Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. szeptember 28. 0 hozzászólás
 

Két héttel ezelõtt számottevõ változás történt a dalay lamas-ban, az eddig megbonthatatlannak tûnõ csapat soraiban változás történt, melyrõl már bizonyára mindenki értesült. A srácok a változott


Két héttel ezelõtt számottevõ változás történt a dalay lamas-ban, az eddig megbonthatatlannak tûnõ csapat soraiban változás történt, melyrõl már bizonyára mindenki értesült. A srácok a változott felállással érkeztek a múlt heti lanra, ahol már az új tag szerepelt, az idõközben aktív játékot feladó White helyett. Miután tG elhagyta az akarmi-gaming csapatát és csatlakozott a dl-hez számos kérdés keringett a levegõben, melyekre sokan még máig sem kaptak kielégítõ választ. Azonban eljött tG kezében a kislámpással, hogy mindenkit felvilágítson a történtekrõl, mellé társult Raul, aki szintén mesél a változásokról és arról is, miért kellett white-nak feladnia dl-es pályafutását. De vajon mi történt akkoriban az akarmi-gaming háza táján és ki volt az, aki éppen a lámák portája elõtt esett el a tagságtól? Az interjúból kiderül! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Ha ti ülnétek a Valve kényelmes bársonyszékeiben, milyen dolgokat javítanátok ki azonnal a Source-ban, amelyek egy másnapi frissítésben már meg is érkeznének a játékosok számára?

Raul:
Én picit letisztogatnám a pályákat, ezzel több FPS-t nyervén. A másik dolog pedig az ajtók lassúsága, amely szintén zavaró tud lenni, például nuke-on, szerintem nem csak nekünk van olyan taktikánk, amelyben a nyikorgós ajtó is fontos szerepet játszik.

tG:
Rendkívül fontos lenne a motor optimalizálása, mivel még manapság sem tudja sok ember megengedni magának azt a gépet, amelyen a Source élvezhetõen fut, az optimális, stabil 100 FPS-t produkáló konfiguráció pedig ritka, mint a fehér holló. Ha a rendszerkövetelmények csökkennének, szerintem az utolsó valós akadály is elhárulna a Source elõl, hogy igazán népszerû legyen és valódi versenyjátékká nõjön fel. A fejlesztõk helyében foglalkoznék a bugos ajtókkal is, mivel azok sok kínos pillanatot tudnak okozni. A dinamikus fizetõrendszerre viszont nem pocsékolnám a költséges fejlesztõi erõforrásokat.


bazso:
Kellemes délutánt kívánok az uraknak, kezdésként mondjatok magatokról néhány szót, habár Raul már visszatérõ vendég nálam, ezúttal sem marad ki a kötelezõ körök alól.

Raul:
Kellemes délutánt Neked is bazso. Még mindig Póczak Balázsnak hívnak és meglepõ módon még mindig a dl-ben játszom, reméljük ez ezután sem lesz másképp. Zalaegerszegen tanulok a Széchenyi István Szakközépiskolában, mûszaki informatika szakon, és ha minden rendben megy, akkor ez lesz az utolsó évem itt. :D Magával a játékkal tavaly augusztus-szeptember környékén kezdtem el komolyabban játszani, tehát már egy éve játszom több-kevesebb sikerrel.

tG:
Szervusz bazso! Kisházi Zoltán a becsületes nevem, nemsokára betöltöm a 21. életévemet, Szegeden tanulok programtervezõ matematikus szakon több-kevesebb sikerrel. Lassan már két éve játszom ezzel a néha fantasztikus, néha borzasztóan irritáló játékkal.


bazso:
Szombaton a dl is részt vett az elsõ PGCC Source versenyen. Számotokra milyen volt maga a verseny, illetve a hely? Meg voltatok elégedve a gépekkel valamint a szervezéssel?

Raul:
Így van, részt vettünk a PGCC-n. Azt hiszem nem hazudok azzal, ha azt mondom a többiek nevében is, hogy tetszett a verseny és a hely is. Tetszett a LAN, mert számomra ez volt az elsõ nagyobb megmérettetés mióta játszom. WCG-n is jelen voltam ugye, de mivel akkor még csak pár hete játszottam, azt egyáltalán nem éreztem mérvadónak.

tG:
Nagyon tetszett a helyszín, látszik, hogy hozzáértõ emberek tervezték, egy már külföldön bevált sémára, így létrehoztak egy hazánkban eddig egyedülálló minõségû teret a játékosok számára. A verseny lebonyolítása teljesen profi volt, ezt ezúton is köszönöm a szervezõknek, külön kiemelném a segítõkészségüket, a gépekkel viszont személy szerint nem voltam teljesen megelégedve, ilyen konfigurációval meglepõ volt, hogy néha 30-40 FPS-el kellett játszani.


bazso:
Mi történt veletek a döntõben, nagyon fáradtan játszottatok és mintha a természetes izgulás mellett egy kicsit több is volt bennetek az akarmi ellen.

Raul:
Én személy szerint nagyon elfáradtam a döntõre (ezek szerint ez ennyire levágós volt :>), úgy érzem ez a többi taggal sem volt másképp. Nagyon de-koncentráltan is játszottunk az akarmi ellen, ezt még az is láthatta, aki mögöttünk állt. Nem is az izgulás volt talán a fõ indok, ami miatt kikaptunk, hanem az a kettõ amit fentebb említettem. Ehhez plusz még hozzájön, hogy az akarmi iszonyatosan jól játszott, nagyon pörögtek, ez most sajnos így alakult, de lesz ez még így se :P

tG:
Mint leírtad, meglehetõsen kimerültünk a végsõ összecsapásra, sajnos ez és többek között a már szinte nyert késkör bukása játszott közre a meglehetõsen gyenge szereplésünkben. És persze ne felejtsük el, hogy azért nem „akarmi-lyen” ellenfeleink voltak, gyakorlatilag morálisan szétromboltak minket.


bazso:
Térjünk rá az interjú tárgyára, mely nem más, mint tG és a dalay lamas kapcsolata. Körülbelül két héttel ezelõtt hoztátok nyilvánosságra, hogy az akármis tG érkezik a csapatba white helyére. Miért kényszerültetek rá erre a cserére?

Raul:
Igen…azért kényszerültünk cserére, mivel white bejelentette, hogy nem tud egyszerre három dologgal foglalkozni. Barátnõ, egyetem, és mivel a 3. helyen a CSS állt, ezért indokolt volt a döntése. Nyilván nem õ az elsõ és utolsó, aki emiatt hagy fel az aktív pályafutásával. Azonban tG személyében reményeink szerint megtaláltuk az új, fix ötödik emberünket.


bazso:
Ha jól tudom még távozásod elõtt voltak problémák az akarmi csapatában, melyek akkoriban igencsak megszabdalták a csapategységet. Errõl mit tudsz nekünk elmondani?

tG:
Sajnos ott a játékhoz való hozzáállások különböztek és nem tudtuk rendesen összehozni a gyakorlásokat, szinte alig játszottunk együtt, így, hogy ne mérgesedjen el a viszony, elkezdtem gondolkozni a csapat elhagyásán, ekkor jött a dl kihagyhatatlan ajánlata.


bazso:
Ugyebár ennek az lett a következménye, hogy abból a nem igazán olajozottan mûködõ csapatból továbbléptél. Milyen más teamek merültek fel, mint leendõ csapat illetve mérlegeltél a dl-be való invitálásod után, hogy vajon biztos jó lesz ez neked?

tG:
Igazából két csapat jött számításba, végül azonban maradt a dl, amit egyáltalán nem bántam meg; jó társaság, fergeteges hangulat, hatékony gyakorlás.


bazso:
Kik voltak a lehetséges játékosok white helyére? Egy idõben, még a váltás elõtt azt lehetett hallani, hogy a most már az [OBi] színeiben játszó Ra1n lesz az új ember. Hogyan esett a választás akkor tG-re, ha szinte már biztos volt hogy Esõ érkezik a csapatba?

Raul:
Valóban volt egy idõszak, amikor úgy tûnt Ra1n jön a csapatba. Viszont az akkori felállás szerint nem white, hanem Syoke helyére érkezett volna Esõ. Volt egy rövid idõszak, mikor kérdéses volt, hogy Syk tudja-e majd vállalni a felkészülést az EuroCSS illetve a D-Lanra. Ezalatt én Ra1n-el játszogattam agyba-fõbe, jól éreztük magunkat, szóval jobban megismertem, mint anno, mikor dl-ben volt, hiszen akkor csak pár alkalmam volt a vele való játékra. Bebizonyosodni látszott azonban, hogy Syk tudja vállalni a gyakorlást, ami mostanra már 100%. Ezek után Ra1n szólt nekem, hogy nem lesz nete egy ideig, és végülis ha jól emlékszem aznap jött vissza neki, amikor white bejelentette a dolgokat, és valahogy tG jött elõ, nem pedig Ra1n. Azóta már megbeszéltem vele ezt a dolgot, szóval remélem, hogy részérõl is rendben van, és ezúton is szeretnék neki sok sikert kívánni az [OBi]-ban!


bazso:
Mennyire illik bele tG a dalay lamas csapatába? Gondolok itt azokra a nem elhanyagolható kérdésekre, hogy be tudja majd hozni a hátrányát a taktikákban, összjátékban és ez nem lesz-e majd kihatással az elkövetkezendõ versenyekre, lanokra?

Raul:
Úgy érzem rendben van minden, tG beilleszkedett a csapatba, amennyire csak tudott ezalatt a két hét alatt. Nyílván nem kevés idõ kell majd, hogy behozzuk a lemaradást a taktikában és a csapatmunkában, de jelenleg is ezen dolgozunk gõzerõvel. Ha minden jól alakul, talán nem lesz kihatással a netes versenyeinkre és a lanokra sem, illetve az eddigiek alapján nem volt kihatással, reméljük, hogy ez ezután sem fog változni.


bazso:
Érdekes helyzet állt elõ a PGCC után, mivel pont a dl és az akarmi játszotta a döntõt, ahol végül, kimondhatjuk, simán nyert az akarmi. Nem volt benned rossz érzés amiatt, hogy mégsem kellett volna elhagyni a csapatot, vagy tisztában voltál vele, hogy az a team csak mixek erejéig lesz újra együtt?

tG:
Közvetlenül a verseny után meglehetõsen rosszul érintett, hogy pont tõlük kaptunk ki, de õszintén megvallva az elõzõ akarmivel sajnos nem értük volna el ezt az eredmény, oda pont egy olyan ember kellet, mint kuLi, aki morálisan az egekbe repíti a csapatot (hop-hop-hop :P), így nem bántam meg a távozást.


bazso:
Nincs a volt csapattársak között ellenséges hangulat vagy rossz viszony a távozásod miatt vagy irántad?

tG:
Nem tudom, hogy a többiek között milyen a viszony, én mindegyikõjükkel jóban vagyok, tartom velük a kapcsolatot. Ezúton szeretném megköszönni nekik az együtt eltöltött felejthetetlen hónapokat, fõleg sYs-nek és dhizzy-nek, akik képesek voltak egy évig elviselni engem és rengeteg mindenben segítettek, hogy eljuthassak idáig.


bazso:
Térjünk egy kicsit vissza white-ra. Õ most milyen feladatokat lát el a csapatban, továbbra is nálatok marad, vagy tanulmányai után visszatér, esetleg máshol látjuk majd játszani?

Raul:
White továbbra is nálunk marad természetesen, nem arról vagyunk híresek, hogy a csapattagokat kirúgjuk miután már nem játszanak. Õt ezután, mint a dl egyik menedzserét tartjuk számon, õk ketten n3r0-val intézik nekünk a dolgokat, hogy minden gördülékenyen menjen, többek között a londoni úttal kapcsolatosakat is. Kevés esélyt látok arra, hogy más csapat színeiben fogjuk õt látni valaha, de kitudja, minden meglehet…kicsi a világ.


bazso:
Mit tudtok a EuroCSS lanról, meg lesz egyáltalán tartva, mivel eddig igen kevés csapat adta le a nevezését. tG mint biztos kerettag, részt vesz a külföldi megmérettetésen?

tG:
Ebben Raul az illetékes :P

Raul:
Ahogy én tudom, meg lesz tartva. Valóban, eddig kevés csapat fizette be a nevezéshez szükséges pénzt, de reméljük, hogy ez a közeljövõben változni fog és a csapatok elkezdik szépen sorjában befizetni. Még így is sokkal többen befizették az EuroCSS nevezést, mint a Slap lanra valót ( www.slap.dk / www.eurocss.net ). Utóbbira körülbelül TÍZ EMBER fizette be, míg a londoni versenyre 10 CSAPAT. A megmérettetésen tG mint kerettag vesz majd részt, míg white a hátunk mögött fog állni, és ha úgy adódik szívesen beáll játszani is, de erre kevés esélyt látok jelen pillanatban. :P


bazso:
Hogyan álltok az Access tanulmányaitokkal? ^^

Raul:
Az Access-t kérlek most ne is emlegessük, szarul de büszkén állok vele. :D

tG:
Egy óra alatt elhadarták, amit középsuliban több hónapig tanultunk...


bazso:
Belefér még a D-LAN 7 a tervezett programotokba?

Raul:
Remélhetõleg meg tudjuk oldani a D-LAN 7-et is, ugyanis ha minden igaz Október 30-án egy hétfõi napon érünk haza Londonból és a dunaújvárosi LAN pedig a következõ hétvégére esik.

tG:
Remélem, én mindenképpen szeretnék menni.


bazso:
Remélem mindenki számára letisztult a kép a dalay lamas-al kapcsolatban. Köszönöm nektek a rám fordított idõtöket és sok sikert a továbbiakban. Szokás szerint az utolsó szó a tiétek. Viszlát urak!

Raul:
Ezúton is meg szeretném köszönni a csapat nevében az OGC.hu / eXtra.hu-nak a töretlen támogatást, neked pedig a ránk fordított idõdet! (ui: prütyiP! :*)

tG:
Én köszönöm a lehetõséget! Szeretném megköszönni az OGC.hu / eXtra.hu-nak a támogatást, lakótársaimnak meg az állandó laggmentes játék lehetõségét :P

Trance_HUN szerette volna mindenkivel közölni, hogy a dl egy meleg csapat, mindenkit „forrón” szeretnek, valamint kezelnek, de ezt a kérését a kiskorú olvasóink miatt nem közölhetjük.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 293
 
1976
 
 
 
kép 3557
 
1656
 
 
kép 4673
 
1410
 
 
 
kép 895
 
1594
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu