Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2009. május 12. 0 hozzászólás
 

Aki sűrűn jár Steamre, talán már látta a friss hírekben, hogy egy új feltörekvő játék kerül pontosan 2 nap múlva a boltok polcaira. A játék neve Killing Floor. Bár a játék egy Unreal Tournament 2004

Aki sűrűn jár Steamre, talán már látta a friss hírekben, hogy egy új feltörekvő játék kerül pontosan 2 nap múlva a boltok polcaira. A játék neve Killing Floor. Bár a játék egy Unreal Tournament 2004 modból fejlődött önálló játékká, az alapkoncepció mégis a Left 4 Dead túlélőhorrorral húzható párhuzamba, mivel egy co-operative módban játszható zombiszimulátorról van szó. Viszont van benne valami, ami kecsegtetőbb, mint a Left 4 Dead: az ára! Előrendelés esetén, azaz még két napig kevesebb mint 12 euroért lehet megvásárolni, de a megjelenés után sem fog az egekbe szökni az ára, 15-20 euró körül fog stagnálni! De mégis milyen ez a játék?

Killing Floor leírása...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: [G]&Sn00PiG


Ez egy Co-op túlélő horror játék. Egyszerre akár hatan is játszhatnak rajta Co-op módban online, de akár egyedül is játszhat bárki a saját kis világában. A cél- megtisztítani minden egyes területet a zombik seregeitől, amíg el nem juttok az utolsó lényhez. A nagy lényhez. A pátriárkához. Végül őt is le kell győznötök.
Mindez így szép, de nem teljes a kép. Ezek nem zombik...hanem áldozatok! A kormány olcsó és mocskos munkálatainak maradéka. Az alap lények csak csámcsogni akarnak rajtad és kizsigerelni. A nagyobb lényekkel van itt a baj. Őket próbálták fegyverrel ellátni. Nem nagy gond ez se. Pengék és láncfűrészek voltak a kezdet, mire pedig eljutottak a gépfegyverekig- rakétákig a kormány titkon lepróbálta zárni a kis programját.

A dolgok sose mennek ilyen egyszerűen és ez most is igaz volt. A kísérleti alanyok egyre kezelhetetlenebbek lettek. Senki nem maradt végül életben, hogy letudja állítani a szörny-klón gépezetet a lények pedig ámokfutásba kezdtek.

A rendőröket beküldték ugyan, de erejük vajmi kevés volt. Mondhatni nem voltak kihívás a lények számára. Az első egységek nem is lettek tájékoztatva róla, hogy mi várja őket. A „Véres láncfűrész van nála!"- féle fájdalmas üvöltésben végződő rádiós üzenetek se nagyon emelték a katonák harci morálját és végül az egész egységet lemészárolták.
Már csak te vagy hátra és néhány barátod. Az első rendőri és katonai egységek túlélői, akiket bedobtak a csatatérre. Természetesen a szádon lakat van, ugyanis ha beszélnél róla az a Hivatalos Titoktartási Törvény áthágása lennel, az pedig fegyelmi támadás. Nincs választásod hát, bemész és szolgálod a királynőt és az országot...ha tetszik, ha nem.
„-Főnök! Zombik...mindenütt! Kicsik, meg nagyok meg fegyverrel rendelkezők! Veszélyesek...és félelmetesek!"
„-Nem érdekel, CSAK TŰNTESD EL ŐKET MIND!"


Killing Floor: A kezdetek


Augusztus 31-én minden megváltozott a London nyüzsgő városában.

Több ezer tüntetőt láttak gyülekezni a gazdag Horzine nevű Biotech vállalat irodái előtt. A rendőrök azért lettek kihívva, ugyanis a tüntetők az erőszakosabbik fajtából valók voltak és szükségük volt rá, hogy elmagyarázzák nekik mit jelent a polgári magatartás fogalom. Szemtanúk igazolása alapján jutottak ezen következtetésre, miután állítólag erőszakkal verték darabokra a létesítmény bejáratát. Egyetértettek a megfelelő szervek abban, hogy ez egy elég kicsinyes módja volt a kormány híres védelmi vállalkozójának tulajdonával való bánásmódnak, így a fiúk felöltöztek és bementek. Titkon azonban velük ment egy-kettő a Speciális Egység tagjaiból, mert nem akartak kimaradni a buliból.
Megérkezve a létesítményhez, a rendőrök elhagyatottan találták a bejáratot. A méretes lyuk azonban még így is ott állt, ahol az ajtóknak kellett volna lenniük és emellett törmelékek, fémdarabkák és minden bizonyíték ami kellett a hippik megbilincseléséhez szem előtt volt. Ekkor megjelent az egyik tüntető, majd odabotladozott a rendőrökhöz. Beletelt néhány pillanatba, mire elkezdődött a kiabálás, minthogy ez a tüntető, egy meztelen, lesoványodott kísérleti alany, belemélyesztette meghosszabbodott fogait a legközelebbi zsaruba és erőteljesen kitépte annak húsát. Még néhány pillanat elteltével pedig a Speciális Egység tagjai előkapták 9mm-es fegyvereiket és tüzet nyitottak.

Minthogy a vér szaga már sűrűn belepte a levegőt, a „tűntetők" többi tagja is megjelent az ajtók helyén tátongó lyukban. Voltak százan is, vagy még többen. Nyögdécselve, botladozva indultak meg egyszerre, mintha ritka fontos dolguk lett volna arra. Voltak kicsik, voltak nagyok, azoknál láncfűrészek, pengék a végtagjaik helyén és ahogy életük végső pillanata elérkezett, a rendőrök elcsódálkoztak a dolgon. Kicsit olyan volt, mintha egy hátborzongató cirkuszi felvonulás lett volna...

Augusztus utolsó napján, London egy Mészárszékké lett...

Termék Leírás:

Killing Floor, egy Co-op rendszerű Túlélő Horror FPS játék, ami Anglia feldúlt városaiban és vidékein játszódik miután egy, a hadsereg által finanszírozott klónozási kísérlet katasztrofális fordulatot vett. Te és a barátaid a sereg tagjai vagytok, akiket ezekre a területekre bedobnak egy egyszerű feladattal: Tisztítsd meg a kísérleti alanyoktól hemzsegő helyeket. Minden szép és jó, csak egy bökkenő van. A lények nem várnak a mennyei megszabadításra, szívesebben vennék inkább a fejed!


Kulcs elemek:

- Co-op játékmód, ahol egyszerre 6-an lőhetitek a gonoszt!

- Fejlődési lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy a játékos az in-game achievementjeit felhasználja karakterének fejlesztésére!

- Több, mint 40 Achivement, köztük "Dignity for the dead" ami 10 olyan lény leöléséért jár, akik halott társad hulláját zabálják és a "Hot Cross Fun" 25 lángoló ellenfél legyőzéséért nyílpuskával!

- Nézd végig a véres és durva haláltusáját a lényeknek "ZEDtime"-ban, akár multiplayer közben!

- Solo játék, ha a net elmenne ;-)

- 9 különböző ellenfél típus, akik mind a fejedre pályáznak. Akár fegyverrel, akár anélkül!

- 16 fegyver a játékosoknak, hogy legyen miből válogatni! Baltától a puskán át a gépfegyverig minden!

- Adj hegesztőt, orvosi csomagot vagy golyóálló mellényt, hogy karaktered esélyei megnőjjenek!

- A csapat tagjai külön kasztokat választva remek összmunkát hozhatnak ki, ezzel is megnövelve a csapatmunka értékét és a túlélés esélyét

- Nyitott, nem lineáris pályák. Döntsd el mikor és hol akarsz harcolni- vagy fuss; Hegeszd le az ajtókat és zavard meg az ellenfeleid útját

- Teljesen állítható minden! A nehézségtől, a szörny hordák mennyiségén át a szörnyek változatosságáig!

- Teljes Steam Friends és más Steamworks lehetőségek támogatása

- Új pályák és mod-ok létrehozása lehetséges!

Itt egy kis videó ízelítőnek:


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5441
 
2402
 
 
 
kép 4989
 
2286
 
 
 
kép 5761
 
1726
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu