Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. szeptember 07. 0 hozzászólás
 

A Cadred.org egy új kezdeményezést kezdett meg, amiben havonta közzé teszik az Európai TOP10 csapatot. Azokat a Counter-Strike Source csapatokat, amik egy kicsit szubjektív, de leginkább objektív

newspic
A Cadred.org egy új kezdeményezést kezdett meg, amiben havonta közzé teszik az Európai TOP10 csapatot. Azokat a Counter-Strike Source csapatokat, amik egy kicsit szubjektív, de leginkább objektív vélemények alapján az öreg kontines legjobbjainak számítanak. A listán elhelyezkedõ csapatok nevei valószínûleg mindenki számára ismertek lesznek, hiszen õk azok, akikkel nap mint nap itt az oldalon is találkozhattok. Az egészben az érdekesség a sorrend, vajon kedvenc csapatunk hanyadik a listán, szerepel-e magyar csapat a TOP10-ben? Ki miért van azon a helyen amin van? A cikkbõl megtudhatjátok.
 
newspic TOP 10
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Kezdjük talán elsõként a listával, hogy mindenki lássa mirõl is beszélünk. A csapatok az elmúlt idõkben elért eredményeik alapján kerültek fel a listára. Az, hogy magyar team-et nem sokat láttok, az minket is kicsit meglep, de lesz ez még így sem.

1   newspic fnatic
2   newspic NoA.css
3   newspic Four-Kings
4   newspic H2K
5   newspic Insignia Cadre
6   newspic EYEBALLERS
7   newspic MultiGamer.no
8   newspic n!faculty
9   newspic Wizards
10   newspic Catch 23


A listán a nevekre kattintva megtekinthetitek az adott csapat listára kerülésének indoklását.

newspic Fnatic

Megnyerték a The Experience.dk-t és a Multiplay i31-et, amivel felhívták a figyelmüket magukra. Nem csak a neten de LAN-on is belövik, Európa abszolút elsõ helyezettjei, olyan szinten, hogy még csak meg sem közelíti asztalra lerakott értékben Õket senki. Állandó felállással, és higgadt játékkal szinte mindent elérnek. Elsõként kerültek be a CGS-be, és bizony nagy esélyesei a CGS Combine-nak is a közeljövõben. Egyetlen problémájuk lehet a CGS folyamán, hogy Proph nem elég idõs egyelõre.

fnatic.com
________________________________________

newspic NoA.css

NoA.css, akiket eddig Adastra néven ismerhettünk meg, a CGS-be a fnatic-al együtt elsõként kerültek be és nagy ellenfelei lehetnek a fnatic-nak. Erre legékesebb bizonyíték a CGS selejtezõje volt, ahol rendesen megizzasztotta egymást a két team. Miután a fnatic nem indult a theSGL Invite kupájában így a NoA abszolút esélyesnek tartható a tornán, és ez egyben kiválló gyakorlási lehetõséged ad nagy csapatok ellen a CGS elõtt. A név változott ugyan de a csapat továbbra is méltán a lista élén van.

teamnoa.eu
________________________________________

newspic Four-Kings

4Kings az utolsó pár hónapban a belsõ problémák után igazán belehúzott, negyedikek lettek a The Experience.no-n és második helyet szerezték meg a Multiplay i31-en. Õk az a csapat, akik az angolok között igazán dominálnak (az Adastra bár javarészt angolokból áll mégis svéd színek alatt játszik). A CGS-ben szinte egyedüli nagy esélyesként látják sokan õket az angol combine-on és ez talán nem is véletlen ha ott sikerül teljesíteniük, akkor bizony pár évre fixálják a helyüket a toplistán. Az egyetlen lehetõség a leszorításukra egy keményebb csapat megalkotása lenne, erre azonban a szigetországban még nincs kezdeményezés.

four-kings.com
________________________________________

newspic H2K

A H2K igen keményen kezdett a ClanBase EuroCup, de miután már midneki azt hiszi yertesként fognak befutni sajnos csak az elõkelõ harmadik helyig jutottak el. A csapat, ami szinte az összes LAN-on képviselteti magát több kevesebb sikerrel, de pont ezért érdemlik meg a lista negyedik helyét. A CGS-en meg sem próbáltak részt venni, ami leginkább a csapat átlagéletkorának köszönhetõ. Mivel ott nem lehetnek, ott más utakat keresnek, ahol bizonyíthatnak.

h2k-gaming.com
________________________________________

newspic Insignia Cadre

Az Insignia Cadre egy új felállással, de máris a komoly hadszíntereken képviselteti magát. A CGS-re éppen hogy bekerültek és most a theSGL Invite kupájában harcolnak, eddig remek eredményekkel. Ez az a kupa, ahol leginkább a NoA mögé várják sokan õket a második helyre. Európában szinten nincs olyan játékos, aki ne hallott volna felõlük, 6-7 játékban szerepeltetik magukat és igen komoly gyõzelmeket könyvelhetnek el. Megpróbálnak a CSS-en az új felállással is hasonlóan nagy sikereket elérni, mint elõdjeik.

insigniacadre.org
________________________________________

newspic EYEBALLERS

Az EYE egy CS1.6-os CSS játékosokból összeállt csapat, azonban mégis többek egy mix-nél. Igen jó helyen végeztek a TeX.dk LAN-on és a CGS harmadik selejtezõjében a Insignia Cadre-t és az Obit megelõzve végeztek az elsõ helyen. Igazából senki nem tudja, hogy mire képesek még a srácok és, hogy a kezdeti fellángolás kitart-e a CGS Combine-on is. Hamarosan minden kiderül, de jelenlegi tudásuk és sikereik alapján a lista hatodik helye méltán az övék.

eyeballers.com
________________________________________

newspic MultiGamer.no

A csapat, akik az EuroCup-on szinte meglepetés ként olyan csapatokat vertek el mint az MGC, 4K (CSA), n!daculty, ancients, everFrost, Ebuyer vagy akár a Defeaters, egy stabil felállással (csak apró változások voltak az elmúlt években) és komoly célokkal beverekedték magukat a listára, hiszen nagy csapatokat tudtak térdre kényszeríteni. A TeX.no LAN szereplésük pedig csak dobott egy kicsit az amúgy is igen jó eredményeken.

multigamer.no
________________________________________

newspic n!faculty

Igen jó EuroCup kezdés után a csapat egy kicsit megtorpant, ennek oka egy komoly belsõ felállás csere volt aminek köszönhetõen bátran kimondhatjuk Németország elsõ számú csapata állt össze és ezt az elmúlt pár hónap eredményei alá is támasztják. A TeX-en sajnos csak mix csapattal tudtak részt venni, azonban így is olyan csapatokat vertek meg, mint az Euyer vagy a cyberMercs. A CGS második selejtezõjét megnyerték, azonban sajnálatos módon nem tudnak részt venni a Combine-on mivel nem jó számukra az idõpont.

faculty.de
________________________________________

newspic Wizards

A Wizadrs az a csapat, ami csak nemrég kezdte el hallatni a hangját fõleg az EuroCup és a LAN79 kapcsán. Egy olyan team, ami az elsõ között tudott lenni úgy, hogy felállásában semmi all-star játékost nem találhatunk. Gyakorlatilag semmi nevük nincsen mégis eredményeikkel simán bekerülhettek a listára, de vajon a következõ pár hónapban is tudják tartani ezt a színvonalat?

wizards-gaming.com
________________________________________

newspic Catch 23

Catch 23 listás szereplését a TeX.dk-n elért eredményeinek köszönheti, ahol igen sok nálánál nagyobb nevet tudott legyõzni. Mindemellett igen nagy szereplõi az Európai gépezetnek és egyre feljebb és feljebb tornásszák magukat. A CGS-en nem indultak tehát combine elkezdõdése után nem biztos, hogy a listán találjuk majd még õket.

#catch-23
 
newspic

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4449
 
3301
 
 
 
kép 177
 
1647
 
 
kép 761
 
1599
 
 
 
kép 691
 
1561
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu