Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

HyperX Spring Cup

 
0
 
Hazai scene · febr. 23., hétfő
 
A HyperX Spring Cup egy meghívásos online Counter-Strike: Global Offensive torna Magyarország négy kiváló csapatának részvételével.
 

ESL 5on5 kupa az új oldalon!

 
5
 
Általános · febr. 12., csütörtök
 
Hétfőn a szokásos ESL 5on5 kupa vár rátok, de már az új oldalon! Próbáljuk ki együtt!
 

ESL 5on5 ServerHive Year Opening Cup #1

 
0
 
Általános · jan. 26., hétfő
 
Február elején jelentkezünk az év első 5on5 kupájával. Már sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz 5on5 kupa. Most eljött az idő, február 2-án megrendezzük az év első 5on5 kupáját.
 

ServerHive.net 1on1 Winter AimCup #2

 
0
 
E-sport · jan. 15., csütörtök
 
Vége 2014-nek, itt a lehetőség, hogy egyéniben is bizonyítsátok rátermettségeteket. Részletek a hírben!
 

CS:GO 5on5 ESL AutumnCup #2

 
17
 
Általános · szept. 08., hétfő
 
Kedves játékosok, szeretnénk meghírdetni egy újabb kupasorozatot, amely a CS:GO 5on5 ESL AutumnCup nevet kapta!
 

ESL CSGO AimChallenge 1on1 Cup #3

 
2
 
Általános · aug. 07., csütörtök
 
Épphogy befejeződött a ServerHive.Net CSGO Summer Cup döntője, de máris folytatjuk a kupasorozatokat méghozzá egy 1on1 kupával!
 

ESL ServerHive.Net CSGO Summer Cup Döntő

 
0
 
Általános · aug. 04., hétfő
 
Elérkeztünk tehát 4 hét után az ESL ServerHive.Net CSGO Summer Cup döntőjéhez.
 

ServerHive.Net CSGO Summer Cup #4

 
1
 
Általános · júl. 23., szerda
 
Nemsokára hétfő, ami nem mást jelent mint SummerCup, méghozzá a negyedik!
 

ServerHive.Net CSGO Summer Cup #3

 
0
 
Általános · júl. 16., szerda
 
Elérkezett a SummerCup kupasorozat harmadik állomása, ami ismét hétfőn lesz megrendezve az eddigiekhez hasonlóan.
 

Summer Cup #1 - Coverage

 
2
 
Általános · júl. 06., vasárnap
 
Ahogyan azt már megszokhattátok az ESL Hungary szekciója újra harcra hívja Magyarország CSGO csapatait. Ennek értelmében az első állomás 2014. július 07-én kerül megrendezésre.
 

WIGGLES Invite Cup #7

 
5
 
E-sport · máj. 15., csütörtök
 
Ma este 8 órától startol az első CSGO-ban megrendezett Wiggles Invite Cup! A hetedik kupán számos külföldi csapat is képviselteti magát, ha kíváncsiak vagytok a mai kupa információira, csapataira és felállásaikra, akkor megtaláljátok a tovább után!
 

[LIVE!]CS2HU Monday Nightcup Series #10

 
17
 
Általános · márc. 28., péntek
 
Skacok! Reméljünk senki sem felejtette el! Hétfőn ESL Hungary és a CS2HU közös rendezvényére már nyitott a nevezés! Részletek a hírben!
 

[19.00]CS2HU Monday Nightcup Series #9

 
13
 
Általános · márc. 15., szombat
 
Az eddigiektől kissé eltérően, de még egyelőre mindig hétfői napon kerül megrendezésre az ESL Hungary és CS2HU égisze alatt futó kupasorozatunk.
 

[Csütörtök]CS2HU Monday Nightcup Series #8

 
57
 
Általános · márc. 02., vasárnap
 
Sajnos általunk ismeretlen okokból délután az ESL német szerverei leálltak. Ezért a megrendezendő mai CSGO kupa csütörtökre kerül. Ezúton is elnézéseteket kérjük! Tehát a következő kupa 2014. március 6-án kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában, méghozzá már a nyolcadik.
 

EMS EU Finals

 
0
 
Külföldi scene · febr. 25., kedd
 
Az EMS One Online európai döntőjének ágrajzát nyilvánosságra hozták a 16 kvalifikált csapattal, akik készen állnak a küzdelemre a 6 helyért, ami az EMS One Katowice LAN-jára szól.
 

CS2HU Monday Nightcup Series #6

 
1
 
Általános · jan. 25., szombat
 
Már megint eltelt két hét az évből - az idő csak úgy rohan! Beköszöntött a tél is, bár ez eddig elég szeszélyes, úgyhogy még nem is probléma, ha nem az esőben, fagyban szeretnénk hógolyózni. A szobában maradva sem fogtok unatkozni hétfőn, hiszen szám szerint a hatodik CS2HU - ESL HunCup verseny kerül megrendezésre január 27-én.
 

CS2HU Monday NightCup Series #3

 
26
 
Általános · dec. 08., vasárnap
 
Ismét hétfő, ismét CS2HU Monday NightCup! A következő kupa 2013. december 9-én kerül megrendezésre az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában. Fontos változás! Kiderül a tovább után!
 

CS2HU Monday Nightcup Series #2

 
34
 
Általános · nov. 24., vasárnap
 
Ha hétfő, akkor CS2HU Monday NightCup, ez most sem lesz másképp! Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2013. november 25-én megrendezésre kerül az ESL és a CS2HU stábja közös kooperációjában született CSGO Monday 5on5 NightCup második állomása!
 

CS2HU Monday Nightcup Series START!

 
71
 
Általános · nov. 05., kedd
 
#update 2 teljes cikk alján! Nem fogok nektek nagy titkot elárulni akkor, ha azt mondom, hogy a Magyar CSGO közösség , legalábbis a kompetitív része eléggé haldoklóban van. Úgy érzem, hogyha még most nem teszek semmit ellene, akkor ennek a csodálatos szériának játékosai örökké el fognak veszni a MOBA (legalábbis valószínűleg) világában. Mesés e-sport múlttal büszkélkedhet a játék, számos LAN-t és virrasztást köszönhetünk neki. Egy korosztály már kiöregedett, ezért helyet kell, hogy hagyjunk a feltörekvők számára. ÉLESSZÜK FEL A MAGYAR CSGO SCENE-T!
 

ESWC 2013 - LIVE!

 
23
 
LAN · okt. 31., csütörtök
 
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
 

e havi legjobbak

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
41840 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció – 16/16
Kisebb-nagyobb meglepetésként érhette a kívülállókat (meg persze minket is, szervezőket), hogy bizony betelt a maximális csapatlimit a NetCups ICL kvalifikációjára a mai napon! Vannak...
18833 megtekintés
CS2HU Summer ESL Cup Series - A döntő
Már nincs sok hátra a nyárból, ezt jelzi az is, hogy a CS2HU és az ESL közös rendezésű online tornája a végéhez ért. Hat kupát tudtunk lebonyolítani július vége óta, és ezek...
13560 megtekintés
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
12724 megtekintés
CS2HU Monday Nightcup Series START!
#update 2 teljes cikk alján! Nem fogok nektek nagy titkot elárulni akkor, ha azt mondom, hogy a Magyar CSGO közösség , legalábbis a kompetitív része eléggé haldoklóban van. Úgy...
12262 megtekintés

Beszéd téma

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
641 hozzászólás
ESL HunCup Series #4 18:30-tól
Újra itt a péntek, hát tudom ettől féltek, meghozza a szomjad, ha fejét üti fel a szombat - szól az egyik legkedveltebb Punnany Massif nóta, a Hétvégre. Bizony, péntek van már, ez...
80 hozzászólás
ESL CSGO HunCup Series #1 18:30-tól!
Három hét telt el az első ESL-es CSGO nightcup óta, ám most végre itt van a második, ami egyben az első is - hiszen HunCup Series néven most indul útjára a torna, melyen a jó...
77 hozzászólás
CS2HU Monday Nightcup Series START!
#update 2 teljes cikk alján! Nem fogok nektek nagy titkot elárulni akkor, ha azt mondom, hogy a Magyar CSGO közösség , legalábbis a kompetitív része eléggé haldoklóban van. Úgy...
71 hozzászólás
CS2HU CSGO CUP #1 - Coverage
Még a megjelenés előtt, a béta keretein belül rendezzük meg első Counter-Strike: Global Offensive kupánkat, melynek mezőnye igen vegyesre sikeredett: A CSS scene képviselteti magát a...
58 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3720
 
1485
 
 
 
kép 3288
 
1661
 
 
kép 1420
 
1434
 
 
 
kép 2769
 
1398
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu