Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. június 09. 0 hozzászólás
 

|nfeRnus a CSHU szerkesztõje kapta el egy villáminterjúra, a Forgotten Heroes-hoz nemrég csatlakozott Counter-Strike Source Squad egyik tagját GABO-t. A régebben Snaqe néven ismert CSS csapat tehát

newspic
|nfeRnus a CSHU szerkesztõje kapta el egy villáminterjúra, a newspic Forgotten Heroes-hoz nemrég csatlakozott Counter-Strike Source Squad egyik tagját newspicGABO-t. A régebben Snaqe néven ismert CSS csapat tehát beleolvadt az fgh-ba és közösen folyatják pályafutásukat. De az, hogy merre tartanak és vajon kik is õk azt bõvebben az interjú elolvasása után tudhatjátok meg. fgh.css interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Szép estét GABO! Itt a június, itt a nyár, itt a vége a sulinak. Milyen érzések keringenek benned mindezek tudatában?

Szervusz |nfeRnus! Köszönöm a kérdést, nagyon jó érzések vannak bennem, például azért is, mert csatlakoztunk ebben az utolsó 2 hétben az fgh (Forgotten Heroes) nevû multigaming klánhoz, mint source-os squad.

Ne szaladjunk annyira elõre, mielõtt még ténylegesen elkalandoznánk ebbe az irányba, kérlek mutatkozz be pár szóban, illetve mesélj nekünk arról, mit csinálsz, ha éppen nem játszol!

Haramura Gábor vagyok, 14 éves, Gödöllõn lakom, most végzek az Általános Iskolával. Nagy sportoló vagyok, és ez egészségemben is megmutatkozik. Többnyire spanokkal mászkálok esténként.

Nagyon helyes, példát vehetnének rólad jópáran! Hogyan ismerkedtél meg a Counter-Srike-al, illetve mikor? Mesélj egy kicsit az azóta eltelt idõrõl.

9-10 éves korom óta játszom, egy idõsebb barátom mutatta meg ezt a játékot, mikor õ nagy LAN-okra járt. Elvitt magával és nagyon megtetszett a játék. Egyre többet játszottam a sráccal LAN-on, és azon vettem észre magam hogy egyre jobban megy a játék. 1 éve vettem meg a Source-t, kipróbáltam, megtetszett, de eleinte kicsit furcsa volt az 1.5-1.6 után. Jelenleg Source-al foglalkozom erõteljesen.

Mint azt a beszélgetésünk elején említetted, csapatoddal csatlakoztatok az fgh Source sqaud-jához. Hogyan történt egész pontosan ez?

SQ barátom, egyben klántársam ismerte az fgh nevû klán tagjait, akik Source squad-ot kerestek. Másik klántársam, KING felvette velük a kapcsolatot és megbeszélték a részleteket.

Milyen lehetõségeitek nyíltak ezáltal, mennyire vitte elõre ez a csapatot véleményed szerint?

Ezzel sikerült szponzorra szert tenni a GamerNet személyében, akik bootcamp lehetõséget tudnak biztosítani számunkra. Valamint van egy tetszetõs honlapunk is. Szerintem ez nagyon nagy lehetõség a csapat számára és reménykedem hogy ez csak egyre jobb lesz.

Nagyszerû, ritkán adódik ilyen lehetõség egy csapat számára! Bizonyára már mindenki nagyon kiváncsi, vajon ki a másik 4 szerencsés tag? Mutasd be a csapatod kérlek!

KING, a nagy makkerzsák, sajnos a gépe nem a legjobb, de nagyon fontos ember a csapat számára.
SQ, szerintem a csapat egyik legjobb játékosa. Õ az ész, mindenhez hozzá tud szólni, és ez a taktikáknál is megnyilvánul.
mTL, nemrég ismertük meg, szerintem van tehetség a srácban.
CSiga, legkedveltebb játékosom, próbálja mindig hozni a formáját, és a legizzasztóbb helyzetekben sem veszti el a fejét.
Végül jómagam, GABO, elõször is jobb gépem van mint KING-nek, és remélem vagyok olyan jó humorú mint CSiga, és játszom olyan jól mint SQ. A többi véleményt a csapat többi tagjára bízom.

Úgy tûnik, egy motivált, reményekkel teli csapatról beszélünk! Mit terveztek a jövõre nézve? Hisz ne feledjük, Augusztus utolsó napján BECUP!

LANokra, elsõsorban PGCC versenyekre tervezzük a részvételt, emellett klántalálkozó is szóba jöhet. De ami a legfontosabb, hogy együtt maradjon az egész csapat. BECUP-al nem tudom mi lesz, ez a csapat hozzáállásától függ, de szeretnénk elmenni, és ha sikerül, még az is lehet, hogy mindkét squad képviselteti magát a rendezvényen.

Kicsit rugaszkodjunk el a valóságtól: Az elképzelt közeljövõben járunk, mikor is az eSportok terén kaotikus állapot uralkodik, az emberek teljesen tanácstalanok, vajon CS:S, 1.6 avagy Promod felé lépjenek. Rád hárul a feladat, hogy állást foglalj, és embereket toborozz, scene-t építs az egyik játékra a 3 közül. Melyiket választanád? Miért?

Én mindenképpen a Source-ot választanám, fõként grafikája és játszhatósága miatt és egyben ebben látom a jövõt. Talán 1.6-al többen játszanak, de én úgy gondolom, az élet a Source-ban van.

Beszélgetésünk sajnos a végéhez közeledik, következzék tehát az utolsó kérdés: Hogyan született a nickneved? Kezdettõl fogva ezen a néven játszottál, vagy a mostani úgymond már egy végleges név?


Egy fentebb adott válaszomban szereplõ barátommal, akivel LAN-ra jártunk, ismerkedtem meg egy csapttal, kik [NLGS] néven játszanak 1.6-ban. Az klán vezetõjének nickje volt GABO. Megbeszéltem vele, hogy elindulok Source-ban és lehetne-e nekem is ez a nickem? Azt mondta rendben, de próbáljak minél elismertebb lenni a magyar scene-ben. Erre törekszem több, mint 11 hónapja. Innen jött a nevem, köszönöm kérdésed.

Én pedig köszönöm válaszaid! Itt a vége, fuss el véle, de mielõtt ez történne, az utolsó szó joga a tiéd!

Nagyon szépen köszönöm az interjút a klán és jómagam nevében. Remélem még találkozunk LAN-okon. Meglátogathatjátok honlapunkat a www.fgh.atw.hu címen. Na csumi.

Sok sikert nektek, szia!

Forrás: counter-strike.hu

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5717
 
1752
 
 
 
kép 242
 
1905
 
 
kép 3072
 
1482
 
 
 
kép 3376
 
1421
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu