Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2013. október 13. 0 hozzászólás
 

Az Astana Dragons és a Team fnatic egy BO3-as rendeszerben mérték össze erejüket az SLTV StarSeries VII elődöntőjének nyitómeccsén, mely Kijevben került megrendezésre. A végeredmény meglepő volt.

Az SLTV StarSeries VII elődöntőjében tehát az Ukrajna Astana Dragons került szembe Svédország egyik legerősebb csapata ellen, az Svédország fnatic ellen. A meccs Best of Three (BO3) rendszerben zajlott, melynek első harcszíntere de_dust2_se volt. Az első körben Ukrajna Ioann "Edward" Sukhariev, a Counter-Strike 1.6-ból jól ismert játékos villantotta meg tudását, amikor is bravúrosan lehozta az első kört 1on3 szituációban a svédek ellen, ezzel megszerezve a vezetést a csapatának. Ezek után a sárkányok könnyedén hozták a további köröket, amikor is 5-0-ás vezetésnél Svédország Andreas "MODDII" Fridh és Svédország Robin "flusha" Rönnquist először vásároltak, így könnyedén meg tudták szerezni maguknak a kört. Innentől kezdve nemigen volt megállása a svédeknek, könnyedén hozták a köröket. Az 5 körös hátrányt megfordították és már is 14-8-ra vezettek. Ekkor már kikörvonalazódott, hogy a pályát az fnatic nyeri, ami össze is jött nekik Svédország Jonatan "Devilwalk" Lundberg és Svédország Andreas "schneider" Lindberg szép akcióinak köszönhetően, így a dust2_se-t az fnatic 16-9-es győzelemmel zárta.

Az örömük pillanatnyi volt, mert a következő map nem más volt, mint de_mirage_ce, ahol is fej-fej mellett gyűjtögették a köröket a csapatok (3-3, 4-4, 5-5), majd pedig az ukránok végleg lemosták a vigyort a svédek arcáról, úgy elhúztak. Egymás után hozták a köröket, alig hagytak lehetőséget ellenfeleiknek, majd pedig 9-6-re nyerték meg az első oldalt A váltás után ismét flusha és csapata tudott dominálni, pillanatok alatt kihozták döntetlenre a meccset (10-10). Ekkor Oroszország Mihail "Dosia" Stolyarov meglepve mindenkit bravúrosan, szinte egyedül szerzett zsinórban 6 kört a csapatának, köszönhetően AWP-s tudásának, így ezt a küzdelmetaz Astana Dragons nyerte 16-10-re. Ezzel a győzelemmel 1-1 volt az állás. Következett a mindent eldöntő, végső összecsapás...

A meccset eldöntő pálya de_cache volt, bár egy kis probléma miatt madjnem egy órán keresztül kellett várni a folytatásra, de sikerült a probléma fölé kerekedni, és már is folytatódhatott a küzdelem. A sárkányok mirage-on lévő comeback-e érezhető volt az első félidő első részében, ahol is terrorista oldalon 6 kört hoztak ismét zsinórban, ezzel alaposan feladva a leckét a svédeknek. A túlnyomórészt ukránokból álló csapat ez után is tudott dominálni, bár ellenfeleik gyűjtögettek pár kört, de a félidőt ezzel együtt is 10-5-re hozták. Egy kicsit talán elbízták magukat, amihez remekül párosodott az a tény, hogy az fnatic-nak jobban feküdt a támadó oldal, ezzel pedig majdnem összeroppantották ellenfeleiket. 10-5-ről 10-14-re fordítottak. A fanatikusok visszatérésére is fel voltak készülve az ukránok, hamar összekapták magukat, ennek köszönhetően pedig egy nagyszerű fordítással bezsebelték maguknak a győzelmet. Ehhez nagyban rásegített, hogy Ukrajna Kirill "ANGE1" Karasiow felkapott egy SSG-08-at (scout), amivel is remekül tudta hárítani az északiak támadásait. Az összesítés alapaján 2-1-renyertek az ukránok (Astana Dragons), míg az egyik legesélyesebb csapat, az fnatic vereséget szenvedett. Ezzel a győzelemmel felső ágon a Svédország Ninjas in Pyjamas ellen diadalmaskodó Franciaország VeryGames együttese ellen volt lehetősége bizonyítni a srácoknak, de ott ők is 2-1-re nyertek Az fnatic viszont alsó ágra kényszerült, ahol a NiP 2-0-ra verte meg őket, így búcsúzniuk kellett a versenytől.

A csapatok összeállítása

Team fnatic

Svédország Robin "flusha" Rönnquist
Svédország Andreas "MODDII" Fridh
Svédország Jonatan "Devilwalk" Lundberg
Svédország Andreas "schneider" Lindberg
Svédország Jesper "JW" Wecksell

Astana Dragons

Oroszország Mihail "Dosia" Stolyarov
Ukrajna Ioann "Edward" Kushariev
Ukrajna Kirill "ANGE1" Karasiow
Ukrajna Yegor "markeloff" Markelov
Kazahsztán Dauren "AdreN" Kystaubayev

 

 
TORIAK
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1340
 
1332
 
 
 
kép 3243
 
1703
 
 
kép 5017
 
2175
 
 
 
kép 5767
 
1753
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu