Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. június 30. 0 hozzászólás
 

Előreláthatólag három meccs közül választhat a publikum, hogy mely mérkőzést szeretné végigizgulni, de sajnos elvileg mindhárom ugyanabban az időpontban kezdődik. A legtöbb nézőt vonzó találkozó a

Előreláthatólag három meccs közül választhat a publikum, hogy mely mérkőzést szeretné végigizgulni, de sajnos elvileg mindhárom ugyanabban az időpontban kezdődik.
A legtöbb nézőt vonzó találkozó a Svédország-Hollandia meccs érkezik. A svédek, mint címvédők lépnek a pályára, az év eddigi szakaszában sem lehetett okuk panaszra, sem csapat, sem nemzeti szinten. Jelenleg vezetik a csoportot, és már az is biztos, hogy továbbjutottak, ők ezen az összecsapáson szinte már semmit sem bukhatnak. Mai ellenfeleiknek viszont mindet meg kell tenniük, ha tovább szeretnénk jutni, hiszen ők jelenleg csak a harmadik helyen állnak.

Henning "rush" Christiansson:

Elérkeztünk az utolsó csoportmérkőzésünkhöz is. Miután túl vagyuk egy kemény ütközeten a norvégok és a németek ellen, így most 8:1-es különbséggel állunk a tabellán, és várjuk, hogy játszunk a hollandokkal.

Hollandia mindig is jó volt online, emlékezzünk csak a néhány évvel ezelőtti mérkőzésre, amikor egy szoros mérkőzésen kaptunk ki de_cbble-n. Így tisztában vagyunk azzal, hogy nem szabad lazsálnunk, és nem bízhatunk abban, hogy könnyű lesz győzni. Biztos vagyok abban, hogy egy szoros mérkőzést láthatnak a nézők, és hogy remekül fognak szórakozni. Reméljük, hogy győzni fogunk, de ezt nem lesz könnyű elérnünk.
Köszönjük a rajongóknak, hogy szurkoltak értünk a neten, és reméljük, hogy a LAN döntőben is megteszitek ezt értünk.

Dennis "seezung" Seesing:

Nos, nem vagyunk elégedettek az idei eredményekkel. Biztosak akartunk lenni abban, hogy a norvégok utáni találkozó végeztével a második vagy a harmadik helyet sikerül elcsípnünk, de akkor azt elveszítettük, így ma kell bebiztosítani a továbbjutásunk. Ez egy nagyon ki-ki meccs lesz. Miután 1-1-re álltunk a németekkel, és vezettünk a harmadik pályán is 12:4-re, megmutatuk, hogy onnan is ki lehet kapni. Egy izgalams meccsnek nézünl elébe, és sok szerencsét szeretnénk kívánni a svédeknek.

A norvég-osztrák találkozónak is még van tétje, hiszen ha a norvégok győznek, és a hollandok kikapnak, akkor ők jutnak tovább, nem pedig Hollandia. Az utolsó meccsükket megnyerték a hollandokkal szemben, így ez  plusz erőt adhat nekik mára. Ausztria már biztos kieső, így számukra már csak az lehet a motiváció, hogy ne utolsóként végezzenek az idén.
Végül, de nem utolsó sorban, következzen a Dánia-Franciaország. Az előző szezonban a dánok az ezüsttel térhettek haza, most is minden esélyük megvan a "B" csoportból továbbjutni. Eddigi három találkozójukból mindössze az utolsót, a lengyelek ellenit vesztették el, de ez igaz mai ellenfeleikre is, bár ők eddig csak kétszer léptek pályára. Azzal mindketten tisztában vannak, hogy a mai sorsdöntő lehet a következő körbe való kerülés végett, ezért egyikük sem ülhet a babérjaikon.

 

További nyilatkozatok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4573
 
1618
 
 
 
kép 3070
 
1523
 
 
kép 2767
 
1467
 
 
 
kép 5734
 
1714
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu