Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. szeptember 22. 0 hozzászólás
 

A mai téma már sokkal közelebb áll hozzánk Couter-Strike Source játékosokhoz. De ne ugorjunk ennyire előre. A cikk fő témája a Day of Defeat Source, ezután megtudhatjuk milyen változásokra, kell



A mai téma már sokkal közelebb áll hozzánk Couter-Strike Source játékosokhoz. De ne ugorjunk ennyire előre. A cikk fő témája a Day of Defeat Source, ezután megtudhatjuk milyen változásokra, kell számítanunk a kedvenc játékunkban! Valve Inside: DOD:S és a CS:S
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Lássuk azt a játékot, ami jelenleg izgalommal tölti el a játékosok nagy részét. Ez a játék nem más, mint a Szeptember 26.-án megjelenő Day of Defeat Source.

Igen ez az a kép, amit a legtöbb Steam felhasználó már látott a Day of Defeat Source elő letöltésének vége.

A Valve játék demo szobájából kilépve már izgatottan várom, hogy mikor játszhatok végre a játékkal otthon, a saját gépemen, hiszen olyan élményben volt részem amire nem számítottam.
Amíg ez nem következik be irány, íme itt van néhány remek kép a játékból. Amiket sokan már láthattak de pár még teljesen új:

A kérdések és válaszok részhez érve az interjúkból megtudhattuk, hogy a Valve összesen négy pályát dolgozott át és rakott bele a DoD Source-ba. Ezek a pályák a Avalance, Flash, Donner és az Anzio. A pályák mind újra lettek dolgozva és használják a HDR technológiát, noha jó pár része az új technológiának még nem lesz a játékban, hiszen azzal még várni kell a Lost Coast-ig. (Butított HDR lesz a DoD:Source-ban)

Amint meglátod, rájössz, hogy a Day of Defeat Source egy ugyanolyan jó online lövöldözős játék, mint amilyen a HL1 alatt volt. Bármennyire is nagyok az ellentmondások az tény, hogy a mostani játékban sokkal jobb fényeffektek és kitűnő hangeffektek vannak. A DoD folytatja a hagyományt, és egy II. világháborús csapatorientált játék maradt. A játékosok újraszületnek, ha meghaltak. Két csapatban lehet játszani az Amerikai és Angol szövetségek oldalán, illetve a Német oldalon a Wehrmacht színeiben. A frissített játék sokkal jobb textúrákat kapott, támogatva a HDR-t is. A game beállításaiban lehetőség van a HDR ki- és bekapcsolására a videó beállítások szekcióban. Elsődleges előny a HDR használatának a játékban hogy a real-time megvilágítás állítása attól függ, hogy a játékos épp merre mozog a játékban, vagy mit néz éppen. A Valve folytatni fogja a DoD Source frissítések gyártását periódikusan.

DoD-ot lezárva most kicsit tekintsünk rá erre, két képre:

Igen ez az assault és a játék már a Counter-Strike: Source. Az apropója, hogy bekerült a cikkbe ez a játék is, hogy bizony a HDR napok keretein belül a Valve megmutatta az új Counter-Strike: Source modellek vázlatát.

Az is kiderült, hogy a DoD Source megjelenése után a változtatott motor egyes részeit a Counter-Strike Source-ba is átültetik majd.

A prezentáció után alkalmam nyílt a Valve irodájába is körülnézni, és egy-két fényképet készíteni. Majd ezután sikerült még közelebb kerülni a Valve embereihez de ezekről majd a következő cikkben. Most nézzétek meg mik is vannak az irodában elrejtve. Az iroda maga egy igazán kellemes hely a munkára, csak ne figyeltek volna mindenhol az „arcrágók”.

Az irodában található polcokon természetesen a Valve remekművei találhatóak kiállítva illetve balra 3 kis kocka a kitüntetések, amiket Gabe kapott, míg a Microsoft-nál dolgozott.

A következő képen mi más lenne látható, mint egy hatalmas fekete szelep (Valve). A másik képen egy kis asztalkán apró modell bábuk találhatóak. Szerintem mindenki felismeri.

Az utolsó képen pedig nem mások szerepelnek, mint a számos díj, amit a Valve az idők során begyűjtött a különböző játékaiért.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5240
 
2393
 
 
 
kép 3125
 
1605
 
 
kép 3059
 
1372
 
 
 
kép 18
 
1550
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu