Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. július 07. 0 hozzászólás
 

A csapat jó volt. Magabiztosan nyertük meg a GPS 6-ot. Mindenki bizakodó volt és elszánt, csak Gioban éreztünk némi gyengeséget. Olyan ez mint amikor a farkasok megérzik, hogy az egyik társuk gyenge és csak hátráltatja

A csapat jó volt. Magabiztosan nyertük meg a GPS 6-ot. Mindenki bizakodó volt és elszánt, csak Gioban éreztünk némi gyengeséget. Olyan ez mint amikor a farkasok megérzik, hogy az egyik társuk gyenge és csak hátráltatja őket a vadászatban. Érdekes falka volt az ancients. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: KODIAK


"Gio, nagyon jól játszott, nem voltak mélypontjai, folyamatosan hozta a formáját, viszont nem volt meg benne az a kirobbanó akarás mint a többiekben, és néha igen csak feszülten állt egyes helyzetekhez. A csapatban nagy volt az akarás egy cél elérésére, ez volt a WCG, és nem féltünk néha gátlástalanul embert cserélni, vagy nagy nyomást gyakorolni a társainkra azért, hogy jobb eredményt érjünk el. Nem törődtünk a barátsággal, csak az elérni kívánt céllal, ezt mindenki tudta, így volt voltak óriási hisztik egy-egy ember csere után. Így került ki Gio, Beast, Deep, Piki és így lógott az én fejem felett is hogy kikerülök a csapatból.

Én még a kezdetek kezdetén (Stratos Lan 1.6) kerültem a csapatba, ami egy jó lehetőség volt arra hogy igazán jó játékosok között is meg tudjam mutatni, megállom a helyemet közöttük. Ami a Source csapatot illeti, ez egy szűz terület volt, nem voltak kialakult csapatok, nem voltak betokosodott élvonalbeli játékosok, így volt lehetőség valami újba és egyedibe kezdeni. Az ancients előtt közép szerű 1.6-os csapatokban játszottam, éppen csak annyira játszottam amennyire a csapat engedte, vagyis nem vittük túlzásba a dolgot. Mindig is szerettem volna jobb csapatba kerülni, mivel tudtam hogy meg tudnám állni a helyemet, még ha totális más is a játék stílusom mint a nagytöbbségnek.

Sosem voltam elvakult 1.6-os, miután pár napja próbálgattam a Source-ot feltünt hogy sokkal kevesebb a random faktor a játékban mint az 1.6-ban volt, igaz hogy a rota/tunk lövés nem adott annyira fix alakot mint 1.6-ban, viszont a burst lövések sokkal pontosabbnak tűntek.

Imádtam készülni, szerettem látni ahogyan fejlődünk. A Giga liga volt erre a legalkalmasabb mérce, nem semmi érzés átélni azt ahogyan a csapatod először a magyar ranglétrát mássza meg, majd az európai csapatok között is átvált az ismeretlen senkiből, a rettegett Magyarokká. Rengeteget játszottunk, nagyon keményen készültünk.

Kodiak volt a vén róka, ő volt a csapat apukája, aki már megjárta „vietnámot", eleinte skillben is vitte a prímet, a játékon belüli irányítás sokáig az ő kezében volt. Visszagondolva érdekes, hogy mennyire megváltoztatta ez a csapat. Eleinte megkérdőjelezhetetlen magabiztossággal osztotta az igét, de idővel, ahogyan a két friss „titán" Deep és Piki, skillben lemostak minket a pályáról, kezdett máshogyan állni a dolgokhoz. Kiakadt, visított mint egy kislány, anyázott, totál meghibbant, de nem csak ő, mindenki. Iszonyatos anyázások, őrjöngések zajlottak le, Deep, Piki, Kodiak, és köztem, négy iszonyat önfejű ember, mindenki jobban tudta mint a másik. Más csapatot ez azonnal széttört volna, de nekünk sikerült egységgé szerveződnünk, senki nem adta alább, inkább teret adtunk mindenkinek, ez lehetett a kulcsa a csapatnak. Öt ember, saját elképzelésekkel és játék stílussal, akik mégis tudnak egységként együtt dolgozni. A lényeg hogy Kodiak, a játékon belüli tejhatalmú úrból, egy csapat tag lett, akit nem egyszer hurrogott le a jó nép, mégis megtartotta a tekintélyét, talán lesett neki hogy lehet máshogy, lehet jobban mint ahogy ő azt a vén fejével kogondolta . Ő volt az egyik legnagyobb összetartó erő, a WCG-re a apukából, nagyapó lett, aki még lőni is tudott…..néha.

Sloby, a rettenthetetlen Slobakka a Wuki. Olyan volt mint egy bálna a piranyák között. Tette a dolgát nyugiban, meglőtte amit kellett, nem akadt ki, nem volt ideges, ő volt anyuci. Nem láttam nála stabilabb, higattabb játékost, tökéletes csapat játékos volt. Játékon belül és kívül is ontotta magából a jókedvű baromságot. Egy két há…k*rva anyád….. Imádtam, és még most is szeretem, állati egy arc.

Deep. Vörös Lajos a gizda gyerek. Kétszer tettük ki a csapatból, ez talán elmond mindent. A neten egy iszonyat nagypofájú, mérhetetlenül öntelt, beképzelt ember volt. Szerették is jó sokan. Majd bele őszültünk Kodival mire valamelyest sikerült pórázra szoktatni. Viszont. Ő volt az ember aki a lelkesedésével az egekbe tudta emelni a morált. Tudott békítően hatni, feloldani a feszültséget. Totális káosz. De. Úgy játszott, mint kevesen, ha elkapta a ritmust, és sokszor elkapta akkor nem volt, ami megállíthatná. Még Piki is csak pislogott, meg hümmögött egyes megmozdulásai után. Az AVP-t úgy használta, mint más az AK-t, ha nála volt az AVP nem volt pardon.

Piki, volt csoda gyerek. Az 1.6an is jó volt, de az ancients-el lett az aki. Nagyon hasonló volt Deep-hez, viszont sokkal kiegyensúlyozottabban hozta a totális „i pnwd your face of" teljesítményt. Viszont akkora fürdős k*rva lelkületet is nehéz találni, mint az övé. Ha Piki besértődött akkor, akkor mint a szájhúzás napokig. Deep legjobb kis partnere volt, a hogyan csináljuk ki egymást játékban. Bárki bármint mond, ő volt, és lesz is Magyarország legjobb játékosa. Az egyetlen játékos aki bármikor megszégyenítette volna a teljesítményével bármelyik, top csapatot a világon.

 

Feszültség? Piki utálta Deep-et, Deep rühelte Piki-t, én nem egyszer akartam agyonverni Deep-et, Kodiak engem tartott hülyének…Sloby meg….Sloby-t mindenki szerette. Szétszedtünk egymást, darabokra. Az igazat megvallva, senkit nem érdekeltek a személyes problémák, lehet hogy 1 perce ment az anyázás, de ha meccs volt, akkor 100%-os figyelem, leszartuk azt mi történt az előbb. Az anyázások legendásak voltak, először komolyan ment, később ez lett a nyugtató eszköz., egy jó nagy röhögve kiosztott „A k*rva anyádat" után minden lazán ment. Jókor jött ki a Belga albuma is. Az egy-két-há lett a himnuszunk egy időre.

Nem volt gyengénk. Az erősségünk pedig: Kodiak, Sloby, Deep, Piki, Akira."

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1213
 
1418
 
 
 
kép 5580
 
1946
 
 
kép 3930
 
1553
 
 
 
kép 5777
 
2259
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu