Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. március 25. 0 hozzászólás
 

Elég sok szó esett már távoli konzol parancsokról, pluginekről és egyéb beállításokról, viszont telepítésükről még nem. Pótolva eme hiányosságunkat, első körben a Metamod és a Sourcemod kerül górcső alá, megspékelve

Elég sok szó esett már távoli konzol parancsokról, pluginekről és egyéb beállításokról, viszont telepítésükről még nem. Pótolva eme hiányosságunkat, első körben a Metamod és a Sourcemod kerül górcső alá, megspékelve az egyik legkedveltebb mód telepítésével, a Deathmatch mód telepítésének leírásával. Nem részletes leírást fog tartalmazni a kibővített rész, hanem csak szárazon a lényeges lépések. A különböző beállításokkal talán majd egy másik cikk fog foglalkozni.
Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Ez a kis segítség úgy írja le a telepítést, mint ha külön-külön lenne minden egyes "összetevő" letöltve, de mi ezeket egy fájlba csomagolva elérhetővé tettük számotokra. Azoknak, akik már 1.6-ban használtak amxmodot, azoknak nem lesznek újdonságok a lépések, nagyon hasonlóan kell telepíteni source alatt is a módot.

Metamod

  1. Töltsd le a Metamod:Source csomagot. Ha az eredeti source motoros játékokhoz szeretnéd használni, akkor az 1.4-es verziót, ha az új Orange Box/TF-hez, akkor az 1.6-ost.
  2. Csomagold ki a fájlt, kicsomagolás után a cstrikeaddonsmetamod helyen találod meg. Ha FTP-n szeretnéd feltölteni a szerverre, kicsomagolás után tedd fel a könyvtárba.
  3. Töltsd le a .vdf fájlt. A fájlt az addons mappába helyezd el.
    Megjegyzés: Ha szeretnéd használni a régi metódust vagy módosítani a gameinfo.txt-t, akkor hagyd ki a következőket és olvasd tovább. Véleményem szerint felesleges ezzel a fájllal foglalkozni és metamod telepítése után lehet a sourcemod telepítését kezdeni..
  4. Indítsd újra a szervert.
  5. Írd be a „meta version" parancsot a szerver konzolba (rcon). Ha a "Loaded As: Valve Server Plugin." üzenetet kapod válaszul, sikerel volt a telepítés, ellenkező esetben elleneőrizd le, hogy helyesen csináltál e minden lépést.

Gameinfo


Az 1.4.2 és régebbi metamodok régebbi eljárást használnak betöltődéskor. Ennek az volt az előnye, hogy még a játék indilása elött betöltődött. A steam updatek a gameinfo.txt-t fájlt mindig felülírták és a fejlesztők sem használták ki,ezért egy különböző betöltési mechanizmusra váltottak.

Nyisd meg a gameinfo.txt-t , amiben most ennyit látsz:
SearchPaths
{
Game |gameinfo_path|.
Game cstrike
Game hl2
}
Most írd be a kövekező sort a { jel után, de a „Game" kezdetű sorok elé:
GameBin |gameinfo_path|addonsmetamodin
Ha Linuxot használsz, akkor per jelet használj.
Most indítsd újra a szervert és ismét gépeld be a „meta version"-t. Ha a „Loaded as: GameDLL (gameinfo.txt)." kapod válaszul, sikerült a metamodot feltenned, ellenkező esetben ellenőrizd le a gameinfo.txt-t. A fájlról nem árt, ha biztonsági mentést készítesz, mielött változtatnál rajta.

Sourcemod


Telepítéséhez csak egyszerűen ki kell csomagolni a megfelelő könyvtárba, jelen esetben a cstrike mappába. Ezután nyisd meg a addonsmetamodmetaplugins.ini fájlt és írd be a következő sort:
addonssourcemodinsourcemod_mm
Ezt a lépést ki lehet hagyni, ha ott a vdf fájl is.A beállításokat most mellőzzük, így már menni fog a DM mód.

Deathmatch mód


Értelemszerűen ki kell csomagolni a megfelelő könyvtárba (cstrike), ezután a cfg mappában található csdm könyvtárban tudjuk a beállításokat megváltoztatni.

 

Quake sounds

Ha fel szeretnénk még valamivel dobni DM szerverünket, a quake hangok az egyik legjobb választás. Egy időben szinte alapkövetelmény volt, hogy a módot futtató szerveren a mély férfihang tudtunkra adja, ha valakit sikerült fejbe lőnünk. Telepítése ugyanolyan egyszerű, mint az előzöeké, csak ki kell csomagolni a megfelelő könyvtárba és már használatba is lehet venni. A beállításait a addonssourcemodconfigs és a cfgsourcemod mappákban lehet megváltoztatni.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2904
 
1457
 
 
 
kép 133
 
1881
 
 
kép 5581
 
2072
 
 
 
kép 3191
 
1470
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu