Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 25. 0 hozzászólás
 

Ha már nálunk nincs meleg, akkor irány valami melegebb éghajlati ország. Ha már ilyet keresünk ugorjunk be Spanyolország partjaira majd ezen apropóból fel is kerestem az x6tence klán tagját, Lena-t. Sokak

Ha már nálunk nincs meleg, akkor irány valami melegebb éghajlati ország. Ha már ilyet keresünk ugorjunk be Spanyolország partjaira majd ezen apropóból fel is kerestem az x6tence klán tagját, Lena-t.
Sokak legszebb lánycsapatának tartott spanyol élgárdának jeles tagja ő, de hogy mi rejlik a külső mögött, arról többet megtudthattok most. exkluzív interjú x6tence.Lena
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
A helyszín Spanyolország, a klán a spanyol éllovas x6tence. Akit kiszemeltem számotokra, nem más, mint a Counte-Strike lány csapatnak egyik játékosa, mégpedig nem más mint Lena maga, mutatkozz be kérlek!

Lena:
Silena vagyok a játékban Lena a becenevem. 2001 óta játszom CS-t. Először pár mix csapattal kezdtem, majd most itt játszom az x6tence AMD lány csapatába.


Riporter:
Elmondanál nekünk néhány részletet a játékos karriered kezdetéről ? Arra gondolok, hogyan ismerted meg a játékot, az első benyomások majd utána a szép karriered.

Lena:
Nos, a barátom miatt kezdtem el játszani. Láttam a játékot és úgy gondoltam biztos jó lehet játszani, amúgy is a lányok nem szoktak túl sokat játszani szóval jóval inkább egy kihívás volt ez, hogy elverjek pár „macho”-t :)


Riporter:
„Macho”-k. Szóval ez a sportnak nevezett világ tele van fiúkkal, mégis hogyan kezeled ezt azon túl, hogy le akarok győzni őket? Nehezebb egy lánynak elérni a legmagasabb szintet?

Lena:
Nem hinném, hogy nehezebb. Mindössze arról van szó hogy kevesebb lány játszik tehát ez mindig kicsit „idegen” lesz, ha összefutsz egyel. Remélem, hogy idővel a női játékos tábor nőni fog és szokássá fog nőni a női versenyek és meccsek nézése így remélhetőleg kevesebb kellemetlen (értsd: sexxel kapcsolatos) megjegyzést kapunk.


Riporter:
Mit gondolsz a másik oldalról, hogyan kezelik a fiúk, hogy te lány vagy? Ugye az illem, amit kiskorában tanul az ember arra enged következtetni, hogy a lányoknak mindig segítenek. Igaz ez a cybersportokra is? Segítenek többnyire vagy gonoszkodnak?

Lena:
Mmm, a játékban te nem egy lány vagy fiú vagy. Te egy játékos vagy, akit az ügyessége alapján kellene megítélni, nem pedig a kinézre és nemre való tekintettel. Ennek fényében én nem várok semmilyen segítséget a fiúktól :) Mindenki a klánon belül segít a másiknak.


Riporter:
Ez nagyon professzionális hosszáállásnak látszik egy profi klánban. Senki sem válaszolt még ehhez hasonlót, de pont ez teszi a különbséget. Amikor ismert játékossá váltál, miként változott meg az életed? Hogyan vieseled ezt a nyílvánvalóan időigényes hobbit a való életedben ?

Lena:
Jelenleg ez elég sok időt emészt fel, de úgy kell kezelned, mint bármely más hobbit. Van, aki focizik, van, aki inkább elmegy úszni és mi pedig játszunk a CS-al. Hozzátenném, hogy a klánomban vannak barátaim, nem csak játékosok, így sokkal könnyebb eltölteni az időt egy ilyen játékban.


Riporter:
Ok, lépjünk vissza egy kicsit. Mivel te egy 1.6 játékos vagy, mond el nekem a véleményed légy szíves a Sourceról. Képes lesz-e ez a játék átvenni a nagy rendezvényeken az 1.6 helyét ?

Lena:
Elég régen játszottam már vele, amikor még kidaták és arra emlékszem, hogy nem nagyon élveztem. Talán azért, mert hozzászoktam az 1.6-hoz és ez zavart. Akárhogyis, az a véleményem a Sourcról, hogy még számtalan újításon kell átemennie, hogy olyan legyen, mint az 1.6 a versenyeken.


Riporter:
Nem sokat tudok a spanyol LaN rendezvényekről, elnézést ezért, de szeretném megtudni milynek a lányoknak rendezett versenyek. Sok ilyen van vagy csak egy pár ? Milyen erősek ezek a versenyek és nem utolsó sorban a díjazásról, van olyan erős, mint a pro rendezvényeken ? (ESWC – CPL szerű)

Lena:
Sok rendezvény van Spanyolországban, de a díjak természetesen nem közelítik meg a profi versenyekét, viszont még így is bőven elég. Inkább versenyek vannak mindenki részére, mintsem külön lányoknak és fiúknak. Nincsenek külön lányoknak szervezett versenyek errefelé.


Riporter:
Értem, akkor térjünk vissza Lénához, magához. Származik bármiféle előnyöd vagy hátrányod abból hogy a gyengébb nemhez tartozol ?

Lena:
Nem, nem igazán nevezhetném előnynek. Talán az, hogy gyorsabban megismernek a tény miatt, amit már említettem: kevés lány játékos van. Sokan gondolják úgy, hogy előny nők részére szervezett versenyeken indulni, mint egy nyílt versenyen, hiszen ezeken nyerni nem valami nehéz így a díajak is könnyen elérhetőek.


Riporter:
Amikor először talákoztál a játékkal, mi volt az elképzelésed? Az első percben elhatároztad, hogy te bizony profi leszel avagy mi vol a motivációd, hogy elérj oda, ahol ma tartasz, egy top klán játékosa vagy.

Lena:
Hehe, Azthiszem, ez csak az egyénen múlik. Amikor valamit csinálok, úgy kezdek bele, hogy a legjobbat nyújtom és pontosan ugyanez történt a CS-al is. Elkezdtem játszani,egyre jobb és jobb akartam lenni, de mindig azt is tudod mindig fokozni :)


Riporter:
Említetted, hogy neked ez egy hobbi. Hogyan kezeli ezt a környezeted? Ide értve a barátod, a családod, a barátaid, mivel egyértelműen furcsa lehet számukra egy kicsit.

Lena:
Igen, ez a helyzet. Mikor a barátaim megtudták azt hitték csak pár napig fog tartani aztán mikor elkezdtem ide-oda utazni csak azért, hogy játszak már kicsit komolyabban néztek a dologra, néhányuk meg is kedvelte szimplán az utazások miatt. Persze a többiek nem értették, hogy a fenébe vagy képes ekkora utakat kifizetni csak azért, hogy lövöldözhess egy kicsit, hehe.
Család? A mamám mérges még mindig, de ő sem igazán mozog otthonosan a számítógépek világában, ha érted mire célzok. A barátom szintén játékos volt, aztán abbahagyta. Úgy ismert meg, mint játékost így ő az egyetlen, aki teljes mértékben elfogadja. (=^_^=)


Riporter:
Azthiszem majdnem készen is vagyunk. Hátra van még, hogy megkérdezzem a szerintem legérdekesebb kérdések egyikét, avagy az IRC-vel kapcsolatod dolgokat. Amikor egy fiú rájön, hogy te lány vagy gondolom beszélgetnek veled, többet akarnak megtudni rólad sőt egyesek odáig merészkednek, hogy bóklnak is, ami nem meglepő hisz kétségtelenül csinos lánnyal van dolgunk ismét. Hogyan kezeled ezeket a dolgokat ? Szereted vagy átugrod őket ?

Lena:
Haha, ahogy a csapattársaim mondanák. Válaszolni szoktam mindenkinek, nemtudom, hogy ez jó vagy sem, de az IRC csak egy chat program végülis. Amikor valaki üzenetet küld és online vagyok, mindig válaszolok, már abból kifolyólag is, hogy én is úgy szeretem, ha válaszolnak nekem. Még akkor is írok, ha csak annyit írnak „goodgame” hehe.


Riporter:
Ez a követendő hozzáállás. Gondolj bele, ha most nem válaszoltál volna nekem pont kihagytál volna egy ilyen interjú lehetőséget és ezzel elkeserítetted volna a Magyar közösség pár tagját ^,^
Köszönöm a rám szánt idődet és szeretnék egy nagy köszönömöt mondani a közösség nevében is, hogy elkészíthettem veled ezt a röpke beszélgetést. Szeretnél valamit üzenni a magyaroknak valamint az új/régi követőidnek ?

Lena:
Hehe, Köszönöm szépen: neked ezt azt interjút, a barátomnak, hogy van, azoknak, akik mögöttem állnak, az anyukámnak mivel ma van a szülinapja és a szponzorainknak valamint az egész Magyar közösségnek.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3831
 
1584
 
 
 
kép 1223
 
1786
 
 
kép 1905
 
2218
 
 
 
kép 3452
 
1688
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu