Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. szeptember 09. 0 hozzászólás
 

Az ESL Major Series szervezősége pénteken tette közzé az aktuális szezon kvalifikációs lehetőségeit illetve menetrendjét. Sajnos Magyarország az első EMS CSGO versenyének kvalifikációs metódusából kimarad – már ami a nemzeti kvalit illeti, hiszen az EU részlegen még így is van esély a főtáblára kerülni!

Az ESL Major Series XI. szezonja már a nyakunkon van, a Counter-Strike: Global Offensive versenyre való nemzeti kvalifikációk a következő hetekben le is zajlanak – sajnos magyar nemzeti kvalifikáció nélkül. ESL-en jelenleg nincs aktív magyar CS szekció, illetőleg a korábbi aktív adminok szemei is elkerülték az ESL oldalát, így az első CSGO-ban megrendezett EMS évadon való részvétel a hazai érdeklődőknek kicsivel bonyolultabb lesz az eddigieknél.

Azon országok együtteseinek, akik egyéb okokból kifolyólag nem tudtak nemzeti kvalifikációt indítani, az ESL egy nemzetközi vagy inkább EU selejtezőt indít, ahonnan 1, azaz 1 csapat kaphat QR1 slotot. A továbbiakban Molnár „fecosrac” Ferenc, a magyar ESL szekció főadminjának szavait tolmácsolnám felétek:

Amit tényként kezelhetünk az az, hogy jelenleg nincs magyar CS:GO szekció, sem kupák sem pedig egyéb versenyeket nem bonyolítunk. Source egyáltalán nincs jelen, az 1.6 aktivitása pedig közel nullára csökkent az utóbbi hónapokban. Az adminok is "köddé váltak" - még kommunikáció szinten is nehéz elcsípnem Őket ha szükségem lenne rájuk.

Bancit, a korábbi ESL CS MLA-t tudtam elérni akkor amikor választ kellett adnom hogy tudunk-e nemzeti selejtezőt indítani. Ő úgy informált hogy tudomása szerint van néhány csapat akik játszanak, de ezek száma maximum 4 lehet így hirtelen és egy színvonalas selejtezőt nem tudnánk indítani.

Ehhez még hozzátette, hogy Neki sincs szabad ideje lebonyolítani még ha lesz sem. Ez egyébként a kisebb probléma mert Én megcsinálnám természetesen, de arra már nem volt idő hogy most kezdjek a csapatok toborzásába aztán vagy meg tudom csinálni, vagy nem és lejáratom magunkat. Így nem-leges választ kellett adnom.

Annak a néhány csapatnak, akik szívesen részt vennének ebben az EMS-ben azt javaslom, hogy nevezzenek az EU selejtezőre és kívánom hogy érjenek el minél jobb eredményt. A jövőre nézve természetesen továbbra is nyitott vagyok arra hogy új szekció(ka)t indítsunk és/vagy hanyatlókat felvirágoztassunk, így a CS:GO indításának sincs akadálya megfelelő létszám és ambíciózus adminjelöltek jelentkezése esetén.

Ország
Főtábla QR2 QR1
Germany Németország 2 slot 1 slot 1 slot
Franciaország Franciaország 2 slot 1 slot 1 slot
Dánia Dánia 2 slot 1 slot 1 slot
Svédország Svédország 1 slot 1 slot 1 slot
Ukrajna Ukrajna 1 slot 1 slot 1 slot
Lengyelország Lengyelország 1 slot 1 slot 1 slot
Oroszország Oroszország 1 slot 1 slot 1 slot
Anglia Egyesült Királyság 1 slot 1 slot 1 slot
Belgium Belgium - 1 slot 1 slot
Ausztria Ausztria - 1 slot 1 slot
Spanyolország Spanyolország - 1 slot 1 slot
Portugália Portugália - - 1 slot
Hollandia Hollandia - - 1 slot
Csehország Csehország - - 1 slot
Bulgária Bulgária - - 1 slot
Olaszország Olaszország - - 1 slot
Svájc Svájc - - 1 slot
Szlovákia Szlovákia - - 1 slot
Fehér Oroszország Fehéroroszország - - 1 slot
Horvátország Horvátország - - 1 slot
Észtország Észtország - - 1 slot
Litvánia Litvánia - - 1 slot
Litvánia Lettország - - 1 slot
Európa Európa - - 1 slot

A nemzeti kvalifikációk szeptember 17-én kezdődnek és egészen október 7-ig tartanak. A főtáblára való selejtező október 8-ától 14-ig fog tartani, a csoportkör pedig október idusától egy hónapon át egészen november 18-ig fog tartani. A rájátszás az előzetes tervek szerint november 26-tól december 23-ig tartana - ám tudjuk, hogy ez a legtöbbször tolódik, ám remélhetőleg a csapatok azon lesznek, hogy a karácsonyfa alatt már az EMS győzelemért kapott pénzjutalomból vett ajándékok is ott "virítsanak".

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6184
 
1283
 
 
 
kép 601
 
2691
 
 
kép 4404
 
3206
 
 
 
kép 1883
 
1858
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu