Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. június 26. 0 hozzászólás
 

Kinek ne lenne ismerős a fnatic név, akik berobbanva a Counter-Strike: Source világába gyakorlatilag mindent elértek, amit egy csapatnak el kell érnie. Számos LAN-on képviseltették magukat, amiből közel 20-ról

Kinek ne lenne ismerős a fnatic név, akik berobbanva a Counter-Strike: Source világába gyakorlatilag mindent elértek, amit egy csapatnak el kell érnie. Számos LAN-on képviseltették magukat, amiből közel 20-ról természetesen a dobogóról jöttek haza. A csapat azonban mostantól hivatalosan is megszűnt, vagyis nincs többé fnatic.css és ezzel egy nagy csapatot vesztett a közösség, hiszen bátran állíthatjuk Európában ők voltak sokáig a no1. Az okok igen egyszerűek, miután Milan "xertion" Veeger és Quint "Blaze" Spierenburg a 2008-as CGS szezon igazolt játékosa lett a Berlin Allianz-nál, a maradék három játékos vagyis Luuk "darky" Verink , Sandor "proph" de Munck és Mark "AirRaid" Koks már nem próbálják meg újra összerakni a csapatot. Utóbbi kettő játékos közben új klánba is vándorolt, ahogy arról már be is számoltunk, tehát gyakorlatilag a fnatic ember nélkül maradt.

A fnatic menedzsmentje a következőket mondta el a CSS felfüggezstéséről:

"A döntést igen sok tényező befolyásolta, de természetesen javarészt a probléma fő forrása, hogy a CSS már nem jó befektetés számunkra, hiszen bármilyen csapatot is erősítünk meg nagy valószínűség miatt a jövőben biztosan elveszítjük a CGS miatt, hiszen egy teljes csapatot nem tudnak beválogatni mi pedig nem mondhatjuk a játékosainknak, hogy ne kóstoljanak bele abba a világba is."

Sam Mathews a fnatic alapítója a következőket nyilatkozta

"Soha nem voltam egy búcsúzkodást kedvelő ember és ez most is így van. Ez az öt srác volt az igazi fnatic játékos, készséggel képviseltek minket a professzionális játék fókuszában és tették a dolgukat a CSS-en belül. Büszkén hordták a narancssárga fekete pólót, nagyon jó fejek voltak és közeli barátságok szövődtek közöttünk. Minden eseményen hiányozni fognak és az irodából is ahol annyi időt töltöttünk együtt, mindenekelőtt azonban szeretnék nekik nagyon sok szerencsét kívánni. Quint, Milan, menjetek és hódítsátok meg Los Angelest, Luuk, Sandor, Mark titeket pedig remélem, még látlak más csapatokban játszani. Köszönet mindenért, amit a Fnatic-ért tettetek barátaim."

Luuk "darky" Verink
a CGS-ről és a csapatról a következőket nyilatkozta

"Úgy mentünk a CGS Combine-ba, hogy tudtuk jó esélye van néhányunknak arra, hogy draftolják. Mindezek mellett egy igazán jól képzett osztagunk volt, amit tudtunk megbontani magát a véget jelenti.
Mindezek ellenére menni akartunk, mert a CGS a legnagnagyobb verseny a CS-sek számára és jelenleg a Sorce-osok számára. Mi (Mark, Sandor és én) igazán boldogok vagyunk, hogy Quint-nek és Milano-nak lehetősége nyílt az egyik legjobb dologra, amit szerettek volna, hogy elindítsák az eSportban a saját karrierjüket.
Mindemellett szomorúak is vagyunk, hiszen ez azt jelenti, hogy a Fantic.css soha többé nem lesz. Ennek a két igazán jó játékosnak a személye nélkül úgy kellett döntenünk, hogy többé nem folytatjuk a Fnatic égisze alatt.
Nekem igazán jó volt a Fnatic.css-ben és meg akarom köszönni mindenkinek, de főleg a csapattársaimnak azokat döbbenetesen jó időket, amiket együtt tölthettünk és azokat a nagyszerű eredményeket, amiket megszerezhettünk.
Köszönet a rajongóknak a hatalmas támogatásért és mindenért. Viszlát."

Elért eredmények:

picture Slap #13
picture i31
picture ClanBase EuroCup XV
picture The eXperience.dk 2007
picture CGS Online Qualifier Europe
picture Lan79 2007
picture Netgamez 2007A
picture GrandMasters of CS;Source
picture i29
picture CGS Season 2 Combine
picture ESL Major Series Season 1
picture PB Euro Open
picture digitalsace 2007
picture CGS Season 1 Combine
picture i30
picture Slap #10
picture Lan79 Gold Edition 2008
picture i32
picture EuroCup XIV

A fnatic.css búcsúzó tagjai a következőek:

Milan "xertion" Veeger
Quint "Blaze" Spierenburg
Luuk "darky" Verink
Sandor "proph" de Munck
Mark "AirRaid" Koks
 


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4682
 
1675
 
 
 
kép 743
 
1633
 
 
kép 922
 
1650
 
 
 
kép 770
 
1525
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu