Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. október 12. 3 hozzászólás
 

Elérkezett az idő egy újabb CS2HU Counter-Strike: Global Offensive kupára, melyen nem kisebb lesz a tét, mint egy ingyenes őszi ICL részvétel! Az egy estés versenyünkre a nevezést elindítottuk, egészen jövő hét szombatig tudjátok leadni a játékosaitok listáját.

Augusztus 17-én még a béta fázisban lévő Counter-Strike: Global Offensive-vel szerveztük meg az első CS2HU CSGO versenyünket, ami kisebb (inkább nagyobb) fennakadásokkal, 8 csapat részvételével zajlott le. Az akkori első helyezett együttes, az Hungary ECOBASH mix felállása 5 darab SteelSeries QcK Minivel és egy német CSGO szerverrel lett gazdagabb, amit a Synapse Hosting biztosított számukra 1 hónapon keresztül.

Feltett szándékunk volt, hogy a következő, általunk szervezett versenyen is legyen valamiféle nyeremény. Az ICL őszi rendezvénye rohamosan közeledik és egyelőre az alakulóban lévő CSGO scene csapatai elég passzívak voltak - szeretnénk most ezen változtatni! A második kupánk első helyezettje amellett, hogy első rangú Németországban lokalizált szerveren készülhet a váci "kiruccanásra", teljesen ingyen és bérmentve lépheti át a csarnok küszöbét!

Minimum 8 csapat jelentkezését várjuk, ám nem titkolt vágyunk, hogy összejöjjön a 16 fő, amivel már Double-Elemination rendszerben rendeznénk meg a versenyt - 8 csapat esetében ez egyenes kiesésre módosulna. Nem feltétel, de mindenképpen ajánlott egy saját játékszerver megléte, hogy elkerüljük a korábbi fennakadásokat - de természetesen igyekszünk lehetőségeink szerint magyar szervereket biztosítani azon mérkőzésekre, melyeket streamelni szeretnénk illetőleg azoknak is, akik esetlegesen még nem ruháztak be saját játékszerverre.

Egy nagyon fontos információról még nem ejtettünk szót, ez pedig az időpont. A kupa 2012. október 20-án, azaz jövő hét szombaton kerül megrendezésre 18:00-ás kezdéssel - tehát a nevezéseket szombat 17:00-ig várjuk a lent megadott e-mail címre! A nevezéseket a levelek beérkezésének sorrendjében fogadjuk el! Terveink szerint a kupa kezdete előtt élőben sorsoljuk ki a párosításokat, majd pedig kezdetét vehetik a mérkőzések Best-Of-One rendszerben (a döntő majdan BO3-ban kerül lebonyolításra). A szabályzatot néhány napon belül publikáljuk.

Nézzük még egyszer a legfontosobb információkat:

Jelentkezés menete:

  • E-mail cím: n0rb1@counter-strike2.hu, tárgy: CS2HU ICL kvali - Csapatnév
  • Szükséges adatok: Csapatnév, max. 6 játékos CSGO Steam ID-val
  • Nevezési időszak: 2012. október 11., 17:00-tól október 20., 17:00-ig

Minden más:

  • Időpont: 2012. október 20., 18:00
  • Versenyszám: Counter-Strike: Global Offensive 5 az 5 elleni küzdelem
  • Minimális és maximális létszám: 8 illetve 16 csapat
  • Lebonyolítási rendszer: 8 csapat esetén egyenes kiesés, 16 csapat esetén Double-Elemination rendszer
  • Nyeremény: Az első helyezett ingyen vehet részt az ICL soron következő eseményén, illetve a Synapse Hosting jóvoltából egy német szerveren készülhet a következő megmérettetésekre

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

liwZ

okt. 14., 10:58
omg. :D
 
 
 
 

trizden

okt. 14., 07:03
mennék.:0
 
 
 
 

liwZ

okt. 13., 19:32
végre egy fasza hír
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5309
 
2320
 
 
 
kép 5240
 
2393
 
 
kép 4382
 
3252
 
 
 
kép 3963
 
1477
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu