Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. június 10. 0 hozzászólás
 

A mai naptól egészen hétfõig vagyis július 11-ig zajlik Los Angeles-ben a Championship Gaming Series Combine-ja, amin összesen 19 csapat fog részt venni. A Fox Studios-ban megrendezett küzdelmekben három

newspic
A mai naptól egészen hétfõig vagyis július 11-ig zajlik Los Angeles-ben a Championship Gaming Series Combine-ja, amin összesen 19 csapat fog részt venni. A Fox Studios-ban megrendezett küzdelmekben három kötelezõen megjelenõ négy az offline selejtezõket megnyerõ és 12 az on-line selejtezõket megnyerõ csapat fog részt venni, hogy eldöntsék ki mehet június 12-én a Playboy Villába lejátszani az elsõ Draft-ot. De ne szaladjunk ennyire elõre, hanem lássuk mely csapatok mérkõznek meg a Star Wars hazájában.

Meghívott csapatok (CGS által leszerzõdtetett)

newspic compLexity newspic Team3D newspic EFGaming


Offline selejtezõt nyert csapatok

newspic Check-Six newspic Jax Money Crew newspic Team EG, newspic Forbidden

On-line selejtezõt nyert csapatok

newspic 50 Calibre newspic Devastation newspic eXploit newspic FragFacile,
newspic Team Hyper newspic Reckoning newspic Scoot Gaming newspic Sex Pistols
newspic United 5 newspic verGe Gaming newspic Visual Gaming newspic zEx Gaming

A meccsek lezajlása után bõvebb összefoglalót olvashattok az eseményrõl. A mérkõzéseket sem SourceTV-n sem on-line nem lehet figyelemmel kísérni. A Június 12-ei Playboy villában megrendezésre kerülõ Draft-ot viszont on-line broadcast-on keresztül követhetjük majd nyomon. c6, EFG, EG, Forbidden, JMC, u5 Pandemic közelebbrõl
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspic Check-Six

A kvalifikációt még a Revolution Sports színeiben hajtották végre majd ezután változtatták a nevüket c6-ra vagyis beléptek az akkor CSS csapat nélkül maradt team-be. A Buy.com LAN alkalmával a második helyen végeztek és a hétvégén az esélyes csapatok közé lehet õket sorolni tehát nagy esélyük van a Draft-ba jutásra. A Lineup-jukat tekintve stabilnak tekinthetõek csak a nevüket váltogatják, de ez a játékukra semmilyen hatással nincs

newspic EFGaming


Meghívottként vesz rész az összecsapásokon, hiszen a 2006-os CGI nyertesérõl beszélünk. Összetételében ismét a régi felállásban tündökölnek, de nem felejthetjük el, hogy az év eleje óta folyamatos csapattag cserék és veszteségek gyepálták meg az egykoron fényesebb nevet. A CEVO szereplésük sem mondható túl fényesnek és valószínûleg az instabil felállás rányomja majd bélyegét a hétvégi LAN-ra is.

newspic Evil Geniuses


Egy csapat, ami mindenhol ott van de érdemi eredményt szinte sose tud megszerezni. Az egyetlen kanadai team a 19 közül, utóbbi idõkben megfordultak a CEVO-ban és a Buy.com LAN-on is megpróbálkoztak alkotni valamit. Az utóbbi idõk legnagyobb eredménye, hogy a CGS elõselejtezõjén a The Bridge-ben sikerül a második helyig feltornászni magukat. A csapattagokat tekintve sok változás nincs egyesével mind mind igen skillesnek számítanak, azonban a csapatjátékkal komoly problémáik vannak még mindig.

newspic Forbidden


A csapat, ami bizony meglepetést okozott mindenki számára a Buy.com alkalmával, ahol egészen az elsõ helyig vergõdtek fel. A többnyire ex-verGe játékosokból álló team az utóbbi idõben sem hagyta magát igen szépen teljesítenek olyan csapatokat vertek meg mint a 3D a JMC, a zEx vagy akár a RecKoning. A csapat lelke régi Source játékosokból áll, de vannak nemrégen még 1.6-ban villogó játékosok is. A csapat komoly esélyes a Draft-ba jutásra.

newspic Jax Money Crew

Mióta a JMC átállt a Source-ba nem nagyon találja a valódi helyét. Ez fõleg a CEVO Pro-ra jellemzõ, hiszen a CGS selejtezõjén a The Bridge-ben azért a negyedik helyet megkaparintották. A csapat sajnos javarészt a tapasztalatlanságra épül a skilljük még nem kiforrott és látszik, hogy sokáig inkább az 1.6-nak éltek. Az nem kétséges, hogy a Draft-ba kerülés szinte ki van zárva itt már csak az a kérdés, hogy vajon meddig bírják.

newspic Pandemic

A JMC-hez hasonlóan a csapat nagy részét 1.6-ból átjött emberek alkotják és ez nem sok jót jelenthet. A The Bridge-ben beverekedték magukat a legjobb négy közé azonban a CEVO-ban csak a csoport második helyét tudták megszerezni. A csapatról az utóbbi idõkben derül ki, hogy a verGe egykori tulajdonosa ide jött át mint manager. A csapat felállása az utóbbi idõben is sokat változott a Source-os réteget a volt verGe tag Devour alkotja a többiek mind 1.6-osok voltak még nemrég.

newspic United 5

Az u5 Source-os pályafutása igen görönygösen indult, hiszen nem sok eredményt tudtak felmutatni. Majd késõbb belerázódtak, hisze na CEVO Pro-ban már egész jól szerepeltek majd a Buy.com LAN-on is helytálltak, ahol a késõbbi nyerte Frobidden búcsúztatta õket. A nemrég lezajlott CEVO Pro Season 4 csoport mérkõzéseiben a második helyet tudták elfoglalni az EFG mögött.
Az utóbbi pár hónapban az egykor 1.6-os csapat teljes egészében Source-osra alakult át, azonban még látszódnak nyomai az egykori múltnak. Bár esélyesnek tarthatóak mégis egy igazán kemény hété végre kell számítaniuk.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3947
 
1238
 
 
 
kép 3344
 
1539
 
 
kép 1871
 
2016
 
 
 
kép 4155
 
1493
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu