlatilag álldogál és várja a nagy ellenfelet az syN csapatát, akiket, ha valami csoda folytán megver, megelõzheti a csoportban az openmind-et. Kemény feladat de nem lehetetlen. Az Artic és a waiting a csoport vesztesei.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2583
 
2293
 
 
 
kép 4920
 
2254
 
 
kép 4146
 
1543
 
 
 
kép 4594
 
1405
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu