Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. július 09. 0 hozzászólás
 

Miután Daniel "STR" Ladra egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott elég időt szakítani a csapatra, új 5-ik után kellett nézniük. Ezt egy olyan személyben találták meg, aki korábban az Esuba és a defeaters csapatát is

Miután Daniel "STR" Ladra egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott elég időt szakítani a csapatra, új 5-ik után kellett nézniük. Ezt egy olyan személyben találták meg, aki korábban az Esuba és a defeaters csapatát is erősítette.
Ladra azt nyilatkozta, hogy az ő életében is eljött az a pillanat, amikor választania kellett, és ő választott. Eredetileg a The Experience lan után szerette volna befejezni a pályafutását, de már most sincs elég ideje, így a tervezettnél korábban fejezi be. A helyét barátjára, sneixre hagyja, aki szerinte elég tapasztalt játékos és biztos abban, hogy tökéletesen fogja helyettesíteni a csapatban. Ladra azért nem hagyja teljesen abba a játékot, ha kell, be tud ugrani helyettesíteni valakit.

Daniel "STR" Ladra
"There are moments in your life when you have to choose and i have chosen. Though i wanted to end my gaming "career" after The eXperience i couldnt fullfil my teammates demands because i dont have that much time to practice even now. So i decided to quit earlier and leave my spot to my great friend sneix. He is experienced player and im sure he will fill my place perfectly even more than that. He is also a great cheerleader so im sure he will keep the motivation rising. Im not completely saying goodbye to gaming, i like it so i will be here when something comes up so i can stand in for someone, but for now im not going to be active. I had great time in gaming, ive met great people and friends here and i hope they will remember me as a good mate both ingame and outside of the game."


Karel "sneix" Pavlica nagyon boldog, hogy Európa egyik legjobb csapatában játszhat és reméli, hogy megmutathatja mindenkinek a közelgő The-Experience és i34 lanokon, hogy mit is tud.

Karel "sneix" Pavlica
"I am really happy to be given the opportunity to join Reason-Gaming and play for one of Europes finest teams. Its great that I will be playing alongside my old team mates and i hope to show everyone what I can do at upcoming lans The-Experience and i34. I would like to thank the team and management for giving me this opportunity"

A Reason felállása a következő:

Marek ".PhP" Kadek
Martin "UN" Stehlik
Tomas "WT" Herout
Petr "pR" Novak
Karel "sneix" Pavlica

Daniel "STR" Ladra

Reason Gaming honlapja 


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2645
 
2398
 
 
 
kép 704
 
1400
 
 
kép 943
 
1353
 
 
 
kép 5955
 
1554
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu