Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. január 28. 0 hozzászólás
 

A napokban felkerestem egy valójában régi, de összetett csapatot. Az interjúról nem szeretnék sok mindent elárulni, aki el szeretné olvasni, és érdekli az interjú, úgyis elolvassa. Azért egy kicsit

newspic
A napokban felkerestem egy valójában régi, de összetett csapatot. Az interjúról nem szeretnék sok mindent elárulni, aki el szeretné olvasni, és érdekli az interjú, úgyis elolvassa. Azért egy kicsit súgnék, hátha így érdekesebb lesz. Az írásból kiderül, hogy már nincs sonic-esports és a helyét átvette az authority. Kellemes olvasgatást. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: c0br4


cicc : Szia kedves auth`XerPY!

auth`XerPY : Hello!

cicc : Kérlek mutasd be magad a kedves olvasóknak, ki is vagy te!

auth`XerPY : Horogh Zoltán a reál nevem:). Lassan már 1 éve játszok CS:S-al. Eddig elég sok csapatban játszottam(inkább csak csapatnév alatt, ugyan azzal a LU-pal), de most már nem tervezünk nevet váltani. A most felélesztett multigamingekkel, nem foglalkoznak annyit, amennyit megérdemelnének, és ezért fognak újra össze omlani, mint például a sonic-esports, ahonnan mi jöttünk.

cicc : Szóval akkor most te melyik klánban is vagy? Mesélj egy kicsit a klánodról!

auth`XerPY : A csapat neve authority. Csapattagok: TriXoN, superr0x, Speedy, zL, RoNiN a beugró és végül én. Mindenki teljesen komolyan veszi a játékot. Az irányító superr0x, õ 22 éves, és nagyon jó irányító. Minden LAN -on részt veszünk. Tavaly is voltunk D-LAN -on, de kicsit más LU-pal.

cicc : Melyik lesz a következõ LAN, amin részt fogtok venni?

auth`XerPY : Ha superr0x el tud jönni, a következõ pgccre, akkor ott láthattok minket, de taktika nélkül jatszunk, mivel r0xnak 1 hónapja nincsen nete.(nem okoz problémát a lanokra eljárás, de most személyes problémák vannak).

cicc : Bootcamp várható a jövõbelikben nálatok?

auth`XerPY : Havi egyszer, ami azt jelenti, hogy PGCC source LAN, de a havi 2 alkalom is lehet összejön. Szóval igen várható.

cicc : Milyen idõközönként szoktatok warozni?

auth`XerPY : Minden nap annyi war, ameddig úgy érezzük, hogy tudjuk hozni a normális, elfogadott teljesítményt. Ha elfárad egy játékos akkor nem játszunk tovább. Ez átlagosan napi 3-4 meccs.

cicc : Melyik klánt érzed úgy, hogy õk magyarországon a legjobbak? Hogy tudnátok ellenük teljesíteni?

auth`XerPY : OBi fan vagyok. De az ancientsnek, még mindig nagyobb a hírneve, ezért nehéz a döntés. OBi-val majd szeretnénk warozni de elotte fel kell készülnünk taktikailag, amihez ugye r0x is kell:P. Az, hogy hogy teljesítenénk az kérdéses. Nem nullára kapnánk ki az fix, de sok kört sem hoznánk de ki tudja.. ancients ellen volt szerencsénk játszani D-LAN -on, régi LU-val.

cicc : Hányadik helyezést értétek el D-LAN-on? Hogy éreztétek magatokat ott? Jó barátságban vagytok?

auth`XerPY : 8. hely. Nagyon jó volt, mindenkinek tetszett. Hárman egy iskolába járunk. TriXon, r0x és én, így nap mint nap látjuk egymást, és tudunk beszélgetni. A többiek (speedy, ronin, trixon, zl) még MOH:AA -ból ismerik egymást. cicc : Milyen kupában vesztek részt, és melyikben fogtok részt venni a jövõben? auth`XerPY : Most leginkább semmiben. Tony Hawk american wasteland -al versenyezgetünk, de azt csak klánon belül. Minden olyan kupán indulunk, amin a nagyobb csapatok is. Például eXtreme.nightcup, Libertykupa és reméljük lesz OBINET GLT cup is.

cicc : Az eXtreme.nightcup az én kupám, szóval ismerem:) Hogy véled milyen kupák,LAN -ok vannak mostanában?

auth`XerPY : Ó igen?:D akkor gratulálok hozzá. Igen jó, és színvonalas kis kupa. A PGCC LAN rettenetesen jó, hogy van. Kupákat most nem igazán látok, ám lehet, hogy én nem figyelek oda. De ami a legjobb, hogy egyre színvonalasabb kupákat csinálnak, amikben játszhattok a profik ellen is.

cicc : Térjünk vissza a klánra. Hogy érzed milyen skillesek vagytok ti, és miért?

auth`XerPY : Éreztem, hogy nem marad el ez a kérdés. Ha skill -t írok, valakik tarthatják EGO -nak, belekötnek stb stb. Elég erõsnek érezzük magunkat, de volt tegnap elõtt egy meccsünk, ahol kiakadtunk, de az nem a rendes LU-val volt, hanem beugróval taktika nélkül.

cicc : Térjünk át egy két villámkérdésre. Ki a kedvenc játékosod? hazai/külföldi

auth`XerPY : Rain:) külföli pedig angeldust.

cicc : Melyik a kedvenc klánod? hazai/külföldi

auth`XerPY : OBi, és insignia cadre.

cicc : Kedvenc LAN, és netes kupa?

auth`XerPY : D-LAN - PGCC, eXtreme.nightcup

cicc : Utolsó szó jogán szeretnél valamit üzenni a közönségnek?

auth`XerPY : Sok sikert minden csapatnak, és ne anyázzuk, a most induló klánokat, mert lehet h õk lesznek a jövõ hungary top klánja!

cicc : Ez így igaz. Sok sikert a továbbiakban! Köszi, hogy fordítottál rám idõt! Csáó!

auth`XerPY : Én köszi a lehetõséget. Szia!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 80
 
1573
 
 
 
kép 5459
 
2158
 
 
kép 3444
 
1655
 
 
 
kép 1389
 
1325
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu