Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. április 01. 0 hozzászólás
 

Újra jelentkezik a „Lányok a cybersportok világában” rovatunk! A most következõ részben egy hölgyet szeretnénk nektek bemutatni, aki eddig a szemünk elõl mindvégig rejtve maradt, bár aránylag aktívan



Újra jelentkezik a „Lányok a cybersportok világában” rovatunk! A most következõ részben egy hölgyet szeretnénk nektek bemutatni, aki eddig a szemünk elõl mindvégig rejtve maradt, bár aránylag aktívan játszik már lassan háromnegyed éve. Az említett hölgyet JennY-ként ismerhettük meg, és az interjú során kitér arra is, miért játszik szívesebben álnevek mögött és mit is gondol így külsõ megfigyelõként kis hazánk közösségérõl. Maga az interjú igen jó hangulatban telt, mint ahogy azt majd látni is fogjátok. Sajnos a kérdezz-felelek végére sem kapunk túl jó értékelést a jókedvû, humoros, de olykor szókimondó lánytól, de sokan odafigyelhetnek mit üzen nekünk, sõt egyesek akár tanulhatnak is belõle. Kellemes olvasgatást! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: ft`cs2hu`bazso


bazso:
Üdvözöllek újra a múltkori estébe nyúló beszélgetésünk után, itt a Counter-Strike2.hu hasábjain. Igen sok idõ eltelt a legutolsó „Lányok az cybersport világában” interjúnk óta, nem is emlékszem ki is volt az utolsó vendégünk ebben a rovatban. Talán ki tudnál segíteni?

JennY:
Nekem sem ugrik be ki volt az elõdöm, de ebbõl is látszik, hogy mostanában lustálkodnak a szerkesztõk^^

bazso:
Köszönjük a pozitív visszajelzést ^^. Az igazat megvalva nagy szerencsém volt aznap este, mikor felmentem lámulni kicsit egy publikszerverre. Ennek köszönhetõn ismerhettelek meg, de még mielõtt az olvasók is megismerkedhetnének veled, kérlek mutatkozz be a nekik röviden!

JennY:
Sziasztok kedves olvasók, Varga Jennifer a tisztességes nevem, 18 éves vagyok és Budapesten lakom. Tanulmányaimmat kis idõre fel kellett függesztenem a munkám miatt. :/

bazso:
Ha nem veszed tolakodásnak, meg szabad kérdezni mivel foglakozol jelenleg?

JennY:
Meg szabad persze. A modellkedés rögös útján bukdácsolok valahol a második méteren ^^

bazso:
Akkor ezek szerint számíthatunk egy divatbemutatóra is a D-Lanon?

JennY:
Szeretnétek mi? :P

bazso:
Ugyebár van nekünk (hogy csak a három legismertebb jányunkat említsem), egy C!cánk, egy et!CAT-ünk és egy Paz-unk. Rajtuk kívül szerencsére és természetesesen vannak még lányok, akik a szórszal játszanak, azonban õk nincsenek annyira szem elõtt, nem annyira ismertek, ahogy Te sem. Azonban azt mondtad, lassan már háromnegyed éve játszol aktívabban, de mégsem ismerünk téged.

JennY:
Régebben volt szerencsém néhány „sorstársam” kellemetlen percéhez public szervereken. Akkor úgy gondoltam, hogy a srácok itt is olyanok, mint bármelyik más számítógépes játékban. Ha lány kerül a közelükbe, akkor azonnal rácuppannak és molesztálják vagy piszkálják. Mivel ez velem is megtörtént párszor próbáltam inkognitóban játszani a kedves fiúkák között (ne is kérdezd milyen nevekkel :P). Szerencséd volt este, hogy hallattam a hangom, bár az is egy kellemetlenségbõl fakadt, hogy beszélnem kellett :/

bazso:
Esetleg már volt szerencséd más lányokhoz, akik szintén hódolnak a csének?

JennY:
Egyszer összefutottam egy lánnyal valamelyik szerveren, bár a nevére már nem emlékszem sajnos, de eddig csak vele beszéltem egy-két mondatot. A többieket egyáltalán nem ismerem.

bazso:
Említetted itt a fiúkat, valamint azt is, hogy már lassan háromnegyed éve játszol ezzel játékkal. Hogyan kerültél bele az FPS-k illetve a PC-s játékok világába?

JennY:
Hogy kerültem bele? Nos, valószínûleg egy olyan megszállott lélek vitt rá, mint Te, habár vele több volt köztünk, mint egy riport ^^ Bocseszka :P. Nos igen, a volt barátom mellett kezdtem el játszani, de fõként FPS-ekkel, azok közül is a Counter-Strike tetszett meg a legjobban.


bazso:
Ha jól értem akkor a barátod is Source-ozott, mivel az 1.6-ot meg sem említetted, ellenben mondtad, hogy többfajta FPS-t kipróbáltál, melyek voltak azok?

JennY:
Jól látod, Source-ozott õ is, mint mindenki, aki egy jobb játékkal szeretne játszani, mint az 1.6, Remélem ezzel mindent elárultam. Technikai dolgokba nem szeretnék bele menni, mert nem sokat értek hozzájuk. UT-ztam régebben, sõt néha még most is elõveszem a 2004-et. Kipróbáltam a Quake 3-4-et és a Painkillert is.

bazso:
Biztos nem számítasz a következõ kérdésre: Milyen érzés ennyi fiatal, felnõtt de gyerekes, megszállott fiú között játszani? Többen mondják, hogy néha teljesen kezelhetetlen helyzet alakul ki az egyes szóváltásokból, hogy sokszor kaptok illetlen megjegyzéseket. Az elmúlt háromnegyed évben szerinted javult az itthoni helyzet?

