Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. május 21. 0 hozzászólás
 

Folytatódik az ENC 2009, ahol ma a magyar válogatott is színre lép. Tegnap, amint azt előző tudósításunkból láthatjátok, csak egy meglepetéseredmény született, az is azért, mert a finnek nem álltak ki a

Folytatódik az ENC 2009, ahol ma a magyar válogatott is színre lép. Tegnap, amint azt előző tudósításunkból láthatjátok, csak egy meglepetéseredmény született, az is azért, mert a finnek nem álltak ki a lengyelek ellen, így egy esélyessel máris kevesebb maradt.
Reméljük, hogy előnyünkre változtattak mai ellenfeleink az összeállításukon. FuZ helyett biiiL, míg NwK helyett dahood lép majd ellenünk pályára. Ha már a keretnél tartunk, nálunk is három játékos fog debütálni, amelynek reméljük, hogy a hátrányait nem, az előnyeit annál inkább ki tudjuk használni. Számunkra még csak most kezdődött el ez a szezon, míg Belgiumnak már volt egy mérkőzése Bosznia-Hercegovina ellen, annak köszönhetik azt, hogy ma velünk játszanak. Arra is kitértünk már tegnap, hogy a belgáknak sem sikerült eddig túl jó az idei év, bár ők legalább a Clanbase NationsCup rájátszásának első körében még szerepelhettek. Nemzeteink most csapnak össze másodjára, az elsőre 2006. december 21-én került sor szintén a CB szárnyai alatt, a NC X-ben mi bizonyultunk jobbnak. Bízunk benne, hogy ez ma sem lesz másképp, és tartjuk a 100%-os statisztikánkat a Benelux állammal szemben.
Nem csak a csapatban, de a kapitányi poszton is történt változás. Az új vezetővel olvashattok egy villáminterjút a kibővített részben.

UPDATE: Lehet szavazni a mérkőzés legjobb magyar játékosára. Sajnos kézzel fogható nyereményel nem szolgálhatunk neki, ellenben a közösség elismerését tovább viheti pályáján, új célok elérésére sarkallva őt.

 

Nomad interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Szia Nomad! Igaz, eléggé ismert vagy a hazai Counter-Strike:Source életben, mégis megkérlek rá, hogy mutatkozz be olvasóinknak!

Szia Abdul. Horváth Péter vagyok idén töltöttem be a 18. életévemet és jelenleg Budapesten tanulóként élem a napjaimat.

Az idén a Team-Hungary CS:S kapitányi posztján is történt változás. Hogy sikerült elnyerned ezt a poziciót?

Úgy gondolom , hogy erre nagyon egyszerű a válasz. Én szeretek szervezgetni , szeretek ilyen dolgokkal foglalkozni. Az eddigi csapatkapitány meg úgy gondolta és igaza is van,hogy Ő csak a játékra szeretne koncentrálni és a "papirmunkát" félretenni.

Akkor csak ennyi lett volna az oka annak, hogy Rád esett választás?

Az elődöm, Res1st játszani szeretne és nem pedig csinálni az olyan dolgokat, hogy leszervezni a meccset a másik nemzeti csapattal , összeszedni az embereket gyakorlásra stb. Ő csak játszani szeretne semmi mást, ezért keresett meg engem.

A Counter-Strike 1.6-ban is bLk a fiatalítás mellett döntött, és új embereket tett a válogatottba. Te miért döntöttél így?

Több fantáziát látok bennük , és több időt tudnak szánni a gyakorlásra nem úgy mint a rég játékosok. A régi játékosokat már nem érdekli annyira a NT mivel már több százszor megjárták:) Az új játékosokat még felpörgetni és lendületbe hozza,hogy a Hazájukat képviselhetik.

Nem félsz attól, hogy egy szinte újoncokból álló csapat megroppanhat az elvárások súlya alatt?

Nem. Úgy gondolom,hogy Res1st és Ricchi mellet a 3 újonc játékos jó kezekben van.

Bemutatnád néhény szóban az új tagokat, és hogy miért rájuk esett választásod?

Nyak: Raul nem tudta elválalni az awps posztot a csapatba mert nincs ideje,és mivel kell egy awps a csapatba Raul után Nyak a legjobb jelenleg Magyarországon.
Moltes: Megnéztem az ICL #1 es demokat hogy milyen teljesítményt nyújtott , és kimagaslóan jól játszott úgy gondoltam,hogy itt a helye a csapatban.
APACS: Jelenleg Ő Magyarországon az egyik legjobb játékos Dhizzy és Res1st után. Ha beindul akkor meghúzza a váratlant.
daeroN: Csak ugyan azt tudom mondani róla mint APACSról , kimagasló fiatal tehetség.

Mik az elvárásaid a csapattal szemben ezen a mérkőzésen?

Elvárásaim nincsenek mivel nem volt időnk a készülésre. Ezt a meccset túl kell élni aztán a következő meccsre 200% felkészülünk.

Mit gondolsz, mi lesz a végeredmény a mai napon?

Nem szeretem elszólni magam, de ha már megkell tennem szerintem 2-1 nyerünk.

Köszönöm, hogy a rendelkezésemre álltál, és hogy az olvasóinkban felmerülő néhány kérdésre választ adtál. Üzensz Nekik valamit, esetleg a ma este színre lépő csapatunknak?

Glfh , meglesz a meccs!

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2625
 
2348
 
 
 
kép 1069
 
1444
 
 
kép 5354
 
2563
 
 
 
kép 3670
 
1631
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu