Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. szeptember 22. 0 hozzászólás
 

Már csak egyetlen nap van hátra a draftig, ránk szakadt a fél CGS, egyre több meglepetéssel szolgálnak a selejtezõk. Elsõ körben látogassunk el a Dél-Amerikába, ahol a résztvevõk eldöntötték egymás

newspic
Már csak egyetlen nap van hátra a draftig,
ránk szakadt a fél CGS, egyre több meglepetéssel szolgálnak a selejtezõk. Elsõ körben látogassunk el a Dél-Amerikába, ahol a résztvevõk eldöntötték egymás között a helyezéseket. Az elsõ helyre a newspic Made in Brazil futott be az newspic Art of War elõtt. A MiBR és a newspic g3nerationx csak a CGS invitálása miatt csatlakozott, mindkét gárda jóval gyengébb ötössel érkezett, mivel keretükben helyet kapnak 18 év alatti játékosok is. Így a g3x kénytelen mellõzni fnx-et, míg a másik brazil csapat nem tudja játszatni bit-et. A verseny után a MiBR kijelentette, hogy semmit sem készültek, valamint nem tervezik az átállást. Azonban, ha beválogatják õket, akkor maradnak és játszanak, az 1.6-os keretbe pedig keresnek új játékosokat.
1. newspic Made in Brazil
2. newspic Art of War
3/4. newspic inRage, newspic Army
5/8. newspic g3nerationX, newspic Punto cL, newspic XIX,  newspic Face It

DÖNTÕ
newspic Made in Brazil [ 10 : 09 ] newspic Art of War

December közepén már tudjuk kik lesznek a CGS frissen koronázott sztárjai és vastag zsebû játékosai, mivel 6-án kezdõdik avégjáték. A helyszín Los Angeles, ahol a hat régió legjobban teljesítõ franchise-ja ugrik egymásnak. Még a döntõ elõtt október 16. és 18. között rendezik meg a Pan Asian Draft-ot, ahol a negyedik, az ötödik és a hatodik régió legjobbjai találkoznak egymással Kuala Lumpur-ban. Fontos megjegyezni, hogy az idén a CGS szervezete csak Amerikában gyújtotta be a rakétáit, a többi régióban, így nálunk is csak jövõre kezdõdik el a hivatalos szezon! Mit jelent ez? Hasonlóan Amerikához, a világbajnokságot megelõzõ idõszakban egy többcsapatos versenyben vesznek részt a bejutott gárdák. Azaz a mostani idény egy hatalmas csillogó kirakat, bevezetõ, jövõre csapkodhatunk a lecsóban.

Angliában és Európában már csak a döntõk vannak hátra, azonban tegnap mindkét régióban megizzasztották a csapatokat, a selejtezõmeccseken kívül is. A menedzsereknek ugyanis lehetõségük van a régiójukban szereplõ bármelyik két csapatot összeereszteni. Az angoloknál Michael O’Dell nem is tétlenkedett, felpörgette a szigetországi alakulatokat. Feltûnõen sokszor játszatta az Infused Gaming-es srácokat, ellenben a Four-Kings-re annyira nem volt kíváncsi, igaz így tétmeccsen kívül egy meccset sem buktak. Nem úgy, mint a Dignitas és a Zboard, akik már a döntõben vannak, mindketten csak vergõdtek, nincsenek könnyû helyzetben a menedzserek, nincs olyan ötös, mely az egész válogató alatt egyenletesen teljesített volna.
newspic Nocturnal Alchoholics [ 08 : 10 ] newspic eMazing Gaming 
eMazing Gaming [ 02 : 16 ] Four Kings
XS [ 04 : 14 ] Dignitas
Infused Gaming [ 11 : 07 ] Zboard
Infused Gaming [ 05 : 13 ] eMazing Gaming
Dignitas [ 08 : 10 ] Four Kings // de_inferno
eMg [ 06 : 12 ] Infused Gaming
Infused Gaming [ 12 : 06 ] eMazing Gaming // de_inferno
Four Kings [ 13 : 05 ] Zboard // de_nuke

newspic NoA [ 12 : 06 ] newspic fnatic // de_dust2

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3598
 
1537
 
 
 
kép 3398
 
1460
 
 
kép 3324
 
1551
 
 
 
kép 3300
 
1612
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu