Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. december 31. 0 hozzászólás
 

Íme, újra itt vagyunk, az év utolsó napján. Ma este feltehetõleg kisebb lesz a forgalom a public szervereken és a legtöbben egy házibuliban vagy egy szórakozó helyen fogják köszönteni az új esztendõt.

newspic

Íme, újra itt vagyunk, az év utolsó napján. Ma este feltehetõleg kisebb lesz a forgalom a public szervereken és a legtöbben egy házibuliban vagy egy szórakozó helyen fogják köszönteni az új esztendõt. Így hát nincs más hátra, mint hogy az OGC egész csapata nevében fragekben és LAN-os sikerekben gazdag boldog új évet kívánjak minden kedves olvasónknak akik 2007-ben minket választottak, és reméljük 2008-ban is velünk tartanak!

B.Ú.É.K.! 

 

2007 számokban GeRgO-tõl
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: adrika


Nem szokásom csak évente egyszer az összes oldalra írni, de jó öreg olvasóink tudják a legjobban, hogy ha évvégén hírt írok, az teli lesz számokkal és érdekes adatokkal.
Ez az év a változások, és a fejlõdés éve volt. Körülbelül másfél éve startolt el a CS2HU második verzióját, mely a portálok jelenlegi motorjával olyan gépezetet indított be, mely reményeinket túlszárnyalva a jelen állapotig fejlõdött.
Ezen évben vezettünk be egy fogalmat, melyet most már mindenki, ha álmából felkeltik, rögtön rávágja, hogy mirõl van szó. A fogalom nem más, mint az OGC.
Úgy látom sikerült egy egységet felépíteni, több olyan oldalt indítani, melyekre igen nagy szükség van, és próbáltunk változtatni; újat adni a kedves olvasóknak.
Az év nagy eseménye mindenképpen az volt, hogy csatlakozott hozzánk a CSHU, mellyel a közösségek közti szakadék beforrani látszik, vagy szimplán sok híd épül rajta.
Most már együtt tevékenykedünk azon, hogy a nagyvilág észrevegye az online játékosok sokan vannak, ezt bizonyítja, hogy naponta több ezren (~9-10000) látogatjátok a portál csoportot.
Hogy mennyien? Amikor elkeztük Hentivel, hogy megírjuk ezt a kis portálocskát a CS2HU-nak, és a LAMAs.hu -nak maximum egy-két ezer látogatóra számítottunk!
Ezúton szeretném megköszönni, hogy velünk tartottatok a 2007 –es évben, és bízom benne, hogy velünk maradtok jövõre is. Hiszen azt mindenképp megígérhetem meglepetésünk még maradt a tarsolyban, valamint ötleteink megvalósításához már csak a Microsoft Fejlesztõi csapata lenne elég. Most merüljünk bele a számok világába, lássuk milyen kérdésekre adott választ adatbázisunk.

Fecsegõk

Az biztos, hogy idén is szerettetek fecsegni méghozzá összesen 243 223 hozzászólást írtatok az oldalakon, de lássuk ez az arány, hogy oszlott el egyes oldalak közt.
A listát a CS2HU vezeti 154727 beszólással, az elõkellõ második helyen pedig a CSHU található a 74303 hozzászólással, azonban itt picit idõzzünk el, és említsük meg, hogy a CSHU csak az év közepén csatlakozott hozzánk.
A lista a következõképp folytatódik: HLHU:6063, LAMAs.hu:3867, és itt következik az év meglepetése az oldal, mely kb. 2 hónapja van csak jelen portálaink közt mégis – nagy örömünkre - 1781 hozzászólást termelt, ez nem más, mint a cod-online.hu. Ezen eredménnyel megelõzte - a nagy kedvencemet - a steampowered.hu –t, ugyanis ott 1215 hozzászólás született. A sort az NS.hu 646 és a MOHA minisite 38 kommenttel zárja.

Vajon kik azok, akik legépelték ujjaikat; akiknek megállíthatatlan közlésvágyuk volt idén?
Szerintem a lista nem sokat változott a top10 hozzászóló listája a következõképp alakult idén:
guMee(3582), REPARATUR(3098), Cumbee(2664), HeNtEs(2632), Messiás(2325), Scythe-Man(2245), c0br4(2137), Sparco(2084), Vismajor(2010), ×Neo(1936)
Srácok ehhez csak gratulálni tudok! :)

Hírhedt hírezõk hírei

A portálcsoporton belül összesen 3753 hír született, mely azt jelenti, hogy naponta átlagosan kb. 10 hírt olvashattatok, sajnos az adatbázis nem annyira szerette, mikor lekérdeztem, az oldalankénti számokat, így azt most nem árulom el.

Na, és kik lehetnek azok, akiknek a nevét aranyba kell foglalni; akik szabad idejüket feláldozva írják a híreket, és teszik le a mindennapi kenyerünket az asztalra? Szerintem ezt mindenki tudja.
Ezúton szeretném a legnagyobb dicséretben részesíteni HeNtEs-t - nem is tudjuk mi lenne nélküle, hiszen Õ idén az összes hír harmadát írta pontosan 1186 –ot. Na ezt csinálja valaki utána!
A többiek csak kullognak utána! :) De mindenképp szeretnék kiemelni pár nevet, akik azért igazán sok hírt írtak az oldalakra. Köszönet rocker-nak (262), bazsowicz-nak (260) <- vele mi van? :), Marshal-nak (82), Grfiter-nek, adrenaline-nak, tRUStY-nak, Izsu-nak, és természetesen az egész CSHU stábnak. Sorry srácok, de az áthozott hírek azonosító nélkül kerültek mentésre, így nehéz megítélni kik munkálkodtak nálatok. Na jó azért pár adatot azért látok: CyClotroniC – biztos, hogy legalább 70 hírt megírt; és itt van ZENITH a maga 98 elkönyvelt hírével, minden bizonnyal CSHU listavezetõ. Mindenképpen ezer köszönet adrikának és Sancinak, hogy kordában tartják csapatukat, és vértõl vörös ostorral csapkodják hátukat.
Legvégül megemlítem jómagamat is, hiszen 200 hírrel járultam hozzá szórakoztatásotokhoz.

Szerintem most érkezünk el ahhoz a részhez, melyre jövõre külön díjat fogunk kitûzni. Lássuk melyik az a hírezõ; melyik az a hír, amely legjobban felkorbácsolta a hangulatot, és a legnagyobb reakciót váltotta ki belõletek.
Nosztalgiázzunk egy kicsit!

PROMOD! Nem-nem, ez nem az a bizonyos ruhaáruház, ez a CS PROMOD, idén ezt találtátok a legkritikusabb hírnek. Figyelem! Összesen 1195 hozzászólást kapott! Ekkortájt döntöttünk úgy, hogy lapozhatóvá kell tenni a hozzászólásokat. :) Na, és ki írta eme gyöngyszemet? Naná, hogy nem más, mint HeNtEs. Köszi Henti a plusz munkáért!

Ha jól emlékszem még nem volt tagja a CSHU akkor, amikor az a bizonyos „CSHU vs ancients.hu” címû hír megíródott CyClotroniC tollából. Összesen 758 hozzászólást kapott, de valószínûleg ez köszönhetõ a szigorú moderátoroknak. Lehetett volna több is! :D

Nem sokkal maradt le az „Extreme Masters II Qualifier” címû cikk a maga 743 hozzászólásával, errõl írnék többet is, de fogalmam sincs mirõl van szó. Na, majd elolvasom! Köszi niuk a hírért!

Ez volt a dobogó. De még a következõ két hírt azért megemlíteném, hiszen volt nekünk idénD-LAN 8 -unk, annak egy döntõje, ahol köztudottan elszabadultak az indulatok. Ezt természetesen azonnal kommenteztétek 705 hozzászólásban; ugyancsak Henti remekmûve.

Végül a törökök újra leigáztak minket, de most csak csében; a „ESL ENC 2007. - Magyarország vs Törökország” összesen 676 hozzászólást termelt. Nem bánkódni, majd jövõre!


Játékosokról a játékosoknak

Amint azt tudjátok augusztus végén kapott a portálcsoport új szervert, sajnos erre nem került még át az a bizonyos közös log-rendszer, mely gyûjtötte az adatokat rólatok.
Nem kell ám aggódni azért, idáig meg vannak a számok, melyek kifejezetten gyönyörködtetõek. :)
Ami tény, hogy összesen 937 695 STEAM ID szerepel adatbázisunkban, ezekben lehet keresgélni. Az biztos, hogy 197 624 –en játszottatok ebbõl idén. És hogy mennyit? 739522216 ennyi másodpercet, ezt mindenki vissza tudja osztani, hogy ez bizony 23 és fél év.

A technikai segítség terén külön köszönetet szeretnék mondani Sasának, Vudumen-nek, adrenalin-nak, Tamisoft-nak, akik nélkül biztos, hogy nem lennénk itt.

A mondandóm vége fele gondoltam összeszedek pár olyan hírt, mely az év nagy történésének számított, de ez nagyon nehéz dolog ám. Így csak a számomra érdeklõdést keltõ híreket sorolnám fel, a többit a kommentekbe várjuk. Nagy öröm volt számomra, hogy a CSHU csatlakozott hozzánk, hogy az oldalak új szervert kaptak (thx. Tortura), hogy megjelent az a bizonyos Team Fortress 2, és hogy volt idén is D-LAN.

Röviden tömören ennyi, mindenkinek Nagyon Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok, ma este fogyjon a sok pezsgõ, ne játszatok sokat, de az újévi fogadalmatok semmiképpen ne az legyen, hogy kevesebbet játszotok, mint tavaly! :)

GeRgO

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5738
 
1769
 
 
 
kép 227
 
1992
 
 
kép 5674
 
2136
 
 
 
kép 4640
 
1529
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu