Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. március 07. 0 hozzászólás
 

Elérkezett a CEVO CSS Pro Season III a 13. körig, ahol a legérdekesebb mérkõzésnek a Hyper! és az EFGaming ütközete ígérkezik, de ne szaladjunk ennyire a dolgok elé, hanem lássuk mik is történtek a

newspic
Elérkezett a CEVO CSS Pro Season III a 13. körig, ahol a legérdekesebb mérkõzésnek a newspic Hyper! és az newspic EFGaming ütközete ígérkezik, de ne szaladjunk ennyire a dolgok elé, hanem lássuk mik is történtek a két csapat tájékán. Elõször talán kezdjük a régebbi hírrel miszerint newspic Laurent "Warmach1ne" newspicKeoula, aki hírnevét a compLexity CoD csapatában alapozta meg majd kisvártatva az EFGaming-ben tût fel a CGI erejéig, -amit meg is nyertek- pár napja már Amerika elsõ számú CSS csapatát a Hyper!-t erõsíti. És akkor itt kérdezhetik meg az érdeklõdõk, hogy mi van az EFG-vel, hiszen nemrég számoltunk be róla, hogy newspic clowN úgy döntött visszavonul, és ezzel rögtön két játékosát vesztette az egykoron szebb idõket is megélt csapat. Ez azonban úgy nézett ki nem a vég, hiszen rövid idõn belül Sunman is távozott, tehát az EFG gyakorlatilag három ember hiányával küzdött egy darabig.

newspic A megoldás nem váratott sokáig. Elsõként newspic Josh "Dominator" Sievers érkezett a csapatba. A játékos korábban a United5 együttesén túl a Team3D-ben is szerepelt, azonban amikor a 3D bejelentette, hogy átáll Source-ra Dominator úgy döntött visszatér régebbi csapatába a zEx-be. Azonban a zEx is úgy döntött, hogy a sikertelen CEVO szereplés után már csak a CSS-t tartja szem elõtt, amit hamarosan lineup csere követett, ennek áldozata Dominator lett. Mindezek után jelenleg tehát az EFG-ben tesz próbát Sunman helyén és holnap hajnalban debütál.
newspic A másik újonc a csapatban szintén egy United5 játékos, aki eddig nem nagyon hallatott más csapatokban magáról. newspic Ryan "pham" Pham, a United5 managere Stu Brooks szerint nem elhagyta a csapatot, hanem ki lett rakva összeférhetetlenségi és teljesítmény problémák miatt. Az EFG szerint viszont pham lesz a legmegfelelõbb alany az ötödik helyen. Az EFG jelenlegi felállása tehát a következõ:

newspic Johnny "r0ckst4r" Clark
newspic Josh "Dominator" Sievers
newspic Ryan "pham" Pham
newspic Trevor "p0s" Randolph
newspic Moe "mOE" Assad

A szappanopera feelinget magunk mögött hagyva lássuk tehát milyen mérkõzésekre számíthatunk. Itt van a már említett két csapat az EFGaming és a Hyper! Ütközete, ami amolyan revans is lehet, hiszen a CGI óta a Hyper! azon van hogy bebizonyítsa, ami ott történt véletlen volt. Ezt igazolni látszik a legutóbbi Intel Invite kupa ahol bizony a Hyper! gyõzedelmeskedett. Két friss vérû LU egy mérkõzésen holnap hajnalban.

Egy mérkõzés már le is van játszva a körbõl, amit a newspic juked játszott a newspic Team3D ellen, ennek a végeredménye várható volt, és a papírforma következett be.

Lejátszott mérkõzésnek tekinthetõ a newspic Devastation és a newspic Forbidden küzdelme, amit az utóbbi csapat távolmaradása miatt a Devastation nyert. Sokaknak feltûnhet, hogy nemrég még flow Gaming néven emlegettük az említett csapatot, ennek oka, hogy még február elején a csapat teljes egészében a Flow CSS csapata lett a szebb jövõ reményében. Az egészbõl azonban nem lett semmi így ismét az eredeti felállásban és az eredeti névvel tündökölnek. A magyar származású csapatkapitány newspic Stephen "sasquatcH" Csikos elmondása szerint az elsõdleges cél, a coL példájának követése lett volna, hogy egy házban tudjanak közösen készülni, azonban a csapattagok lokális távolságai miatt (Toronto, New York, New Jersey, Pensylvania) ezt nehéz lett volna véghez vinni, illetve egyéb dolgok sem teljesültek így a szétválásnál maradtak inkább a fiúk, akik feladatuknak a CGS kvalifikációra való felkészülést tartják a legfontosabbnak.

A többi mérkõzésnek a végeredménye a Nagy Könyvben meg vagyon írva, nagy meglepetésre nem lehet számítani, hiszen a lista hajtók fognak összecsapni az élbollyal. A meccseket a kibõvített részben találhatjátok meg. CEVO Pro Season III - Round 13 meccsek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs & Izsu


newspic
newspic Revolution Sp. [ xx : xx ] newspic Jax Money C.
LU1: justin, brawwr, jetttt, simp, classified
LU2: pali, Des1re, hanes, eng, GordoN

SourceTV: N/A.
Dátum: 2007.03.07 (szerda) ~04:00

newspic
newspic compLexity [ 22 : 8 ] newspic United 5
LU1: Rambo, Warden, fRoD, Storm, Blaze, zet
LU2: foogs, phamtastik, kEEN, hostile, hahN

SourceTV: hlsw://gotfrag2.nuclearfallout.net:27020
Dátum: 2007.03.07 (szerda) ~04:00

newspic
newspic EFGaming [ 11 : 19 ] newspic Hyper!
LU1: Dominator, pham, r0ckst4r, mOE, p0s
LU2: Shredder, tn, solraK, Warmach1ne, NightFaLL,

SourceTV: hlsw://gotfrag7.nuclearfallout.net:27020
Dátum: 2007.03.07 (szerda) ~04:00

newspic
newspic Evil Geniuses [ WIN : FF] newspic Eximius Sports
LU1: Reaper, ridic, anger, remix, kluwe
LU2: j1N, Bitem, blank, ChefWear, chc

SourceTV: N/A.
Dátum: 2007.03.08 (csütörtök) ~04:00

newspic
newspic Devastation [ WIN : FF ] newspic Forbidden
LU1:sasquatcH, nmE, ChEekz, KwicK, sauce
LU2: messiaH, BR!CKS, allbrook, oracle, secLusion

SourceTV: N/A.
Dátum: 2007.03.06 (kedd) ~04:00

newspic
newspic Team 3D [ 21 : 9 ] newspic Juked
LU1:ksharp, Lin, rectoor, method, Volcano,
LU2: ace, enforcer, Lazarus, del, Deep

SourceTV: N/A.
Dátum: 2007.03.06 (kedd) ~04:00

newspic
newspic verGe [ 18 : 12 ] newspic Frantic
LU1: d00bi0us, paradox, juan, sTruk, Griff
LU2: jpex, AZK, Rez, machine, mAG

SourceTV: N/A.
Dátum: 2007.03.06 (kedd) ~04:00

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 743
 
1633
 
 
 
kép 651
 
1519
 
 
kép 702
 
1477
 
 
 
kép 4572
 
1390
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu