Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. július 09. 10 hozzászólás
 

A májusi listához képest nem sok változást találunk ebben a top10-ben, egy helycserén és az új csapaton kívül mindenki megtartotta az előző hónapban megszerzett pozícióját. Nem is volt nagyon miért változtatni, hiszen az ESL Major Series és a nemzeti EPS-eken kívül nem is történt nagyon semmi júniusban...

Ahogy Tj "Mustafa" Meatmann is fogalmazott, "a CS:GO megjelenése egyre közelebb és közelebb van, így a scene elkezdett úgymond stagnálni", mely annyiban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag nem történik semmi. Nagyon hírekkel sem tudunk szolgálni a június eleji névváltásokon és néhány cserén kívül, az ESL Major Series döntőjén kívül nagyon nem is volt miért szorítanunk júniusban.

Ez a listán is meglátszik: 7 csapat (!) megtartotta az előző havi helyezését, egyedül a Germany Team ALTERNATE lépett egyet előre, míg a Dánia Tt.Dragons egyet vissza, ők ketten cseréltek helyet illetve a Dánia MoD eSports helyén, azaz a 10. pozícióban az Anglia FM!Toxic tűnt fel. Még az EMS döntős Franciaország Anexis eSports (akik kis híján felülkerekedtek a Franciaország Team VeryGames-en) sem mozdult a helyéről, pedig őket többen a dobogó valamely fokán szeretnék látni. Ezzel még egy hónapot biztosan várniuk kell a Richard "shox" Papillon & Co. szurkolóinak.

Ahogy többen is megfogalmazták, a nyári pangásnak köszönhetően az élmezőny több tagja is "belefogott a Global Offensive megismerésébe, az ESL-nek köszönhetően pedig verseny környezetben is próbálgathatják szárnyaikat az új Counter-Strike játékban", talán a nyakunkon lévő Epic LAN illetve az augusztus végén megrendezésre kerülő i-Series esemény jelenthet némi felüdülést a nemzetközi közösségnek - ezután pedig meglátjuk, hogy miként fog alakulni a Counter-Strike: Source scene sosra a CS:GO megjelenésével.

1 Franciaország Team VeryGames apEX, Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK 140p
2 Anglia mousesports Hughsy, Mx, RattlesnK, Re1ease, pt 121p
3 Dánia Copenhagen Wolves cajun, device, FeTiSh, Nico, wantz 107p
4 Germany Team ALTERNATE fel1x, kRYSTAL, mnL, Rak, SolEk 1 93p
5 Dánia Tt.Dragons frozt, gla1ve, HUN:DEN, JOKERN, kev1n 1 86p
6 Franciaország Anexis eSports h0rks, ScreaM, shox, SmithZz, Uzzziii 75p
7 Anglia mTw hudzG, nooky, rdl, steel, weber 72p
8 Finnország ROCCAT aNGeldusT, CISU, disturbed, kononen, nashje 45p
9 Dánia 3DMAX! gravityy, purityy, smF, socN, xlo 27p
10 Anglia FM!Toxic mOLE, msk, nEiLZiNHo, Whindanski, zed 27p

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
rnxdaboss  igazából a css-ben rohadtul nem lesz semmi jövő ha az "updatek" nem növelik a játék színvonalhát mert az eddigi "updatek" csak rontják ami röhejessé teszi az egészet
 

sq

júl. 12., 16:42
+1
 
 
 
 
noavatar

rnxdaboss

júl. 11., 08:59
igazából a css-ben rohadtul nem lesz semmi jövő ha az "updatek" nem növelik a játék színvonalhát mert az eddigi "updatek" csak rontják ami röhejessé teszi az egészet
 
 
 
 
noavatar
  inkább azért nem source-oznak, mert siralmas a futás közbeni fejeseket látni. az fps probléma szerintem már a múlté, az évek alatt sokat fejlődött az itthoni géppark, a source már jól fut.
 

p*ityokA.!

júl. 10., 12:34
azért 1.6-ban is lehet futás közben érdekeseket lőni.
 
 
 
 
noavatar
  inkább azért nem source-oznak, mert siralmas a futás közbeni fejeseket látni. az fps probléma szerintem már a múlté, az évek alatt sokat fejlődött az itthoni géppark, a source már jól fut.
 

Nick

júl. 10., 12:20
Ez szokás kérdése, ilyen alapon szerintem meg az siralmas, hogy 6 betonfalon keresztül spotokat lehet lőni. Minden játékban van "hiba".
 
 
 

júl. 10., 11:47
inkább azért nem source-oznak, mert siralmas a futás közbeni fejeseket látni. az fps probléma szerintem már a múlté, az évek alatt sokat fejlődött az itthoni géppark, a source már jól fut.
 
 
 
 
noavatar

Nick

júl. 10., 10:46
Én csak azt nem értem, hogy az 1.6-osok nagy része azért nem source-ozik, mert kevés lenne az fps, legalábbis ezt állítják. Viszont ha css-ben kevés az fps, akkor csgo-ban konkrétan nem lesz:D Úgyhogy így nemtom hogy akarják 1.6-ból átcsábítani az embereket csgo-ra.
 
 
 
LMNT4L  Valamilyen szinten már a CS 1.6 régebb óta is haldoklott de azt gondolom , hogy a CS 1.6 befejezésével akinek nem fog tetszeni  a CS:GO és van sok ilyen ember és akar CS zni az valószínű a CS:S mellett fog dönteni , a CS:S ben még mindig több kurázsi látható , mint az 1.6 ban... Lehet , hogy éppen most fog fellendülni vannak még LANok sokkal több mint 1.6 ban nem szabad feladni ! :) 


Ez is csak egy vélemény , ha esetleg valakit befolyásoltam , vagy megsértettem előre is bocs ! 

 

júl. 10., 00:20
el vagy tévedve :-/
 
 
 
 
rnxdaboss  Szánalmas hogy így haldoklik az egész 1.6 + source scene a cs:go megjelenése miatt... R.I.P <3
 

LMNT4L

júl. 10., 00:08
Valamilyen szinten már a CS 1.6 régebb óta is haldoklott de azt gondolom , hogy a CS 1.6 befejezésével akinek nem fog tetszeni  a CS:GO és van sok ilyen ember és akar CS zni az valószínű a CS:S mellett fog dönteni , a CS:S ben még mindig több kurázsi látható , mint az 1.6 ban... Lehet , hogy éppen most fog fellendülni vannak még LANok sokkal több mint 1.6 ban nem szabad feladni ! :) 


Ez is csak egy vélemény , ha esetleg valakit befolyásoltam , vagy megsértettem előre is bocs ! 

 
 
 
 
noavatar

rnxdaboss

júl. 09., 21:50
Szánalmas hogy így haldoklik az egész 1.6 + source scene a cs:go megjelenése miatt... R.I.P <3
 
 
 
 

TRuve

júl. 09., 15:52
anexis csak 6. :(
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3592
 
1708
 
 
 
kép 4541
 
1447
 
 
kép 318
 
1833
 
 
 
kép 584
 
1401
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu