Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. december 31. 0 hozzászólás
 

Nemrégiben nagy port kavart az a bejelentés, mely szerint egy budapesti szervezõgárda, pontosabban egy netcafé 3 millió forintos összdíjazású Counter-Strike kupát rendez, görög utazással egybekötve.

newspic

Nemrégiben nagy port kavart az a bejelentés, mely szerint egy budapesti szervezõgárda, pontosabban egy netcafé 3 millió forintos összdíjazású Counter-Strike kupát rendez, görög utazással egybekötve. Igen, a Vist@NetCaféról van szó, akik nemhogy lemondtak volna extrémnek tûnõ céljaikról, hanem azóta is egyre csak szervezik a versenyt. Mi pedig nem vagyunk semmi jónak sem az elrontói, úgyhogy ezúton szeretnénk nekik lehetõséget adni, hogy bemutassák LAN klubjukat.

Vist@NetCafé
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: eks


Cím: Budapest XIII., Váci út 6. (a Nyugatinál)

Nyitvatartás: non-stop, azaz 0-24h

Telefonszám: +36 (1) 3204332

Gépek:

  • 25 db gép Pentium D 925 duál-processzorral, alaplapi videókártyával, 1 GB RAM-mal, webkamerával, fülhallgatóval, 17" TFT monitorral (ebbõl 15 a földszinten, 10 az emeleti különteremben)
  • 30 db gép Athlon 6000+ duál-processzorral, 2 GB RAM-mal, NVidia 8600 GTS grafikus kártyával, fül-hallgatóval, 19" TFT monitorral (emeleten)
  • további 30 azonos gépet tervezünk még az emeletre.


Netkapcsolat: 100 MBit/sec, gépenként 10MBit/sec érhetõ el

Árak: 500 Ft/óra, tagságival 250 Ft/óra

newspic


Egyéb:
fekete-fehér és színes fénymásolás, szkennelés, egyéb nyomtatási lehetõségek. Az emeleti különterem oktatási célokra is használható. Üdítõ, kávé, csoki, Red Bull és egyéb nassolnivaló kedvezõ áron éjjel-nappal kapható.

Bootcampek, versenyek: szabad kapacitásaink függvényében tudunk 30, késõbbiekben 60 gépet biztosítani ezekre a célokra. Steam partnerek vagyunk, így gépeinken 92 Steam által internet kávézók részére biztosított játékot lehet játszani. A gépekhez saját SteamCafés accounttal rendelkezünk, de természetesen mindenki a sajátját is használhatja.

Oktatás: Különtermünk oktatási célokra is használható, van benne projektoros vetítési lehetõség. Saját szervezésben tartunk oktatásokat, szakköröket benne. A terem oktatási célra bérelhetõ is. Szerdánként tartunk középiskolások számára tehetséggondozó szakkört is.

Saját szervezésû verseny: 50 fordulós Counter-Strike 1.6-os versenyt rendezünk 3 000 000 Ft összdíjazással 2008. január 3. és 2008. december 20. között. A versenyrõl minden információ 2008 januárjától megtalálható a verseny honlapján, de jelentkezni a honlapon már jelenleg is lehet. 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3651
 
1365
 
 
 
kép 2893
 
1637
 
 
kép 258
 
1862
 
 
 
kép 3724
 
1534
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu