Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 14. 0 hozzászólás
 

Lassan elérkezünk a Gody Pro Series 6. eseményéhez. A Source klánok az első nagy megmérettetésük elé néznek és immáron a felkészülésük utolsó szakaszába érkeztek. Jobbnak véltem kicsit utánanézni

Lassan elérkezünk a Gody Pro Series 6. eseményéhez. A Source klánok az első nagy megmérettetésük elé néznek és immáron a felkészülésük utolsó szakaszába érkeztek. Jobbnak véltem kicsit utánanézni a dolgoknak és felkerestem régi ismerősőm, akivel együtt kezdtük a média karrierünk. Ő nem más mint peza, ki egyben fontos láncszeme a GPS Core csapatának. Node nem akarok minden elmondani helyette... ... majd ő elmond mindent. Tehát: peza
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
Szóval, mutatkozz be szépen a kedves rádió néző gyerekeknek!

peza:
Szerbusz kedves FoP|BugBeaR| :) Zámbó Péternek hívnak 30 éves vagyok, fertőzött CS-s emberke.


Riporter:
Mint ismeretes, tagja vagy a méltán híres GPS Core Team-nek, azaz a keménymagnak. Mi a szereped pontosan és ez milyen felelőséget ró rád?

peza:
Így van, GPS Core Teamnek tagja vagyok. Kellően nehéz feladat hárul rám, de ez igaz mindenki másra is. GPS rendezvények előtt a fő feladatom a Counter-Stike, Counter-Strike: Source Szabályzatok megírássa, időbeosztás megtervezése, Vudumennel a GUIk tesztelése, s meg ki tudja mivel nem foglalkozom. :) A verseny helyszínén Sancival vagyok versenyigazgató, s ketten felelünk az egész verseny lebonyolításáért.


Riporter:
Mivel a CS2.hu alapvetően a Source témakörével foglalkozik, így térjünk is rá egyből. Milyen elvárásokat támasztotok a Source-al kapcsolatban, így a rendezvény előtt?

peza:
FoP|BugBeaR| kedvéért került be!, ezt kijelenthettem! :) Komolyra fordítva a szót, a Counter-Strike: Source scene is kezd növekedni, vannak játékosok, akik átértek Source-ra, s mivel a GPS LAN mindig is szerettet volna nyitni más játékok irányába (volt próbálkozás CoD-dal), így most megpróbáljuk a Counter-Strike: Source scenet is kicsit bevonni. Az elvárásaim igen komolyak. A verseny compo gépeken fog zajlani, így a különbségek remélem csökkenek a csapatok között. Ez a lebonyolításban is nehézségeket okoz, de remélem ezeket megoldjuk a verseny folyamán. Összességében: jó, kiélezett, látványos meccseket és kitűnő hangulatot várok.


Riporter:
Vázolnád nagy vonalakban a lebonyolítás rendszerét? Hány csapat, milyen rendszer és meg is kérdezném egyből itt, hogy haladtok a GUI és a szabályzat elkészítésével?

peza:
A verseny DE (Double Elimination) fog zajlani, s szétlövéssel kezdődik. A szabályzat elkészítésével kifejezetten jól állunk, egy-két nyitott kérdés van még, ezeket tisztázzuk. A GPS CS:S GUI-nak a tesztelésével is jól haladunk, nemsokára az is készen lesz.


Riporter:
Mivel jólértesült vagyok, tudom hogy te magad is játszol a Source-al az 1.6 szkill színeiben, akik szintén ottlesznek a lanon. Mi a személyes véleményed a játékról?

peza:
Pontosak a forrásaid! :) A Source-t a hA klán színeiben kezdtem játszani, utána szétváltak útjaink, s beszervezett Flegby az 1.6 szkill klánba. De sajnos, mivel lanszervező vagyok így a kettő nem fér össze, így csak ritkán kerülök be az LU-ba. A személyes véleményem perpillanat az, hogy komolyabb versenyre kiforratlan még a játék, hiányzik még egy-két map, meg fejlesztés a játék motorjában, hogy azt versenyre megfelelőnek ítéljem.


Riporter:
Visszatérve magához a tornához, sokakat foglalkoztad a tény, hogy tervezitek e bármifajta honorálását a 8 csapatos versenynek azon kívül természetesen, hogy a győztes csapat elismerést nyer a scene-n belül, ami jól jöhet így a WCG előtt?

peza:
Természetesen tervezzük díjazni a csapatokat, de én úgy látom inkább az elismerés lesz a fontosabb. :)


Riporter:
Szerinted a Source mennyire potenciális játék a szponzorok szemében?

peza:
Érdekes kérdés... szerintem egymagában kevés..., de meglátjuk, nem tudhatjuk mit hoz a jövő! :)


Riporter:
Végsősoron, szeretnél mégvalamit megosztani a scene tagjaival?

peza:
Igazából... Minél jobb versenyt szeretnék, jó meccseket, s ezzel megmutatni azt, hogy ez a játék szól a LAN-okról is, ahol találkozhatnak élőben az emberek egymással, nem csak neten a virtuális világban, storyzgatnak, jól érzik magukat! Ez vonatkozik azokra az emberekre is, akik nem tudnak a klánjukkal eljönni. Ez a verseny egy élmény, amit nem szabad kihagyni, el kell jönni, s mindenki meglátja! :)

Ezzel szintén egy sorozat indul meg melynek témája a GPS 6 Source versenye. Próbálok nektek minden info morzsát elcsípni mely érdekes lehet.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1441
 
1427
 
 
 
kép 765
 
1595
 
 
kép 1343
 
1450
 
 
 
kép 3813
 
1737
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu