Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. március 05. 0 hozzászólás
 

A #frag-Guild csapata talán senki számára nem ismeretlen, akik itthon egy kicsit is komolyan gondolják a war-ozgatást. A csapat nemrég nyerte meg a ClanBase OpenCup második divíziójának Second ligáját,

newspic
A newspic #frag-Guild csapata talán senki számára nem ismeretlen, akik itthon egy kicsit is komolyan gondolják a war-ozgatást. A csapat nemrég nyerte meg a ClanBase OpenCup második divíziójának Second ligáját, emellett pedig aktív részesei több kupának is beleértve a CAL-t is. JagelloZ a CSHU-n vezetett Source interjúk második felében az fG vezetõjét és mindenesét, Szega-t fagatta. Az interjúból megtudhatjátok mégis kik Õk honnan jöttek és merre tartanak. Kellemes olvasgatást! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


JagelloZ: Szia Szega!

Szega: Szia JagelloZ!

JagelloZ: Üdvözöllek a CSHU hasábjain, a Source interjúk második részében. Kérlek mutatkozz be nekünk!

Szega: Becsületes nevem Szekér Gábor György, 19 éves vagyok és Gyõrbe járok két tannyelvû szakközépiskolába.

JagelloZ: Mikor és hogy kezdõdött Source-os „karriered”? Melyik klánokat erõsítetted korábban?

Szega: Bátyámnak köszönhetem függõségemet, hisz a sima counter-strike megjelenésekor Németországból hozott egy eredetit nekem és azóta ez az elsõ számú FPS az életemben. A CSS-szal 2005 augusztusa óta játszom több-kevesebb sikerrel. Eleinte egy Avalon nevû klánban kezdtem szárnypróbálgatásaim. Távozásom után a Thugs Gamingbe kerültem, ahol megismertem a mostani csapatom magját. 2006 áprilisától augusztusig mûködött a klán, utána L3TSO , Pezs^ és Jó, de Riddick társaságába megalapítottam a .#frag-guildet. A csapat összetétele folyamatosan változott, de a mag mindig azonos maradt. Eleinte nem vettük annyira komolyan, de mikor sorba jöttek a versenyek, megjött a kedv, és egyre többet gyakoroltunk, ami lassan eredményekben is megmutatkozott.

JagelloZ: Honnan jött ez a név?

Szega: A válasz nagyon egyszerû. 2006 nyarán az egész klánon MMORPG õrületben tombolt és a „frag” szó meg egyértelmûen a CSS-s vonulatot jelképezi.

JagelloZ: Kérlek, mutasd be pár szóban a csapatot!

Szega: A csapat jelenlegi felállása a következõ: FuLeS, PunkZoli, Jó, de Riddick, L3TSO és jómagam. Két inaktív tagunk Pj0tr és Pezs^ akiket várunk vissza mihamarabb.
-FuLeS (Nagy Andor) 15 éves és a csapat mókamestere, nagyon jó hangulatot csinál mindig ventrin és egyfolytában oltani akar!
-Riddick(Szántó Balázs) fiatal és tehetséges, szerintem nem túlzok sokat azzal, ha azt mondom egy nap még nagy csapatokban fog játszani.
-Pezs^ 17 éves. Amikor aktívan CSS-zik nagyon higgadt. LAN kedvelõ egyed, nagyon kedveljük.
-Pj0tr 20 éves és õ se sûrûn van, de ha van, akkor mindig belövi a saját részét. Elég érdekes mentalitású, de mi õt is szeretjük.
-PunkZoli, ( Bella Zoltán) 22 éves , õ maga a higgadtság és az 1onX mestere és a Glock skilljét is megemlíteném. Nemrég egy movie-val is meglepte a scene-t, amibõl várjuk a folytatást. Õt még SG TEAM-bõl és az Avalonból ismerem. Rendkívül megbízható, rutinos tagunk.
-L3TSO ( Magyar László) 24 éves és már a legrégebbi õskövületek egyike. Az õ segítségével próbálom irányítani, terelgetni kis csapatom a helyes irányba. Tapasztalat mindig jól jön, egyetlen negatívum a kolinete, ami sûrûn szakad.

JagelloZ: Milyen versenyeken indultatok eddig? Milyen kupákban szerepeltek jelenleg?

Szega: SG custom mappes kupa , CAL mind a három EURO OPEN szezonjában ott voltunk, CB-n különbözõ kupákon! Most Injected CSS liga, Twistedplay Open Cup és CB 3on3 hosted kupa és SG 5on5 custom kupába vagyunk aktivak. SG kupán volt 2. helyünk. Clanbase Open Cup 2006 õszén, ami 1 hónapja ért véget, sikerült az elsõ helyet megcsípni a 2nd league-ben. Ezt tartom talán az eddigi legnagyobb sikernek. Szintén õsszel az ObiNet által rendezett GLT corp. kupán több mint 50 klánból bejutottunk a legjobb 8-ba, ahol a dalay lamas-tól kaptunk ki. Õk késõbb megnyerték a kupát.

JagelloZ: Anyaég... Ti elkoptattok havi egy egeret fejenként! :D Van lehetõségetek LAN-on is indulni?

Szega: PGCC-n voltunk egyszer. Terveztük többször is, csak mindig gyorsan betelik a lista. D-Lan-ra is tervezünk menni.

JagelloZ: Az elért eredményekkel kivívtátok már egy sponzor figyelmét?

Szega: A csapatunk fõszponzora az Online Game Club, röviden OGC.hu. 100 tickes lagmentes warszervert és ventrillo-t biztosítanak nekünk. Nameg 24 órás rendelkezésre állást. Ezúton is szeretném megköszönni Torturának, Sasának , rockernek, adrenaline-nak és az összes OGC-s tagnak, akiket nagyon szeretünk! Szeretném megköszönni zL-nek is a BNC-ket, amit az Authority.hu-tól kaptunk. Illetve a luxhosting 2 hét próbaidõre támogat minket! http://luxhosting.tx.hu-n megtekinthetitek az újonnan indult hosting cég honlapját!
              
JagelloZ: Kiket tartasz az eddigi legnagyobb trófeának?

Szega: Nem tudok "leg"-et mondani. Inkább azt mondom, hogy a CB elödöntõbe a holland Dark Addepts ellen izgalmas meccset vívtunk és a magyar "ki-ki" meccseket is személy szerint nagyon kedvelem. LAN-os meccsek közül meg az Enclave elleni, 15-15-ös de_inferno a legemlékezetesebb számomra.

JagelloZ: Teljes embereket igényel a klán, ha ennyi versenyen indultatok. Mi volt/lesz a heti program?

Szega: CAL Euro Open meccsünk volt hétfõn trainen egy orosz Team Jazz nevû klán ellen, akikrõl sajnos nem tudtunk demot szerezni, így kénytelenek voltunk egész vasárnap gyakorolni. Nem tudtuk, mire számítsunk. Felkészülési meccset játszottunk az I LOVE, #crossfire, f4f.unique és Authority ellen. Hétfõn pocsék kezdés ellenére, kissé dekonctrálva, de megvertük 21-9 re az oroszokat. Kedden 3on3 CB hosted kupában, a premier ligába csoportmeccsen az X-plosiv Source-szal mérköztünk nuke-on és 16-12-re kikaptunk sajnos. Legközelebb pénteken lesz CB HUN ladder meccs a WotB ellen.

JagelloZ: Dekoncentrált 21-9... Ilyen jók vagytok? Mi van, ha odafigyeltek mind az öten?

Szega: Igen, dekoncentráltan tudunk játszani 21-9-nél. Vannak frottul begyakorlott taktikák, amik ha nem mennek olajozottan, elég morci vagyok. Rengeteg idõt öltünk úgymond a kidolgozásba, begyakorlásba, és ami mindmáig a legnehezebben megy, hogy ütemre mindenki, jókor, jó helyen legyen. Minden apró hiba számít és az ellenfél ezt kegyetlenül kihasználhatja.

JagelloZ: Mit jelentett a pocsék kezdés az oroszok ellen?

Szega: Azt, hogy buktuk az elsõ kört! Pedig az elsõ körre mindig nagyon sokat készülünk! Sok múlhat egy jó rajton. Az elsõ kör bukása után következett 2 SK, amibõl egyet illet volna elhozni, de ez se jött össze. Végül mégis 10-5-re hoztuk T oldalt trainen.

JagelloZ: Szép munka! Mi jelentette a fordulópontot? Esetleg errõl tudsz valamit mondani?

Szega: A fordulópont talán a ventrin uralkodó jó hangulat miatt és a koncentráltság miatt alakulhatott ki. Itt megjegyezném, hogy warmup-ban még 2vs4-ben simán lelõttek minket. Kicsit meg is ijedtem, de utólag már tudom, felesleges volt.

JagelloZ: WotB ellen hogy készültök?

Szega: Contrán fogunk játszani, ami a második kedvenc pályánk. Nagyon precíz, kiszámolt helyezkedéseink vannak, ami azt jelenti, ha ütemre odaér mindenki és belövi a saját részét, talán nem lesz nagy meglepetés. Igyekszem minden meccs elõtt az ellenfél taktikáját kipuhatolni és egyesével elemezni ellenfelünk tagjainak elõnyeit és hátrányait. Igyekszem az ellenfél gyenge pontjait kihasználni. Ez nem mindig jön össze! Ilyenkor nem marad más, mint a tapasztalat, higgadtság, csapategység és a jó szerence.

JagelloZ: A jó szerencse nekem is ismerõs...

Szega: Sajnos a Source motor sajátos hitbox bugjai miatt gyakran a szerencsén múlik egy-egy kör, ami egy meccsbe is kerülhet.

JagelloZ: Sugárzik belõled a magabiztosság!

Szega: Elszántak vagyunk! Ennek ellenére nem akarunk a Source scene-be csak "top5"-nek gyúnyolt körbe bekerülni. Tudjuk magunkról, hogy a középmezõnybe tisztesen megálljuk a helyünk, és ez jelenleg nekünk bõven megfelel.

JagelloZ: Emlegettük a jó szerencsét, de mégis arra kérlek, saccold meg, hogy kb mi lehet a WotB elleni war eredménye! Esetleg, mint a WWF-ben, üzennél valamit az ellenfélnek?

Szega: Remélem jó meccsen, jó hangulatban, izgalmas gyõzelmet aratunk, de mivel még soha nem játszottunk velük, ezért egyelõre azt mondom: 15-15. Az, hogy publicon ki-mennyit mutatott nekem az ellenfél csapatából, nem vonnék le végleges következtetéseket. Annyit üzennék, ha már WWF-et említetted, hogy remélem felém futnak SK körbe és lesz anyag a készülõ filmecskémbe, amit TEK haverom készít pár hónapja. Remélem mínõségre nem lesz panasz!

JagelloZ: Frappáns válasz! A siker és a egyre jobb skill mellett mi tartja még össze a klánotokat?

Szega: A jó hangulat és csapategység mellett szerintem nagy szerepet játszik az a közösség, akik ventrin feljárnak hozzánk, illetve azok a tagok, akik már nem tagok, de régen azok voltak és azóta is jóba vagyunk velük. Itt szeretném megemlíteni hogy nagyon sokat köszönhetek Amarnak , a crossfire klánnak , tob!asnak, rockernek az OGC-bõl , Zag-Zag-nak, Légiósnak és mindenkinek, aki csak egyszer is köztünk volt és a társaság részévé vált.

JagelloZ: Ez az utolsó gondolatod legyen a végszó! Példamutatóak vagytok az állandóan változó top klánok számára is! Kívánom, hogy maradjon meg sokáig a csapategység, a közösség, és élvezzétek a játékot továbbra is! Sok szerencsét a további versenyeken! Köszönöm az interjút!

Szega: Én is köszönöm. Szia!

JagelloZ: Szia!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1269
 
1406
 
 
 
kép 2787
 
1559
 
 
kép 46
 
1578
 
 
 
kép 4261
 
1700
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu