Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. november 29. 0 hozzászólás
 

Tegnapelõtt megszülettek a csoportbeosztások a ClanBase OpenCup Fall 2006-on belül, szerencsére idén is számos magyar csapat vesz részt a versenyen, reméljük minél nagyobb sikerekkel. Itt is kicsit

newspic
Tegnapelõtt megszülettek a csoportbeosztások a ClanBase OpenCup Fall 2006-on belül, szerencsére idén is számos magyar csapat vesz részt a versenyen, reméljük minél nagyobb sikerekkel. Itt is kicsit megkavarták a dolgokat, ezúttal nem kell selejtezõket játszani annak érdekében, hogy bekerüljön valaki a Division 2-be, oda is a szervezõk válogatták be a csapatokat. Az elsõ meccsnap ma kerül megrendezésre train-en, azonban most nézzük meg, hogy magyar fiaink hova is kerültek.

Sõt, mielõtt végignéznék, milyen csoportokba kerültek csapataink, vessünk egy pillantást az elõzõ szezonra! A tavaszi idényben mindössze egyetlen magyar teamnek sikerült dobogós helyet elérni, ez a gárda az newspic uTs volt, akik a negyedik divízióban csípték meg a harmadik helyet a newspic Mercenary Crew legyõzésével. Az elit csoportban az newspic ancients, az newspic akarmi-gaming és a newspic dalay-lamas indult útnak, ebbõl az õsök és a dl továbbjutott a csoportból azonban õk a rájátszásban kiestek. Nem is oly régen játszott a dl a multiGamer csapatával, nézzük csak meg kik is búcsúztatták õket a playoff elsõ körében:

newspic dalay lamas [ 0 : 4 ] newspic multiGamer
newspic ancients [ 0 : 2 ] newspic Trademark Gamers

A harmadik divízióban a newspic SuicidE és a newspic Wikings csapata kapott helyet (nem volt második ligás egységünk), mind a két alakulat továbbjutott a csoportból, sE második helyen, míg a Wikings az elsõ helyen. Sajnos õk is elvéreztek a rájátszás folyamán

newspic SuicidE [ 0 : 2 ] newspic Team Entwine
newspic Wikings.hu [ 0 : 2 ] newspic MTNINE

A negyedik divízióban a már emlegetett newspic uTs a saját csoportjának megnyerése után elvitte a bronzszínû medált.

newspic Use The source [ 4 : 0 ] newspic The Mercenary Crew

ClanBase OpenCup Fall 2006 csoportok és csapatok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


OpenCup Main

Most pedig nézzük az õszi szezont! Kezdjük a legrangosabb csoporttal azaz a Premier League-el, melyben idén négy magyar csapat is helyett kapott. Név szerint a newspic n1ce-6aming, a newspic d2t, az newspic [OBi] és a newspic dalay lamas. Lassan már-már természetesnek tûnik, hogy ahol magyar csapat van ott található az newspic MTNINE gárdája is. Az [OBi]-nak az említett csapaton kívül még az newspic Eternal PlayerZ-el lehet egy kicsit nehezebb dolga, bár õk mostanában gyengélkednek, valamint érdemes lesz odafigyelni a benelux newspic KaozZ!-ra is.
Premier League // B csoport

newspic [OBi]
newspic MTNINE
newspic Eternal PlayerZ
newspic KaozZ!
newspic Cliché Gaming
newspic iRONCORE!

Az E csoportban összekerült az newspic n6 és a newspic d2t, akik valószínûleg egymás között fogják a legszorosabb meccseket játszani a csoportban (elsõ körben éppen egymás ellen kezdenek). A többi alakulat közül meglepetéseket okozhat a portugál team.
Premier League // E csoport

newspic d2t
newspic n1ce-6aming
newspic c0r3.MementoMori
newspic Galacticos
newspic Real Life Rejecta
newspic MIPC

A newspic dalay lamas a H csoportba került, az egyik legerõsebb ellenfelük a newspic Levitation csapata lesz, de mindenképpen figyelni kell a finn newspic acredit csapatára is, akik az utóbbi idõben elég szép eredményeket produkáltak.
Premier League // H csoport

newspic dalay lamas
newspic 969
newspic acredit
newspic Human Dark Side
newspic stheno e
newspic Levitation

A második ligában az newspic iNcentive veszi fel a versenyt a többiekkel az A jelzésû csoportban. A harmadik ligában a newspic SuicidE és a newspic taigetos-positive és a newspic #low tesz tanúbizonyságot a magyar kolbász erejérõl. 
Second League // A csoport

newspic iNcentive
newspic Genius-Team-
newspic deuzer
newspic Contract Killers
newspic Ninjastyle
newspic Berserk. Gaming

Third League // C csoport

newspic SuicidE
newspic One Shot Only
newspic Team Chode
newspic No Life Gamers
newspic SiberiaN.css
newspic excello

Third League // D csoport

newspic taigetos positive
newspic can
newspic dtekt
newspic Lifes Good
newspic Tactical Assalut Team
newspic New Style Krew

Third League // G csoport

newspic #low
newspic Beyond-Control
newspic Drop or Lose
newspic Falme-Instict
newspic Team - Vendetta
newspic WarCry

 

OpenCup Division 2

A Division 2-ben igen érdekes csoportokat hoztak össze a szervezõk, vannak olyan divíziók, ahol csak egy nemzetbõl származó csapatok kaptak helyet. Így van ez velünk is, ahol egy igen kellemes belsõ bajnokságnak lehetünk majd szemtanúi. Ha egy kicsit jobban ránézünk a csoportokra és figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a szervezõk szerint nincs kvalifikáció, akkor azt kell mondanunk, hogy ez így nem teljesen igaz. Ezek a csoportok jelentik maguk a kvalifikációt a legtöbb esetben, annak érdekében hogy az egyes nemzetek közül a legjobb lépjen tovább a rájátszásos szakaszba. Most pedig nézzük a felhozatalt.

A legerõsebb osztályban nincsen képviselõje Magyarországnak, ellenben a második divízióban találjuk B megjelölés alatt a tisztán magyar csoportot, melynek résztvevõi a következõ egységek: newspic JaiLBiRDs, newspic KNiFeZ, newspic uTs, newspic BlaCKouT, newspic LST és az newspic iam. Mellettük a C csoportban igazi úttörõként kaphat szerepet három magyar alakulatunk – név szerint az newspic anxiety, a newspic #frag-gulid és a newspic LOG – mivel az õ csoportjukban szerepel a kupa második számú izlandi csapata.
Second League // A csoport

newspic JailBirds
newspic KNiFeZ
newspic uTs
newspic BlaCKouT
newspic LST
newspic iam

Second League // C csoport

newspic anxiety
newspic #frag-guild
newspic LOG
newspic Capitol
newspic Coming Soon
newspic Team Impact

 

Annak érdekében, hogy minél több meccsrõl tudjunk beszámolni és azokról tájékoztatni a közönséget a Ti segítségetek is kérjük. Lényeg a lényeg, idõ és munkaerõ hiányában nem tudunk minden csapatra egyenként figyelni, ez különösen vonatkozik a Divison 2-ben szereplõ csapatokra. Félreértés ne essék, itt nem beskatulyázásról van szó, mindössze arról, hogy a jobb meccsek, csapatok elõnyt élveznek, de mindenképpen szeretnénk a többieknek is lehetõséget adni. Ennek értelmében kérlek titeket, hogy a munkánkat valamelyest könnyítve jelezzétek nálunk a meccseitek idõpontjait és részleteit, valamint használjátok az oldalon található Esemény modult, melybe fel tudjátok jegyezni a mérkõzéseiteket. Elõre is köszönjük a segítségetek kedves sporttársak!

Mindenkinek sok sikert a kupában, szerepeljetek jól és hozzatok minél több medált virtuális vitrinünkbe!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 680
 
1418
 
 
 
kép 3813
 
1737
 
 
kép 3118
 
1515
 
 
 
kép 204
 
2063
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu