Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. március 22. 0 hozzászólás
 

Először is hello! Másodszor pedig ürülök, hogy látlak titeket. Az utóbbi időben sokan sokfélét találgattak, azonban itt az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Az első beöntést a CS2HU oldala jelentené, amit

Először is hello! Másodszor pedig ürülök, hogy látlak titeket. Az utóbbi időben sokan sokfélét találgattak, azonban itt az idő, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Az első beöntést a CS2HU oldala jelentené, amit jelenleg is olvasol. Nagyban megváltozott, azonban ez a változás csak átmeneti. Az átmeneti oldalra azért volt szükség, mert az OGÉCÉ-ből való kiválás után nem maradt az országban olyan kimondottan a Source-al foglalkozó oldal, amire igen is szükség van. Az, hogy az OGÉCÉ-vel mi történt az egy másik cikk témája lesz, ez a cikk szóljon arról, hogy a CS2HU-val mi történt merre tart és egyáltalán WTF? Kellemes olvasgatást. Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Először is le kell szögeznem, hogy minden pletyka téves. A CS2HU megmarad és továbbra is csak Source-al fog foglalkozni. Az ogécé és a CSHU ugyan összeolvadt és a kettő már egy társaságot takar, mi úgy döntöttünk nekünk az ígéretekből elég volt. Az ogécé csak kívülről tűnt szépnek belülről a realitástól teljes mértékben elrugaszkodott társaság alakult ki, akikkel lehetetlenség volt együtt dolgozni. Sokan kérdezték, hogy mégis hogyan kerülhetett a most már cégként jegyzett ogécén kívülre az a két ember, aki gyakorlatilag az egészet megalkotta... ez a kérdés majd talán egy interjú témája lesz és nem most fogjuk megvitatni. Megpróbálok a CS2HU-ra koncentrálni, hogy annak történetét értsétek meg.

A múlt

A CS2HU lassan 3 éve indult el, célja a CSS megjelenésével és a CSHU és az 1.6-osok teljes rugalmatlansága miatt kialakult űrt betölteni, vagyis a CSS közösséget tájékoztatni. A siker nem is maradt el és az ország vezető portáljává nőtte ki magát ebben a témában, amit a napi szinten több ezer látogató olvasott. Teltek múltak az évek és egyre többen lettünk, és akkor megjelent az ogécén is a láthatáron. Egy kitalált valami, ami alapjában az általunk felfuttatott CS2HU-ra és GeRgO által 2001-óta vitt HLHU-ra épült. Egy három betűből álló valami, amit szép szavak és csodás remények tápláltak. Az ötlet élén tortura állt, aki beszédkésségével mindenkit megragadott és terveivel elárasztotta az emberek agyát, velük együtt a miénket is. Teltek múltak a hónapok, az oldalak indultak bekerült a képbe az akkor már haldokló CSHU, akik nekünk köszönhetően egy új oldalt kaptak. A programozás a design és, amit láttatok az ogécén belül 99%-ban GeRgO és az én munkám volt, és közben, ahogy láthattátok szépen vittük is az oldalakat hírekkel. És hogy ezért mit kaptunk cserébe? Szerintem mindenki rájöhet. Ebből lett elegünk és 2008 első napján úgy döntöttünk-lépünk.

A jelen

A CS2HU jelenje az utóbbi három hónapban nem volt túl fényes, én kényszerűségből nem tudtam részt venni a munkában és a szerkesztőket sem tudtam koordinálni. Ettől függetlenül köszönöm nekik a munkát, hiszen végig tartották az életet az oldalakon és ez nagyon jól esett. A váltás az ogécé miatt nem volt zökkenőmentes, hiszen több mint 2 hónapos egyezkedésről volt szó, aminek végén sikerült teljes mértékben kiismerni a társaságot. Az ogécé tehát úgy működik belülről, hogy Te dolgozol ott ingyen majd, amikor bejelented, hogy neked eleged van a robotból és kilépnél, akkor azt mondják jól van menjél. Amikor pedig bejelented, hogy amit építettél vinnél, akkor beközlik, hogy az már nem a tiéd. Ha pedig felpendíted, hogy szeretnéd papíron bebiztosítani a helyedet az ogécében akkor a válasz bizonyára negatív lesz. Ez volt a CS2HU-val is. De ettől függetlenül a domain sose volt az ogécé tulajdona, így biztosítva azt, hogy ne kerülhessen olyan emberek kezébe, mint az ogécé jelenlegi vezetése. Tehát a CS2HU talpra állt ismét. Egy átmenti oldalon, ami funkciójában kimondottan a közösség tájékoztatását és a közösségi élet fenntartását hivatott szolgálni.

A jövő

Természetesen a mostani oldalnál többet érdemelnek az olvasók így GeRgO-vel úgy döntöttünk, hogy folytatjuk és csinálunk egy teljesen új oldalt nektek. Egy sokkal több funkciót és interaktivitást magával hozó portált, ahol ismét otthon érezhetitek magatokat. Tudjuk mik voltak a hibák az előző oldalon és tudjuk 3 év után, hogy mik az igényeitek és ennek megfelelően próbálunk mindent megvalósítani. Az, hogy miről is van szó pontosan azt nem szeretnénk most az elején az orrotokra kötni, de mindenki higgye el, hogy megéri a várakozást.
A CS2HU és szerkesztői tehát folytatja, azt amit elkezdett és mindent beleadva kiszolgálja az igényeket. És a jövőhónap végére remélhetőleg ezt egy sokkal professzionálisabb és minden eddiginél jobb portálon teszi majd.
A szerkesztők a fejlesztők és a magam nevében is köszönöm mindenkinek, aki eddig is kitartott mellettünk és remélem, hogy továbbra is velünk maradtok. Akinek bármilyen kérdése maradt, az a Mi történt fórumban kérdezhet bátran azonban érdemes talán megvárni a hét közepén érkező bazsowicz által készülő interjút, amiben GeRgO és jómagam állunk a képzeletbeli mikrofon mögé és felelünk a kérdésekre.

Tamás "HeNtEs" Viktor
CS2HU főszerkesztő
 
Felmerült kérdések és válaszok

Az oldal, minthogy átmeneti állapotban van így teljesen természetes, hogy leginkább a hírekre koncentrálunk és ezért az oldalnak valóban lehet egy blog feelingje. Ez az állapot megkzelítőleg 1 hónapig lesz így.

Az oldalon jelenleg nincs klánadatbázis így a klánok menüt is hiába keresitek, az új oldalon természetesen ismét lesz ilyen funkció csak számos újításal kibővítve.
 
A régi szerkesztők közül mindenki jött tovább az oldallal sőt szerencsére sokan úgy gondolták, hogy szívesen segítenek is nekünk, ennek kimondottan örülünk. 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1422
 
1407
 
 
 
kép 3824
 
1473
 
 
kép 4166
 
1545
 
 
 
kép 4880
 
2351
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu