Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. május 20. 0 hozzászólás
 

A mai estével elkezdődik az ESL European NationsCup 2009 negyedik kvalifikációs köre. A válogatottunkért majd holnap izgulhatunk, de most is érdemes nézni a mérkőzéseket, mert azon kívül, hogy jó

A mai estével elkezdődik az ESL European NationsCup 2009 negyedik kvalifikációs köre. A válogatottunkért majd holnap izgulhatunk, de most is érdemes nézni a mérkőzéseket, mert azon kívül, hogy jó játékosokból összeállított csapatokat láthatunk küzdeni, remélhetőleg leendő ellenfeleink felkészültségéről is támpontot kapunk.
A három mérkőzés közül a Hollandia-Norvégia ígérkezik a legizgalmasabbnak. A frankok a negyeddöntőig jutottak az aktuális CB:NC-ben, ahol a franciák két pályán győzték le őket. Ami számukra jelen helyzetben ennél is fontosabb, hogy ellenfeleikkel egy csoportban is voltak, mindketten 2 nyert, 2 vesztett és egy döntetlen mérkőzéssel, amiből a döntetlen az egymás elleni küzdelemből jött ki. Aminek köszönhetik, hogy mégis ők végeztek a B csoport második helyén, hogy valamivel jobb köraránnyal rendelkeztek. Ezen az egy meccsen kívül többszőr nem találkoztak a Clanbase kupáin. A norvégok szintén a negyeddöntőben estek ki a NationsCup XII-n, őket a későbbi bronzérmes svédek ejtették ki szintén két pályán. Bármennyire hihetetlen, de a piros-fehér-kékek még nem nyertek Counter-Strike:Source-ban érmet, de ez igaz a fjordok országából érkezőkre is. Remélhetőleg ma ismét egy izgalmas összecsapást láthatunk tőlük!
A Dánia-Spanyolország mérkőzés jóval egyértelműbb az előzőnél. A mediterrán vérmérsékletű játékosok a NationsCup XII-ben egyetlen egy összecsapásról sem távoztak nyertesként, a legjobban a mi holnapi ellenfeleinket, a belgákat tudták megszorongatni, ellenük 13 kört tudtak hozni. Az ezt megelőző évadban sem voltak sokkal sikeresebbek, de akkor legalább egy meccsen tudtak győzni, akkor szintén Belgiummal kerültek szemtől-szembe és 16-7-re győztek is. Ezen kívül többször nem játszottak, így látható, hogy egy nem túl nagy múlttal rendelkező nemzetről van szó. Ahhoz, hogy a negyedik körbe juthassanak, a görögöket győzték le könnyedén két pályán, ellenfeleik összesen hat kört tudtak ellenük hozni. Velük ellentétben Dánia sokszor szerepeltette nemzeti válogatottját, nem is eredménytelenül. Még 2005-ben, a VIII. szériában bronzérmet szereztek, 2007-ben a NationsCup X-ben pedig a dobogó középső fokáig jutottak. A nemrég véget ért Clanbase versenyen a legjobb nyolc közé még sikerült beverekedni magukat, ott a lappok állították meg őket, az ESL-ben pedig ez lesz a bemutatkozó meccsük a skandinávoknak. Szerkesztőségünkben úgy gondoljuk, hogy a meccs kimenetele nem kérdéses, az északi ország az egyértelmű esélyes.
Végül, de nem utoljára, következzen a finn-lengyel meccs. Finnország közel egy hónapja nyerte meg a Clanbase NationsCup XII kupáját, a döntőben a franciákat verték el 2-1-re, így nem csak ennek a mérkőzésnek, de az ESL tornájának is az egyik nagy esélyesévé léptek elő. A lappoknak ez lesz az első mérkőzésük az ESL-ben, míg ellenfeleiknek a portugál válogatotton kellett keresztülverekedniük magukat, hogy most is lehessenek. A két csapat egyszer már találkozott egymással még 2006-ban, akkor a skandinávok nyertek. Mindketten régóra részt vesznek a CS:S életében, de kettejük közül szintén a finnek voltak eredményesebbek. A legelső Source versenyen, a NationsCup VIII-on első helyezést értek el, míg a XI-en a bornzig jutottak, és az előbb már említettük azt is, hogy nemrég szintén elhódították a kupát. Lengyelország, attól függetlenül, hogy mindegyik Clanbase szériában indult, még nem állhatott fel egyszer sem a dobogóra. Mi a lengyeleket látjuk az esélyeseknek, és minden mellettük is szól.

 


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3188
 
1482
 
 
 
kép 5233
 
2424
 
 
kép 6174
 
1184
 
 
 
kép 2933
 
1389
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu