Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 10. 0 hozzászólás
 

Ismét egy hazai on-line kupáról számolhatunk be, ami április közepétől kerül megrendezésre, azonban a nevezés már most megindult. Érdemes sietni, hiszen a SYNAPSE CUP maximum 24 csapatot tudnak fogadni, hogy a szokásos

Ismét egy hazai on-line kupáról számolhatunk be, ami április közepétől kerül megrendezésre, azonban a nevezés már most megindult. Érdemes sietni, hiszen a SYNAPSE CUP maximum 24 csapatot tudnak fogadni, hogy a szokásos nightcup-októl eltérő módon minden csapat lejátszhassa az összes mérkőzést a csoportjában. Ez lesz a kupa keményebb része, hiszen 7 nap alatt 60 mérkőzés fog lezajlani, ezután a szokásos DE rendszerben mennek a küzdelmek a döntőig. Nem is szaporítanák tovább a szavakat, mindenki kattintson bele a kibővített részbe és olvassa el a részleteket és a jelentkezéshez szükséges információkat. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Ebben a kupában nincs egyenes kiesés, mint sok más nightcup-on. 72 war lesz megrendezve mindössze 8 nap alatt! Maximum 24 csapat jelentkezhet, csapatonként maximum 8 fő, a bővebb infókat lejjebb találhatjátok.

1. Bármiféle csalás, segédeszköz használata nem megengedett, azonnali kizárás jár érte.
2. Scriptek használatát nem tűrjük, ha a zBlock emiatt nem enged fel a szerverre, akkor amennyiben emiatt nem lesz meg az 5 ember, akkor az ellenség def:win-el nyer.
3. A RATE-k a következő értéken legyenek: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 , warokon csak ezeket a rate-ket fogadjuk el, számok előtt + jel használata tiltott, meg bármiféle ratehax tiltott.
4. Késkör minden war elején van. Ha Flash, Smoke, HE Granade, vagy fegyver van valakinél, akkor autómatikusan az ellenfél nyeri a késkört, és ők választhatnak pályát. Kevlar vétele engedélyezett késkörben.
5. mr 15 van a warokon, ha az egyik csapat hozta a 16 kört, akkor a warnak vége, azaz GG, kivéve döntőben, ahol végig lesz játszva.
6. Demo felvétele kötelező minden egyes csapattagnak a waron, ha később kérjük, és nincs meg, kizárást vonhat maga után, ezzel együtt a war végétől számítva 1 óráig fogadunk el reklamációt a warral kapcsolatban, melyet a raczi25@gmail.com -ra küldjetek.
7. Amelyik csapat időben nincs ott a waron vagy nincsenek meg öten, az ellenség nyer (def:win), azaz 16:0-ra.
8. Csapatonként 8 csapattagot lehet regisztrálni, és ha waron mégsem lennétek meg, egyetlen "beugró" engedélyezett.

A kupa lerenezésének a menete:

A warmapok a következők: de_dust2, de_cpl_mill (a javított verzió), de_inferno, de_train, de_nuke.
Maximum 24 nevezett csapat lesz (reméljük minimum meg lesz a 20), a csapatokat 4 csoportra osztjuk erősségük szerint. A csoportban lesznek a gyengébb klánok, a D-ben pedig az erősebbek. Először csoportmérkőzések lesznek, ahol csoportonként mindenki mindenkivel játszik. A csoportelsők automatikusan a negyeddöntőbe jutnak, ám a csoportokban a másodikok és harmadikok még megmérkőznek egymássak a nyolcaddöntőben, a többi részét az ágrajzban láthatjátok.

Egy csoportból az van előlrébb a listán aki minél több wart nyert, és minél kevesebbet vesztett értelemszerűen.

Az A1 pl az A csoportban az elsőket jelöli.

A kupa időpontja:

Április 19.-étől 26.-áig tart a kupa. Előszőr a csoportmérkőzések mennek majd 5 vagy 6 napon keresztül esténként a következő módon (egy időpontban egyszerre 5 szerveren fog menni a mérkőzés):

Nap Első Második Harmadik
Április 19.(szombat) 18:30 20:00 21:30
Április 20.(vasárnap) 18:30 20:00 21:30
Április 21.(hétfő) - 20:00 21:30
Április 22.(kedd) - 20:00 21:30
Április 23.(szerda) - 20:00 21:30
Április 24.(csütrötök)pihenőnap, ha kell akkor 20:00-kor és 21:30-kor warok

Tehát 7 nap alatt 60 wart kell itt lerendezni, melyek csak a csoportmérkőzéseket jelentik. Mindenki játszik minden felsorolt war mapon.

A "döntő tábla" április 25-26.-án lesz a következő módon
Április 25.(péntek) 18:30 4 nyolcaddöntős war, map: de_cpl_mill
20:00 4 negyeddöntős war, map: de_nuke
21:30 a két elődöntős war, map: de_train
Április 25.(szombat) 18:30 a vígasz ág warozik (magyarul a harmadik helyért) a két vesztes elődöntős de_inferno mapon.
20:00-kor fog kezdődni a döntő, mely 2 mapos lesz, mindegyik fél válasz értelemszerűen 1-1 mapot

Jelentkezés:

Ezt megtehetitek Április 17.-e éjfélig, vagy amíg be nem telik a 24 hely. Nevezni lehet email-ben (akinek túl bonyolult lenne itt) a raczi25@gmail.com-ra küldjétek ezt, Synapse Kupa Jelentkezés tárgyal. A következő információkat írd le:
-A klán neve, és rövidítése
-Csapatkapitány Polgári és játékos neve, illetve elérhetőségei (msn,email)
-Minimum 5 játékos (ha csapatkapitány is játszik akkor a csapatkapitány benne van), a játékban használt nevükkel
-Illetve lehetőség van arra, hogy a csoportmérkőzések időpontjából, ha vannak napok, amikor a klán nem ér rá, azt ide írja le (Ha lehet, 1 napnál többet ne adjatok meg, mert akkor lehet nem sikerül majd beosztani a warokat, csoportokat)

Ha itt az oldalon jelentkezel regisztrálj (bal oldali oszlop), ezután jelentkezz be, hozz létre egy csapatot (a Tag -hoz írd a klánod rövidítését, a Név-hez a klán teljes nevét, a többi értelemszerű), ezek után menj rá, hogy csapatom szerkesztése, és az egyéb részbe írd be a következő információkat:
-A klán neve, és rövidítése
-Csapatkapitány Polgári és játékos neve, illetve elérhetőségei (msn,email)
-Minimum 5 játékos (ha csapatkapitány is játszik akkor a csapatkapitány benne van), a játékban használt nevükkel
-Illetve lehetőség van arra, hogy a csoportmérkőzések időpontjából, ha vannak napok, amikor a klán nem ér rá, azt ide írja le (Ha lehet, 1 napnál többet ne adjatok meg, mert akkor lehet nem sikerül majd beosztani a warokat, csoportokat)
Ezután kattints a Kupára jelentkezés menüpontra a bal oldali oszlopnál, és kattints rá a jelenkezés gombra, ezzel neveztél is a kupára.

Mindenki nevezése akkor teljes, ha kap egy visszaigazoló email-t, hogy sikeresen jelentkezett a kupára, illetve még egy-két apró teendő.

Szabályokkal, illetve egéb dolgokkal kapcsolatban a következő email-en lehet: raczi25@gmai.com címen, Synapse Kupa Reklamáció tárggyal (ha nem ez a tárgy, akkor nem is olvassuk el).

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4874
 
2346
 
 
 
kép 3902
 
1423
 
 
kép 3661
 
1503
 
 
 
kép 1021
 
1454
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu