Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. szeptember 17. 0 hozzászólás
 

"A hangulatot nem csak a játékosok szolgáltatták hanem maguk a látogatók és a nézők is. Habár a játékosok nem hallhatták milyen infok és „szövegek” repkednek róluk a nagy tömegben, de voltak

"A hangulatot nem csak a játékosok szolgáltatták hanem maguk a látogatók és a nézők is. Habár a játékosok nem hallhatták milyen infok és „szövegek” repkednek róluk a nagy tömegben, de voltak mosolyráfakasztó dolgok. Mint például az az idős bácsi és háromgyermekes apuka beszélgetése, akik a következőket hozták össze:"


Túl vagyunk az első napon, sok mérkőzésen, de holnap jön csak a java. Reméljük holnap is izgalmas meccseket izgulhatunk végig. Addig is következzen egy komolytalan tapasztalatgyűjtemény, beszámoló, betűhalmaz, de nevezzük csak egyszerűen…. No Comment-nek....
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: b4zs0w1cZ!


Idő: 11 óra, mellesleg zuhog. Elkéstem. Rohanás a buszig, a hévig, a metróig, az EXPO buszig egészen a bejáratig (közben nagyon mogorva békávé ellenőr EXPO buszon megkérdi miért kapdosok a kezemmel, vigyorogva mondom neki semmi, de ha tudta volna hogy kis kacsóm azért mocorog ide-oda, mert már magam előtt láttam a kezem, amint húzóm a célkeresztet a fejére), gyorsan jegyet venni, bemenni. Az útmutató szerint a B pavilonba kell mennem ott van az Infotrend kiállítás. Eltévedtnek éreztem magam, mikor a számítástechnikához közel sem kapcsolódó standokat néztem végig halál fáradt arccal, miközben szememmel már a hatalmas WCG lógót kerestem azzal a több ezer emberrel, akik már a meccseket nézik. Na de hol volt a tömeg, no meg a hatalmas WCG lógó? Tudom, hogy nem vagyok analfabéta ezért nem kételkedtem hogy a B pavilonban járok, de hol vannak a meccsek? Majd megörültem, mert láttam egy nagy területet tele gépekkel, ahol egy (akkor még úgy gondoltam megszállott css-es) katona úr beszélgetett, gondoltam már jó helyen járok, de mikor megláttam mi fut a gépeken én is futásba kezdtem. Nem volt kedvem repülőszimulátorral játszani vagy azt nézni huzamosabb időn keresztül. Egy-két nagyobb lépés, kivetítő azon pedig már eredmények.
Megérkeztem!
Gondoltam találkozok több ismerőssel is, de legtöbb közeli ismerőst a monitorok és a házak jelentették (nem vagyok kocka, igaz 1x-er kiszámoltuk hogy mennyi vodka fér belém az a3 képlettel….az eredményre már nem emlékszem, kicsit részeg voltam). Kordonnal félig körbekerített terület, azon belül a gépek(?) és a játékosok ez maga a WCG. Kordonon kívül a nézelődők és játékosok. Spect-ből nem voltunk túl sokan, játékosból is annyi amennyi kellett….volna. Ugyebár a h$^ és a VvV sajnos nem tudott eljönni, ellenük szabályok szerint def. win. Sebaj, az sose rossz, ha nincs olyan tömeg, mint hétfőn a kettes metrón, legalább lehetett kuksolni a meccseket. Igaz ezért néha meg kellet küzdeni az adminokkal, mivel nem lehetett mögéjük állni és nézni őket, de azt a problémát könnyű szerrel megoldottuk. Igaz sok hely nem is volt erre kialakítva. Sajnos voltak órás csúszások is, valamit sokan panaszkodtak, hogy túl sok az idő az egyes warok között. Ha már így átértünk a szervezésre összességében voltak kisebb, bosszantó hibák, mint az előbb említett csúszások, de sokaknak gondja akadt a gépekkel és monitorokkal is. Emiatt nemcsak a kezdésénél, hanem utána is akadtak csúszások, de a szervezők munkáját dicséri hogy ott segítettek, ahol tudtak.
War.
Azon klánok esetében, ahol egyértelműen beszélhettünk papírformáról nem kellet csalódnunk. A szétlövésben a Mazsola és a #kmNt.hu meccse ( 21- 17 )tartogatott inkább izgalmakat. Végül a párharcot a „Mazsolák” nyerték hosszabbítás után. A többiek, mint már említettem hozták a „kötelezőt”. Természetesen rendbontásra nem került sor a nyertes és a vesztes klánok között (igaz azt is végignéztük volna…). Néha volt egy kis asztalcsapkodás, kis anyázás valamint voltak nagyon szép jelentek ( külön kiemelném et!CAT négyes killjét a’la mp5 módra). Hangulat megvolt, de ahogy haladtunk előre úgy fokozódott a feszültség is, valamint megszaporodtak az emberek és a spectelők is. A felső ág 1. körében végigizgulhattunk két igazán jó meccset. Az egyiket a Mazsola játszotta a Dalay Lamas ellen (wáwáwáwáwá jól írtam le :P ) míg a másikat a hA az xDk kettes csapata ellen. Ebben a szakaszban a dust2 volt a kijelölt map.

"A hA nem kezdett túl jól, sőt elég rosszul kezdett az xDk 2 ellen, de ct oldalon nagyot alkottak a srácok. Az utolsó percekben járunk, a kör végénél, még 1 kör és a hA továbblép. Mindenki a helyén van, csönd, feszültség. Eltelik 20 másodperc. Majd még 2. Egy villanó jön A hosszúról és füst rövidről. Ezután a képernyőt elborítják a Fire in the hole feliratok. Ez a kör és nyerték az „Angyalok” a meccset. De nem örülhettek, a záporozó flasik és füstik meghozták a kellő hatásukat. Terrorist Win!. Újabb kör. Mindenki a helyén van, csönd, feszültség. Eltelik 20 másodperc. Majd még 2. A nézők is izgulnak a játékosok meg főképp. Telnek a percek, mindkét oldalról áldozatok. Végül akkor tér mindenki magához mikor már csak egy piros játékos maradt. Majd egy lövés. Mindenki a hozzá legközelebb lévő monitort lesi, annak is a jobb felső sarkát. Egy név. Egy fegyver. Egy másik név. Az első név kék színben úszik. A hA jutott tovább."

Az alsóág 1. körében is jó meccseket láthattunk, azonban egy két helyen születtek érdekes eredmények, de remélem ez a tényleges erőviszonyokat mutatja.

Egyszerűen képtelen vagyok kihagyni, már ha csak a hír hozzászólásinak a számát veszem figyelembe, valahogy fenn kell tartani az érdeklődést a téma iránt! Biztos mindenki tudja mire vonatkoznak eme sorok, aki nem az magára vessen. Bezony-bezony tiszteletét tette az interjúból hatalmas népszerűségre szert tett C!ca is, sőt tőlem körülbelül 10 centire állt, éppen az Ancients! csapatát szemlélte (volna…). GG bazso! :P Természeten mint a többi fórumhuszár én sem mertem megszólítani, igaz van köztünk 5 év, igaz ez rám vonatkozik de mínuszba. Itt ragadnám meg az alkalmat hogy gratuláljak a kint lévő lányoknak, elnézést hölgyeknek, vagyis et!CAT-nak, BascatGirl-nek és Kaoru-nak! És még annyit: FLAME OFF, GIRLS ON!

A hangulatot nem csak a játékosok szolgáltatták hanem maguk a látogatók és a nézők is. Habár a játékosok nem hallhatták milyen infok és „szövegek” repkednek róluk a nagy tömegben, de voltak mosolyráfakasztó dolgok. Mint például az az idős bácsi és háromgyermekes apuka beszélgetése, akik a következőket hozták össze:

  • - Ah ingyen intertnet végre (apuka)
  • - Apa ez egy Counter-Strike: Source verseny!!! (a legnagyobb gyermek)
  • - Na tessék egy újabb lövöldözős baromság, ami rombolja a fiatalokat! (Nagypapa)
  • - Sok degenerált fiatal, fiam gyere, menjünk innen! (apuka a gyermekének)

  • A másik két gyermek éppen számítógépes játékokat nézegetett.

    Voltak olyanok is, akiknek fogalmuk sem volt mi zajlik éppen a szemük elött, de nagyon merevem bámulták a monitorokat és figyelték a játékosok beszélgetésit. Valamint voltak, olyanok is, akik egyes ismertebb playereket, miután összekeverték őket mindenkivel aki szóba jöhet, elkezdték ecsetelni „majd én jól ****** a kis ******* kocka fejét, mit gizdul itt a ****** ******* ******* pro!”. Hajrá. Ezután nagyon belemélyedtem egy mérkőzésbe, amiből csak egy ordítás zökkentett ki. Nem-nem azért szóltak, mert már el akartam venni az egeret valakitől, mindössze úgy éreztem magam, mint egy Magyar-Olasz meccsen, mivel jött egy olyan iszonyatos kiáltás meccs közben, amely a következőket hozta nyilvánosságra: „Totti ne legyél már ennyire f*szláma!!!!”. Ezután hatalmas csend, talán még a szemközti térképstand munkatársai is felfigyeltek.

    Ezekkel a szösszenetekkel csak érzékeltetni szerettem volna én hogyan éreztem magam, tudom ez senkit sem érdekel, de hátha. ( Miközben jöttem hazafele és éppen egy, a Dunán egy másik uszályt előző uszályt ( :D ) néztem elgondolkodtam vajon felvehetem-e a versenyt BugBeaR cikkével….be sem fejezem mert tudom mi a válasz.

    Holnap folytatódnak a küzdelmek, remélem minél többen látogatnak ki a Hungexpo területére, már csak azért is, hogy találkozhassanak velem….komolyra fordítva szót gratulálok minden csapatnak és versenyzőnek, a holnapi meccsekhez szintén sok sikert mindenkinek!


    Üdv: b4zs0w1cZ!

     

     
    Címkék:
    vissza
    Admin
    szerkesztő
     
     
     
    Most itt vannak
    Ezt a cikkünket olvastad már? close
    Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
    Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
    0 hozzászólás
     
    nincsenek hozzászólások
    Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
     
    töltés...
    Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
    Hozzászólások betöltése...
     
     
     

    Counter-Strike videók

     

    CS2HU Steam csoport

     
    1022játékos
    153online
    41játékban

    Utolsó hozzászólások

     

    Ajánló

     

    Counter-Strike képekben

     
     
    kép 4781
     
    2358
     
     
     
    kép 3126
     
    1453
     
     
    kép 4270
     
    1533
     
     
     
    kép 4123
     
    1490
     

    Counter-Strike Hírlevél

     
    Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
    Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

    Counter-Strike a facebookon

     

    A Counter-Strike hírei

     

    Logitech G600 MMO csak játékosoknak

    Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
    június 18. - callofduty.hu

    Kacsák a myRevenge-ben

    A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
    május 26. - counter-strike.hu

    Online Gaming Championship Invite

    Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
    május 05. - counter-strike.hu

    eSport ösztöndíj

    Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
    április 23. - counter-strike.hu

    Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

    A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
    április 10. - counter-strike.hu