Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. július 16. 0 hozzászólás
 

Kecskemét. Csodás város még akkor is, ha csak látógatóként érkezünk. Megannyi nevezetessége mellett kevésbé ismeretes tény, hogy Magyarország egyetlen nemzetközi futamokra is alkalmas Gokart pályája

Kecskemét. Csodás város még akkor is, ha csak látógatóként érkezünk. Megannyi nevezetessége mellett kevésbé ismeretes tény, hogy Magyarország egyetlen nemzetközi futamokra is alkalmas Gokart pályája is itt található. Ha megadatott számunkra, hogy itt is lakhatunk már egy fokkal közelebb kerültünk ahhoz, hogy megismerjük egy kosárlabádban is jártas leányzót. Vajon ez miért is érdekes számunkra ? Kiderül az alábbi beszélgetésből. Interjú BascatGirl-el
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter
Eljött egy új reggel s végre süt a napis, így a cs2hu száguldó riportere Kecskemét fele vette az irányt. Nem hiába, hiszen kis keresés és egy füles után (köszönet a megnem nevezhető forrásnak :) ) megtaláltuk BascatGirl-t. Ismét egy magáról nem hallató leányzó, ki még babérokra is törhet, node hogy ki ő valójában? Hallgassuk őt, kérlek mutatkozz be!

BascatGirl
Hello, BascatGirl vagyok. 17 éves és tulajdonképpen 3 éve kezdtem a CS-t. Source-t majdnem a megjelenésétől nyomom.


Riporter
Némileg válaszoltál már a kérdésemre, de azért szeretném, ha elmondanád miképpen csöppentél bele az FPS-ek világába mely köztudottan "fiús szakma"? (nyugodtan fejtsd ki)

BascatGirl
Úgy kezdtem ezt az egészet, hogy 3 éve még a volt barátom mutatta és megtetszett a játék. Fogalmam sincs mi fogott meg benne, mert a lányok többsége tényleg azt mondja, hogy „Számítógépes játék? nane... „. 1.4 Volt az első, amit kipróbáltam botok ellen, aztán később 1.5-el már neten is játszottam.


Riporter
3 éve ? Ez igen, akkor te elég korán kezdte ezt a szakmát. Gondolom később, ahogy egyre jobban megtanultad a játékot sikereid is voltak, de a kezdetekben mikor még alig ismerted voltak elképzeléseid és főleg célod, amit kitűztél és el akartál érni avagy csak élvezted a játékot ?

BascatGirl
Először amikor kezdtem, mint fiatal lányka :), voltak messzebbre tekintő céljaim is. Jó játékos akartam lenni, mondjuk azt tudtam, hogy pro sosem lesz belőlem. Nincsenek meg hozzá az adottságaim, mint a fiúknak. Később, miután többször is abbahagytam és újrakezdtem már annyira nem érdekelt, hogy hogyan játszok, persze azért bosszantó, hogyha nem megy. :) Mostmár inkább a móka és a társaság miatt játszok. Nem szeretem magamat felidegesíteni a játékon.


Riporter
Haladjunk tovább ezen a fonalon, amit most felvetettél. Bár biológialiag a fiúk jobban tájékozódnak a térképen viszont a lányok képesek több dologra figyelni ugyanazon időben. Én azt feltételezném, hogy ez nagy előny, hiszen harc közben tudsz figyelni a taktikai utasításokra vagy éppen a bemondásokra. Viszont, te azt állítod, hogy nem érheted el a top szintet soha. Valóban igaz ez? Egy lány sohasem versenyezhet majdan a legmagasabb szinten a fiúk ellen ?

BascatGirl
Ez is igaz, hogy a térképen jobban tájékozódtok, de nem konkrétan erre gondoltam. A srácoknak a génjeikben vannak, hogy jobban tudnak célozni is. Ezt nekem a 3 év alatt kellett elsajátítanom és kitapasztalnom, hogy mennyire rántsak rá az emberre, ahhoz viszonyítva, hogy hol áll. Azt nem állítom, hogy egy lány nem versenghet a legmagasabb szinten, de szerintem ez nagyon ritka és nagyon sok gyakorlás kell hozzá és több évi tapasztalat.


Riporter
Értem. Ha már ennyire számottevő "régi" CS múlttal rendelkezel, mesélj nekem kicsit a Source-s próbálkozásaidról. Szerinted mennyire lehet ebből 1.6-t felváltó verseny játék valamint képes lesz-e a szponzoroknál is jó pontokat szerezni ?

BascatGirl
Az 1.6-tól tény, hogy nagyon különbözik a Source, szebb grafika, alacsonyabb fps szint, szokatlan sebzés és célzás. Azt viszont nem hiszem, hogy mindenki megteheti, hogy egyből átálljon, vagy egyáltalán ezt megtegye. Szerintem sokan abba fogják hagyni a CS-zést.
A saját tapasztalatom az, hogy az 1.6 után sokkal jobban ment a Source-ozás, nekem valahogy könnyebb volt az egész.
Abban biztos vagyok, hogy az átállásnál a szponzorok nem fognak elpártolni, mert itt is lesznek mindig jobbak és rosszabbak. :)


Riporter
Van egy nagyon nagy különbség az eddig riportalanyaim és közted. Ők már mind 20-on felül teljesítenek napi szolgálatot, te viszont még relatíve a fiatalabb korosztályhoz tartozol. Feltételezem, hogy ilyenkor minden a buliról szól még, a bohokás életről. Miként hat ki vagy hatott ki az életedre ez az időigényes hobbi? Hogyan viselték a barátoknők, barátok, család vagy éppen a barátod?

BascatGirl
Amikor suli van, akkor hanyagolom a játékot, de akkor is gyakorlok azért picit. Nyáron pedig rengeteg időm van, amikor éppen itthon vagyok, de emellett jut idő a családomra, a barátaimra és a barátomra. Persze biztos másképpen alakult volna az egész, ha a barátommal egy városban laknék, de a játék miatt nem hanyagolok senkit, éppen azért, mert nem játszok komolyan. Család mondjuk néha rosszabbul viseli, amikor éjszaka csak a fegyverropogást hallják, de azért próbálom magam visszafogni, hogy őket se zavarja. =)


Riporter
Mégiscsak egy fiú közösségbe kerültél be. Sohasem szenvedtél hátrányt azért mert lány vagy? Úgyértem lenéztek, vagy inkább mást játszattak helyetted? Ugyanazok a követelmények veled szemben, mint egy fiúval szemben?

BascatGirl
Dehogynem. Akik nem ismernek, ők először sosem hiszik el, hogy lány vagyok, ez általában mindenhol megvan, mert szinte mindenki számára hihetetlen, hogy egy lány is játszik. Amikor meggyőződtek róla, hogy tényleg, akkor pedig a többség (tisztelet a kivételnek) nem bírja elviselni, hogy egy lány jobb náluk. Hallottam utólag olyanról is, hogy egy srác letörölte a CS-t, mert lelőttem. :) Sokszor tapasztalom, hogy lecsítereznek, vagy csak azt mondják rám, hogy nem is vagyok lány csak egy homi. Nem érett még meg rá a magyar szín többsége, hogy a lányokat befogadja.


Riporter
Ez igen, azt kell mondjam nagyon jól nyilatkozol. Azt kell feltélteleznem talán nem az első interjút adod, node haladjunk tovább az irc fonalán. Gondolom mikor kiderül, hogy lány vagy akkor az összes fiú beszélni szeretne veled, megismerni tán még bókolnak is neked. Ezt pozitívumként kezeled vagy amolyan velejáró dologként ?

BascatGirl
Ez az első interjúm. :) Ez így van, mindenki kíváncsi egy olyan lányra, aki a "nekik kitalált sportot" űzi. Mindenképpen pozitívum, hogyha kíváncsiak rám, de egyre jobban afelé hajlok, hogy velejáró dologként kezeljem.

Riporter
Nos többek számára a legérdekesebb rész mégiscsak az, hogy lány vagy ráadásul csinos is. Voltak esetleg akik megpróbáltak tovább menni, mint ismerkedés?
Ugyanakkor az internetes barátaid / haverok, akiket a játék során megismerték, mennyire kezelhetők barátokként a való életben ? (hazugok / megbízhatatlanok vagy minden rózsás ? )

BascatGirl
Köszönöm a bókot *pirul*
Votlak, bizony, de ebben valószínűleg az is benne volt, hogy lenyűgözte őket valamennyire, hogy egy lányt is az érdekli, ami őket és még esetleg tud is játszani.
A való életben, mármint szemtől szemben nem sok emberrel találkoztam, de az 1.5-s korszakomból van egy olyan példám, ami mindenképpen pozitív: CS-ben megismerkedtünk, később találkoztam is a társasággal élőben és velük azóta tartom a kapcsolatot. Néha összefutunk, bár nekik könnyebb, mert ők egy városban laknak, csak én vagyok máshova valósi.


Riporter
Ahogy látom, ebből most sem fogunk brazil sorozatot látni node ne bánkódjunk inkább lépjünk tovább. A lányok sokkal érzékenyebbek mint a fiúk így feltételezem voltak a számodra kellemetlen emberek, akik tán meg is sértettek csúnya módon. Mi a véleményed a Counter-Strike-t körülvevő emberekről , a játékosokról úgy egészében tehát magáról a scene-ről ?

BascatGirl
Persze, volt, hogy néha "elfelejtették", hogy lány vagyok és megengedtek maguknak olyanokat, amitől a hajam égnek állt. :) Azért ez sem jellemző, viszont azt nem értem, hogy elsőre miért nem lehet elhinni valakiről, hogy lány létére CS-zik, holott azért van egy jópár vagány csajszi, akik rendesen küldik a játékot, ha nem is Source-ban... Ahogy hallom, egyre több ember húga, nővére, barátnője kezdi el a játékot. Összegészében a többség jól kezeli ezt a kérdést, de hát mindig vannak kivételek, nemdebár? :)


Riporter
Nemtudom mennyire követed az eseményeket, miután előzetes beszélgetésünkben említetted, hogy egy sajnálatos baleset miatt az 1.6 account-od is odalett egy időre. Mégis szinte nincs élő ember a CS scene-n belül ki ne tudná, hogy közeleg a GPS 6 valamint a fő attrakcióként itt fog először bemutatkozni a Source LAN-n, Magyarországon. Bár némlieg már válaszoltál erre a kérdésre, elmondanád milyen jövőt jósolsz a játéknak valamint mondanál véleményt a rendezvényről?

BascatGirl
Igazából nem vagyok ennyire otthon a CS világában, de a GPS 6-ról éppen tudtam. Szeretem a LAN-okat, de ilyen nagyméretű rendezvényben még nem volt részem, bár gondolkoztam rajta, hogy egyszer ideje lenne végre elnézni. :)
Nagyon sokan elítélik a Source-ot az 1.6osok körében és lenézik az ott játszó embereket, de ez azért is lehet, mert még nem látták milyen is valójában. Szerintem sikeres lesz. :)


Riporter
Nem voltál még GPS-en ?! Hát akkor éppen itt az ideje neked is ellátogatni, ha másért nem, csak szurkolni a hA klánnak  ,de amúgy nagyon sok érdekes program várja a látogatókat a játékon kívül is. Node félre a reklámokkal , elfogytak a kérdéseim. Szeretném megköszönni, hogy rendelkezésemre álltál egy ilyen szép napos délután, valamint megkérdeznélek szeretnél-e bármit üzenni a scene tagjainak ?

BascatGirl
Ha már a lehetőség itt van, csak annyi hogy: "Okosan, gyerekek!" (tudni fogja, akinek konkrétan üzenem, hogy ki ő, de többiekre is vonatkozik =) )

Végül BascatGirl is volt olyan kedves és küldött nektek két képet.
Úgylátszik ezalól csak et!CAT volt kivétel, de szépen kérjük azóta is :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5150
 
2356
 
 
 
kép 343
 
1843
 
 
kép 5329
 
2452
 
 
 
kép 2920
 
1356
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu