Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 14. 0 hozzászólás
 

Hírt adtunk nektek tömérdek külföldi változásról, épp ideje egy kicsit hazai vizekre is evezni.Kezdjük egy feltörekvő klánnal, méghozzá az iPLAY Multigaming Source squadjával. A gárda nem mondható "1-2 hetes" teamnek,

Hírt adtunk nektek tömérdek külföldi változásról, épp ideje egy kicsit hazai vizekre is evezni.

Kezdjük egy feltörekvő klánnal, méghozzá az iPLAY Multigaming Source squadjával. A gárda nem mondható "1-2 hetes" teamnek, ugyanis 2006 óta él a multigaming, ami elég hosszú időtartamnak mondható a magyar közösségben. Kezdetekben sok játékos megfordult az iPLAY színeiben (megemlíteném HYDRA-t, aki a tetszetős honlapot csinálta) sőt, egy konfliktus miatt az egész LU kicserélődött, ami ma nagyrészt az Infinity Skills csapatát képezi. Napokban megint történtek változások az alakulat életében, de mostanra már megszilárdulni látszik a "keret". Egy-egy magyar és külföldi szervezésű kupán is részt vettek (Haxx Nightcup 3. majd 4. hely, Obi Open Series legjobb 16 között, Clanbase), és már regeltek is a következő CAL szezonra, SGL SteelSeries CCL-re, valamint a hazai színekben megrendezett SynapseCup-ra. Terveikben szerepel még egy-két LAN szereplés is (Vist@lan, BECUP 2008), amelyeken minél jobb helyezést szeretnének elérni.

Szerintem mindenképpen érdemes egy kicsit odafigyelni rájuk, biztos vagyok benne, hogy hallani fogunk még a közeljövőben felőlük. Sok sikert a csapatnak a továbbiakban.

Bővebb információt a csapatról a lejjebb található interjúból tudhattok meg.

 

Tehát az iPLAY Multigaming jelenlegi CS:S squadja:

 

Székács "KING" Péter
Neudörfler "cr00py" Levente
Nagy "devil" Norbert
Tari "M4cK" Bálint
Krokavecz "NegR[O]" Richárd

Tóth "Yankee^" Róbert

 

 

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: spa[R]co


Vismajor cr00pyval készített interjúja

 

Üdvözlünk cr00py. Egy bemutatkozást szeretnék kérni tőled, hogy kiléphess a homályból, mely téged övez.

cr00py: Sziasztok. Becsületes nevem Neudörfler Levente, 16 éves tanuló vagyok. Sokaknak a családi nevem biztos érdekesnek tűnik. :D Igaz hogy Pécsett születtem, de 2 hetes koromban kiköltöztünk Bécsbe, mert apukám ott talált munkahelyet. Azóta itt élek.
Lassacskán 2 éve játszom a Counter-Strike Source-al és nem mondhatnám, hogy még úgy élvezem mint első nap, de még mindig szívesen csinálom.

Mesélj egy kicsit a csapaton belüli LU változásról. Komoly terveitek vannak, vagy csak egy baráti társaság vagytok?

cr00py: Régóta váltakoznak a nevek a csapatban, mivel igyekszünk megtalálni a számunkra megfelelő LU-t. Most M4cK-el úgy érzem, hogy ráleltünk a helyes emberre. Nagyon jó fej srác és igaz hogy még nincs olyan régóta nálunk, de ennak ellenére nagyon szépen beilleszkedett a csapatba. Így tehát összeállt a mostani keret, amiből szeretném minden tagot egyenként jellemezni egy pár szóval:

Kezdjük devil-lel: Devil egy nagyon forrófejű srác, sokaknak nem tetszik a stílusa, de ha jobban megismered, mint például én, nagyon meg lehet kedvelni :). Ő az irányító a csapatban és a sokszor "hihetetlen" fragjeivel húzza az egész csapatot. Ő tartózkodik utánam legrégebb óta a csapatban.

NegR[O]: Negro a mi négerünk :). Na jó, nem igazi néger de szellemileg az! Negro is egy nagyon megbízható tag. Ő anno még mao-val együtt lépett be az iPLAY-be, mikor kezdtünk bomlani. Érkezése nagyot dobott a klánon:)

M4cK: M4cK a legújabb tag az iPLAY-ben, mint már feljebb említettem. Ő az aki általában hozza a jó hangulatot ventrin, és szerintem ő volt az az ember, aki hiányzott a csapatból. :) Nagyon korrekt és színvonalas srác. Ha esetleg ideges hangulat uralkodna ventrin, ő általában az aki megnyugtat és legjobban bíztatja a csapatot.

KING: KING a leader a csapatban. Ő vállalta el ezt a posztot és szerintem megállja a helyét. Ha felpörög hihetetleneket tud lőni. KING az, aki összetartja a csapatot és M4cKhez hasonlóan nagyon korrekt srác:)

Yankee^: Yankee sajnos 6. lett, mivel a teljesítménye a sok bulizás rovására hanyatlott egy picit. Amúgy nagyon rendes srác ő is, nagy "partyfész":D

Mivel magamat nem tudom jellemezni, NegR[O]-t kértem meg, hogy mondjon pár szót rólam:
"cr00py elég meghatározó csapattag, mivel talán vele együtt indult az egész iPLAY.css. Érdemes róla tudni, hogy nem kifejezetten az a "nyomom a W-t és lövök" játékos típus, észből próbál megoldani sok szituációt. Nekem bejön a játékstilusa és azt hiszem, nélküle nem iPLAY az iPLAY : )"

A kérdés második felére válaszolván: elsősorban a célunk az, hogy sokáig együtt maradjunk. Neveztünk egy pár jövőben megrendezésre kerülő kupára, a legközelebbi a Synapse Kupa lesz ahol a C csoportba soroltak minket. Persze nem csak neten igyekszünk teljesíteni, hanem le fogunk menni az összes közelgő LAN-ra is A legközelebbi Május 10-én megrendezésre kerülő VistaLAN-on biztos részt veszünk!. Reméljük NETen is meg LANon is jó eredményeket érünk el! :)

Croopy, mit mondanál a moviemakingről? Mikor kezdted? Milyen alkotásaid voltak eddig? Példakép? Scenemovie?

cr00py: Én mindig is rajongtam a Counter-Strike? Source moviekért és sokszor feljött bennem az ötlet, hogy csináljak én is filmeket. Egy szép napon - talán egy fél éve lehetett - régi klántársammal fagyi-val megegyeztünk, hogy ketten megpróbálunk egy "Movie-Making karriert" csinálni. Mind a ketten elkezdtük első filmünket, amik meg is jelentek. Nem mondhatnám, hogy az első filmem jóra sikeredett, de nagyon sokat tanultam belőle és ezt meg tudtam mutatni második filmemnél, a Sacrificed-nél. Miután kiadtam a Sacrificed moviet, nagyon sok felkérést kaptam, hogy csináljak mindenféle csapatoknak vagy embereknek kisfilmet, de legjobban a Hungarian Scene Movie-ra való felhívás tetszett. Miután Deadzone úgy döntött, hogy ő nem csinálja meg, Zé megkeresett hogy elvállalnám-e. Sajnos még csak tervek vannak és nem sokat csináltam meg a filmből (nem legutolsó ok a demo hiány). Mindenesetre ne legyetek türelmetlenek! :)

Hogyha azt mondom, magyar top10, hova sorolnád magatok? Hova szeretnétek kerülni? Hogy tudjátok megállni a helyeteket a külföldi illetve magyar kupákban? És nem utolsó sorban mi a véleményed a magyar sceneről?

cr00py: Úgy gondolom, hogy most Magyarországon egy kiemelkedő csapat van, az OBi. A többi csapat jelenleg az én szemszögemből mind verhető, jó felkészüléssel. Én nem sorolnám magunkat a top10-be mivel a mostani csapat csak egy pár hete ált össze, de egyik jövőbeli célunk az, hogy számítsanak ránk idehaza. Sokat fogunk gyakorolni és reméljük, hogy egy pár hónap múlva már a nagy csapatokat is meg tudjuk szorongatni. ;)


Mért van az, hogy csak egy klán van a magyar sceneben, aki képes felvenni a kesztyűt külföldön? Mi a véleményed arról, hogy sok klán "szivárvány" elvet követve rövid ideig csúcson van, aztán irány a mély?

cr00py: Én véleményem szerint a túl sok mix az oka az általad leírt jelenségnek. Meg persze olyan csapatoknál, mint az ancients a változások és az új LU. De szerintem a fő probléma az, hogy annyi mix megy már lassacskán, hogy a játékosok csak nehezen tudnak hozzászokni egy csapathoz, és egy klán emiatt lassan darabokra hullik. Régen én is nagyon szívesen mixeltem, amíg nem volt csapatom, de amióta van, ritkán mixelek és igyekszem hozzászokni a kezdő ötöshöz. Egy másik probléma meg persze, hogy sok jó játékos eltűnik a kis csapatokban.

Úgy gondolod, hogy az iPLAY hosszú távú klánnak készül? Nem fogja elvinni ez a mixáradat esetleg a csapat motivációját, tagjait?

cr00py: Ha belegondolunk, hogy én devil-lel már kb. egy fél éve, és KING-el is már elég régóta együtt vagyok, akkor tudom, hogy bennük 100%-osan megbízhatok. NegR[O] és M4cK ugye új tagok, de én úgy érzem, egy hosszútávú csapat van kialakulóban. Remélem, hogy igazam lesz. ;)

Köszönöm, hogy szántál rám némi időt, a szokáshoz híven az utolsó szó joga a tied.

cr00py: Köszönöm az interjút, nagyon megtisztelt, és szeretném megköszönni a csapatomnak az iPLAY-nek, és a Movie-Making Group-nak, a Miracle Pictures-nek, mindkettőtöket nagyon szeretem <3! Még szeretnék mindenkinek köszönni, akit megismertem a CS:Source-os pályafutásom alatt, és az összes barátomnak! SZERETLEK TITEKET! csáó

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5619
 
1616
 
 
 
kép 4703
 
1670
 
 
kép 3653
 
1629
 
 
 
kép 5285
 
2294
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu