Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. április 24. 0 hozzászólás
 

A multyplayer játékok támogatottságát, felkarolását, szponzorálását nem is olyan rég kezdték felismerni, sőt elismerni kishazánkban. Most egy olyan csapatról lenne szó, akik szó szerint a fű alól

A multyplayer játékok támogatottságát, felkarolását, szponzorálását nem is olyan rég kezdték felismerni, sőt elismerni kishazánkban.
Most egy olyan csapatról lenne szó, akik szó szerint a fű alól jöttek, elismertek lettek, és meglátták a lehetőséget, amit itthon sokan nem. A hazai viszonylatban az elsők között vannak, akik szerverhostingal foglalkoznak, tagjaik a honi SCENE meghatározó alakjai.
Sikerült irc-végre kapni Dud-ot a csapat kerekét és az egyik meghatározó alakját, kérdéseimre adott válaszait lejjebb olvashatjátok! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Mr.Gr3nT


Gr3nT : Röviden bemutatkoznál az olvasóknak te, mint az OBinet marketingese?

Dud : 28 éves vagyok, nős és játékfüggő. :) A családom és polgári állásom mellett minden időmet az OBiNet viszi el, és ami marad (sajna igen kevés) azt most CS:S játékra fordítom.

Gr3nT : Elmondanád honnan jött az OBI mint név, és ti hol, mikor alakultatok?

Dud : Az OBi az Old Boys Inc. név rövidítése. Internetes közös játékra, majd később, SOF2 klánként alakultunk négy évvel ezelőtt. A klán tagjai többségében már azelőtt ismerték egymást, tízenegynehány éves barátságok előzték meg a klánná válást. Az Internetes közösségben öregnek számítunk - az átlagéletkor 30 év körülire tehető.
Miután sikeresen üzemeltettük Magyarország első SOF2 public szervereit, rendeztünk egy kupát, amelyben 10 magyar és 10 külföldi klán vett részt. Ezután adta magát a játékszerver bérbeadási üzlet, mert rádöbbentünk a hazai és a külföldi visszajelzések alapján, hogy a minőségi szolgáltatásra van fizetőképes kereslet.

Gr3nT : Milyen eredményekkel büszkélkedhet az OBI! Nemcsak mint érmek, hanem mint kitűzött célok, megoldások?

Dud : A Clanbase laddereken eredményesen szerepeltünk SoF2 -ben és CoD-ban. Mára már az eredeti line-up jószerével teljesen lecserélődött - az új tagokkal eredményesebb a klán, legutóbb megnyertük pl. a PGHL LAN -t.

Gr3nT : Mint tudjuk/vagy nemtudjuk, több ismert pro player tolja/tolta OBI prefixel, elárulnál róluk is valamit bővebben, csak hogy lássuk nemcsak üzlet ez az egész?

Dud : Az első csapatunk javarészt olyan játékosokból áll, akik nem is vesznek részt az üzletben. A szó magyar értelmében "pro" playerek ők, nem fizetésért, hanem szívből játszanak. Élvezik az OBiNet által kapott szervert, támogatást a LANokon, de ezen kívül csak a dicsőségvágy hajtja őket.

Gr3nT : A cybersport támogatása, szerverüzemeltetés, játék, mennyire változtatott meg titeket?

Dud : Az alapító "öregek" egy része viszi az üzleti vállalkozást. Mi sem maradunk ki a játékból, sokat publicolunk, és egy héten 4-5 barátságos meccset játszunk. Sokkal inkább hozott változást néhányunk számára a családalapítás: két új "OBi harcos" is született/születik három hónapon belül.

Gr3nT : Tavasszal, remek akcióval leptétek meg a játékosokat, milyen eredménnyel zártátok az ünnepet?

Dud : A public szerver nem váltotta be a reményeket, nem sokan találták meg, míg az ajándék warportok hamar elkeltek és a + 1 hónap ajándék is sikeres volt.

Gr3nT : Reklámozottsága vagy ismertsége teszi vonzóvá az OBI szervereket szerinted? Gondolok itt az egyre bővülő magyar szerverek mellett a külföldi ellátottságra.

Dud : A reklám is fontos, de önmagában nem minden. Elsősorban a minőségben hiszünk, próbálunk jó szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek a pénzükért. Ezért is fontos számunkra, hogy mindenkivel szerződéses kötelezettséget vállaljunk: ennek alapján jogosan követelheti meg a minőséget és a szolgáltatási garanciát az ügyfél.

Gr3nT : Milyen vasakon élvezhetik a játékosok a felhőtlen mészárszék feelinget? Azoknak, persze akik nemlátogatják az Obinet.hu-t :D

Dud : Dual Xeon HP szervereink vannak főként.

Gr3nT : Merrefelé halad a magyar cybersport a te/ti meglátásotok szerint?

Dud : Talán megkomolyodik. Jelenleg néhányan vagyunk, akik nemcsak a pillanatnyi haszonszerzést látjuk, hanem hosszú távra tervezünk. Nekünk ez életforma. Szeretnénk évek múlva is belépni a saját public szerverünkre, ahol stabil társaság kezd kialakulni. Nagyon jó érzés, amikor régi SOF2-ős arcok köszönnek ránk. Ezért támogatunk sok kupát, ligát. Erősíteni szeretnénk a community-t, mert "kell egy csapat".
Hogy profi szinten kialakul-e nemzetközileg is ütőképes alakulat, az elsősorban a játékosok számától függ. Ha van kiből válogatni, akkor lehet jó csapatokat összerakni. Ehhez kell persze profi clan-management is. Néhányan ezzel is próbálkoznak - szurkolunk nekik. A sikeres profi csapat persze visszahat a communityre, ösztönzi őket a "nagyok" nyomdokába lépésére.

Gr3nT : Tudod-e vagy esetleg még titok hogy merre fog lépni az OBInet? Gondolok itt a Steam Content partnerségre.

Dud : A Steam Content szerver is része a közösségért végzett tevékenységünknek. Ha bárki azt hiszi, hogy az a Steam hirdetési felülete ügyfelek hegyeit hozza, az téved. Annyit elárulhatok a távlati terveink közül, hogy tovább szélesítjük a szolgáltatásaink körét, újabb és újabb ötletekkel fogunk előállni!

Gr3nT : Terveztek-e más multyplayer játék támogatását?

Dud Call of Duty modok, Counter-Strike: Source, Day of Defeat: Source, de nyitottak vagyunk tulajdonképpen mindenre.

Gr3nT: Sokan kezdik felismerni a cybersportban az üzletet, terveztek ti is az OBI-n kívül támogatni egy klánt vagy klánokat, a szervereken kívül persze?

Dud : Támogatjuk a Sonic e-Sports csapatát, a FoP-ot, és persze az OBi-t. Egyelőre ennyi elég.

Gr3nT : Igy a végére mondanál még valamit, tudod az utolsó szó.... ?

Dud : Hű, de finom ez a gombapörkölt!

Gr3nT : További sok sikert, és persze Obi powaaaaaaaaa!!

Dud : Yeah! :D

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 120
 
1466
 
 
 
kép 4151
 
1450
 
 
kép 489
 
1483
 
 
 
kép 2925
 
1400
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu