Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. október 17. 0 hozzászólás
 

Hamarosan lezárul a nevezés és kezdetét veszi az OBiNet-GLT kupa. Addig is íme egy kis összefoglaló a versennyel kapcsolatban. Érdemes elolvasni a tudnivalókat ami eddig jó néhány homályos dologra is


Hamarosan lezárul a nevezés és kezdetét veszi az OBiNet-GLT kupa. Addig is íme egy kis összefoglaló a versennyel kapcsolatban. Érdemes elolvasni a tudnivalókat ami eddig jó néhány homályos dologra is fényt derít. Amit tudni kell
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: GrassRoot


Úgy éreztük itt az ideje egy kis helyzetjelentésnek, hogy hogyan is állnak a dolgok a kupa házatáján. Kezdjük is. A versenyt 24 csapatra hirdettük meg, mely már-már betelni látszik. Eddig összesen 28an küldtek el jelentkezését melyek közül, azonban van néhány igen hiányos is. Őket ezúton is kérjük hogy pótolják ezeket a hiányokat. Ha igény van rá a verseny 32 csapattal fog elrajtolni. Ehhez azonban szükség van a megfelelő létszámra. Az első 24 csapat már biztos résztvevője a versenynek, azonban a később befutott 4 csapat csak abban az esetben tud résztvenni a kupában, ha a határidőig beérkezik még néhány klán jelentkezése és fel tudjuk tölteni a létszámot 32re. A jelentkezési határidő továbbra is e hét csütörtök éjfél. Eddig az időpontig azonban a már nevezett csapatoknak fel kell tölteniük minden a versenyhez szükséges adatot (steam id, elérhetőségek). Eme feladat nem teljesítése a kizárás veszélyét vonhatja maga után. A nevezés lezárása után már nincs lehetőség módosításra csak különleges esetekben a supervisor engedélyével. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy pontosan és hiánytalanul töltsék fel a szükséges adatokat.


A szabályzat Sorrend és Időrend pontja

  • Az előre meghatározott sorrend dönti el, hogy mely meccseket melyik héten játszák le. Csapatmeccseket csak a sorrendben meghatározott héten lehet lejátszani.
  • Meg lesznek adva, hogy mely csapatoknak kikkel, milyen pályán és meddig kell lejátszani az adott mérkőzést.
  • A csoportmeccseket a kupa indulásától számított 3 héten belül le kell játszani.
  • A konkrét időpontot a csapatok maguk beszélik meg. Ezt az adott időpont előtt legkésőbb 2 nappal jelezni kell egy adminnak.
  • Ha a határidőig sem sikerült a klánoknak megegyezniük az időpontról, akkor a supervisor fogja azt kijelölni. (Ha az egyik fél nem partner az időpont leszervezésében pl: nem jár a kupacsatira ( #OBiNet.css.kupa ), akkor természetesen a másik csapatnak kedvező időpontot fogunk kijelölni)



  • Megkérjük a csapatokat, hogy legyenek fent a kupa irc csatiján (a megfelelő klán előtag használatával) a meccsszervezés megkönnyítése érdekében. Továbbá minden fontosabb információ a kupa oldalán (http://kupa.obinet.hu) lesz kitéve, így érdemes ezt is minél többször látogatni.



    Az oldalon való regisztrálás menete.

    Az e-mail-ben leadott csapatokat és a hozzájuk rendelt neveket mi feltöltjük az oldalra. A tagoknak (a neveztt nick-hez legalább hasonló néven) regisztrálniuk kell az oldalon. Ezekután mindenki kiválasztja a saját klánját és benne a saját nevét. Itt rákattint az „Én vagyok ez az ember” gombra. Ezenfelül a vezér, de csak is a vezér pedig rákattint az „Én vagyok a kapitány” gombra is. Miután mi hitelesítettük a klánvezért, ő tudja majd hitelesíteni a klánjába nevezett tagokat. Ha ez megvan, kezdődhet az adatfeltöltés.


    A szervereket természetesen az OBiNet biztosítja, melyen ManiAdmin mod fog futni a játék tisztaságának érdekében.
    Akik nevezni szeretnének, csütörtök megtehetik.
    Nevezés leadása (cspatnév, játékos nevek) grassroot@gltcorp.hu
    A biztos 24 csapatot már feltöltöttük az oldalra.
    Várólista: w4nn4be, ETAlon, USP, wTw,

    Bármilyen kérdés vagy gond merülne fel, jelezzétek a supervisornak (GrassRoot).

     

     
    Címkék:
    vissza
    Admin
    szerkesztő
     
     
     
    Most itt vannak
     
    nincsenek hozzászólások
    Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
     
    töltés...
    Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
    Hozzászólások betöltése...
     
     
     

    Counter-Strike videók

     

    CS2HU Steam csoport

     
    1022játékos
    153online
    41játékban

    Utolsó hozzászólások

     

    Ajánló

     

    Counter-Strike képekben

     
     
    kép 5992
     
    1363
     
     
     
    kép 1253
     
    1551
     
     
    kép 648
     
    1455
     
     
     
    kép 3265
     
    1694
     

    Counter-Strike Hírlevél

     
    Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
    Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

    Counter-Strike a facebookon

     

    A Counter-Strike hírei

     

    Logitech G600 MMO csak játékosoknak

    Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
    június 18. - callofduty.hu

    Kacsák a myRevenge-ben

    A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
    május 26. - counter-strike.hu

    Online Gaming Championship Invite

    Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
    május 05. - counter-strike.hu

    eSport ösztöndíj

    Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
    április 23. - counter-strike.hu

    Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

    A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
    április 10. - counter-strike.hu