JennY:
Nehéz ezt most így megfogalmazni, annyira aktívan azért nem játszottam, csak amennyire magánéletem és munkám engedte. De az biztos, hogy ez a helyzet nem fog változni….csak az emberek fognak megváltozni és a piszkálódások. Amíg egy fiú (férfi?) nem jön rá, hogy saját magát tiporja földbe rajtam keresztül addig nincs mit tenni. Remélem akikkel eddig találkoztam és nem éppen úgy viselkedtek ahogy kéne/illene (úgy gondolom az Internet megszab egy bizonyos korlátot/szabadságot de ettõl függetlenül meg lehetne tartani emberségünket) egyszer felnõnek vagy kapnak egy-két nagy pofont, ha már tõlem nem kaptak^^.

bazso:
A környezeted mennyire toleráns ezen hobbiddal szemben?

JennY:
Úgy ahogy elfogadják. Szüleim egy kicsit furcsállták, de aztán szépen lassan hozzászoktak. Így, hogy most saját lakásom van, már nem is tudnak róla mennyit játszok naponta. Az eddigi a kapcsolataim között voltak olyanok, akik szinte elképzelhetetlennek tartották, hogy egy lány egy ilyen játékkal játsszon szabadidejében. Barátaim már természetesnek veszik és elfogadják, bár gyakran kerülök a viccelõdéseik középpontjába. Azonban van egy dolog, mely nagyon kellemetlenül érint. Ez pedig az elsõ találkozás közben elejtett „szoktam csézni” mondat után következik.

bazso:
Saját lakás, biztosan jól fizetõ munka ( xD), elfogadó barátok, szép lehet így az élet. De mi a helyzet a CSS-beli „élettel”. Milyen benne lenni a JennY-nek? Hogyan vélekedsz a magyar közösségrõl?

JennY:
Mondtam én, hogy gonosz vagy :(. Nem ismerem túlzottan ezt a közösséget. Nem is, inkább úgy kéne mondanom, hogy sajnos nem ismerem ezt a közösséget. Gyakran nézegetem az oldalatokat, azon belül is a fórumot, és látom nem lenne rossz helyem itt…de az idõm nem engedi :( Nekem jelenleg még elég hetente 3-4 éjszakai lövöldözés valamelyik szerveren. A magyar scene-rõl röviden csak annyit, néha nem tudom eldönteni, hogy x, y most mit is akar valójában, illetve miért van itt. Úgy érzem a sokak által gondolt „minden rendben van” mögött van valami kavar, bár ezt lehet, hogy csak egy olyan kívülálló látja mint én.

bazso:
”Kavar” az van mindenhol. Ezekszerint nem tervezel hosszú távra ezzel a játékkal, és az is elõfordulhat, hogy egyik napról a másikra abbahagyod? Klánról akkor gondolom nem is nagyon beszélhetünk!?

JennY:
Felõlem beszélhetünk klánokról. Az, hogy nincs klánom, még nem zárja ki, hogy beszéljünk róla^^. Azt kell, hogy mondjam neked, hogy igen, elõfordulhat. Ellenben nagyon tisztelem azokat, akik mindent beleadnak és megpróbálnak eljutni a csúcsra. (nevet)

bazso:
Igaz, nem zárja ki, bár aki a csúcsra akar jutni…. Komolyra fordítva a szót van netalán egy „álompasi” mondjuk az EDiT csapatából?^^

JennY:
Jajj de vártam ezt a kérdést :) Komolyan mondom akkorát csalódtam a WCG-t nyert spanyol csapatban (bazsorffff: khm….ECG… )….elnézést kérek mindenkitõl! Tehát az ECG-t nyert spanyolokat nem így képzeltem el magamnak!^^. A Northern Darkness csapatából viszont Vivid nagyon helyes! ;)

bazso:
Lehet kicsit furcsa lesz ez a kérdés, ne ijedj meg: Milyen játékosnak érzed magad, valamint adsz mások véleményére, ha az elfogadható és jogos?

JennY:
Most kicsit megfogtál. Nem igazán tudok erre mit mondani, nem is tudom mik az átmenetek low, middle és high szintek között, de ha nagyon muszáj lenne mondanom valamit, akkor lowmidet mondanék, azt hiszem ilyen is van :/ Persze figyelem a többieket, a jobbakat, talán tanulok valamit, ami a hasznomra válik. A kérdésed második felére egy másik kérdéssel válaszolnék: Ki az az ember, aki nem fogadja el és nem gondolkodik el egy másik személy véleményén, ha az teljesen jogos?

bazso:
Ezen most lehetne vitatkozni, de az úgy érzem egy újabb interjú anyagát tenné ki.

JennY:
Állok elébe!^^

bazso:
Akkor ez a téma egy ideig még a levegõben marad, mivel úgy érzem sok mindent megtudtunk rólad és másról nem szeretnélek téged faggatni. Az interjú végéhez érve így „inkognitóban” üzennél-e valamit a scene-nek?

JennY:
Az a tény, hogy bizonyos okok miatt sokszor nem vállalom fel, hogy lány vagyok, a többi lányra nézve semmi rosszat nem jelent, nem lehet benne párhuzamokat keresni. A scene nagy része nem érett még meg, hogy teljesen elfogadjon egy nõi játékost, és én nem szeretnék nap mint nap rossz élményekkel elaludni. Legyünk egy kicsit barátságosabbak egymással. Köszönöm a szót és az interjút bazso: )

bazso:
Én köszönöm! Jó éjt!

JennY:
Neked is. Szió!!!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 996
 
1382
 
 
 
kép 3651
 
1365
 
 
kép 1034
 
1423
 
 
 
kép 858
 
1667
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu