Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. június 09. 0 hozzászólás
 

Elviekben ma este három mérkőzést is láthatunk, amelyból kettő sajnos egy időpontban kezdődik, de valószínűleg e kettő közül is könynedén választanak az érdeklődők.Az egyik ilyen meccs a

Elviekben ma este három mérkőzést is láthatunk, amelyból kettő sajnos egy időpontban kezdődik, de valószínűleg e kettő közül is könynedén választanak az érdeklődők.
Az egyik ilyen meccs a Németország-Hollandia találkozó. A hollandok a negyedik kvalifikációs körben Ukrajnát verték el, annak köszönhetik, hogy idáig eljutottak. Az első csoportmérkőzésükön az osztrák válogatottat is térdre kéynszerítették három pályán, de elég nyögve nyelősen sikerült csak hozniuk. A germán sereg egyből a csoportkörökben kezdett, Norvégia felett két pályán is diadalmaskodtak, bár ebből a de_inferno elég nehezen lett meg, csak többszöri hoszabbítás után sikerült azt hozni.
Szintén ebben az időpontban kezdődik a Norvégia-Belgium. Mint azt már tudjuk, ők egy vereséggel indították a csoportköreiket. A belgák az Egyesült Királyság feletti győzelmüknek köszönhetik, hogy ma játszhatják a második mérkőzést a main roundban, az elsőn a svédek ellen szenvedtek vereséget. Most mnidkettejük előtt itt a lehetőség a javításra.
Végül, de nem utolsó sorban következzen a Svédország-Ausztria mérkőzés. A tavalyi győztes, mint azt fentebb említettük, Belgiumot győzte le első meccsén. Ausztria az utolsó kvalifikációs körben kapcsolódott be, Észtországot sikerült is legyőzniük, ám első csoportmeccsükön kikaptak a holland válogatottól. Nem kérdéses, hogy ki az esélyes, de ha a svédek megint elkönnyelműsködnek néhány kört, akkor kellemetlen perceket szerezhetnek mind maguknak, mind a szurkolóiknak.

 

Nyilatkozatok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Hollandia-Németország

Dennis "seezung" Seesing:

A második meccsünk a Lan döntős ellen lesz. Már jó néhányszor játszottunk a német csapattal, és azt hiszem, ez egy elég érdekes meccs lesz. Tudjuk jól, hogy szeretnek játszani, bár a mostani összeállítás különbözik az ezt megelőzőektől, de azt hiszem, hogy van esélyünk meglepetést okozni nekik. Miután az első mérkőzésünket megnyertük Ausztria ellen, nagyszerű lenne, ha folytatódna a sikerszériánk. Jó szórakozást a HLTV nézőinek, és sok sok szerencsélt a németeknek.

Andreas "andreas_N" Noack:

Ma a hollandokkal nézünk farkasszemet, akik kellemetlen ellenfelek és okozhatnak kellemetlen perceket. Ennek elkerülése érdekében nagyon összpontosítani fogunk. A légkör jelenleg nagyon jó a csapaton belül. Az utolsó meccsünkön nyerni tudtunk Norvégiával szemben, mindent öszevetve egy izgalamas meccsen sikerült győznünk. Igyekszünk a motivációnkat ezen a meccsen is tartani, nagyon fontos mérkőzés lesz a hollandok elleni. Remééem, hogy minden nézőnk és rajongónk egy izgalamas öszecsapást láthat.

Norvégia-Belgium:

Anders M. "aNdEEh" Johansen:

Az első furdulóban Norvégia kikapott, de az egyik favorittal játszottunk, és ők nagyon jók voltak. Azt hittük, hogy sok jó dolgot kidolgoztunk, de hisszük, hogy még több gyakorlással jobbak lehetünk. Ma a belgák ellen lépünk pályára, akik nem rendelkeznek akkora múlttal, mint a germánok, de biztosak vagyunk abban, hogy jó ellenfeleink lesznek a mai nap. Nagyjából ugyanaz az összeállítás lép pályára, mint a múltkor is.

Svédország-Ausztria:

Henning "rush" Christiansson:

Ebben a szezonban a második mérkőzésünkön Ausztriával nézünk szembe. Úgy emlékszem a NationsCupból, hogy néhány éve erős ellenfelek voltak, és ugyanebben az évben részt vetek az ENC Finalben is. Elég nagy nevek szerepelnek a válogatottjukban, és mi mindent megteszünk, hogy megnyerjük ezt a csatát. Tudjuk, hogy mindenki a címvédőt akarja megverni, és mindenki azt várja el, hogy a címvédő mindenkit elverjen, de úgy érzem, felnőttünk a feladathoz. Mint az utoljára is látható volt, néhány új arc is játszik a svéd válogatottban, egy csomó új csillag van Svédországban. Sok szerencsét!

Wolfgang "Garfield" Montag:

Az utolsó mérkőzésünk a hollandok ellen szoros volt, majdnem elcsíptük őket infernon, de aztán megfordították a mérkőzést és legyőztek minket. A győzelem nagy előrelépés lett volna számunkra, de túl kell lépnünk ezen, és a mai meccsünkre kell koncentrálnunk. A svédek a címvédők ,és nem lesz könnyű ellenük játszani. Valóban nagy nevek szerepelnek az összeállításukban, akik az utóbbi éveken a világ elitjei között vannak. Ez még jól is jöhet nekünk, és meglephetjük őket. Majd kiderül, hogy mi lesz. Sok sikert!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 496
 
1465
 
 
 
kép 1177
 
1398
 
 
kép 3621
 
1549
 
 
 
kép 5256
 
2386
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu