Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. május 19. 0 hozzászólás
 

Sokan már értesülhettek arról, hogy a  fooze-gaming csapatában az elmúlt hetek szele nagy port kavart. A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették, hogy tanulmányi és egyéb okok miatt az eddigi felállásban

newspic

Sokan már értesülhettek arról, hogy a newspic  fooze-gaming csapatában az elmúlt hetek szele nagy port kavart. A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették, hogy tanulmányi és egyéb okok miatt az eddigi felállásban nem tudnak tovább játszani. Ennek következtében kénytelenek voltak változtatásokat eszközölni a csapaton belül. Eddig biztos, hogy newspic ToMMo az [OBi] csapatában folytatja, ahonnan newspic Selmer távozott. A kérdezz-felelek során kiderül, hogy mi lesz bB-vel, valamint az is, hogy kik maradnak newspic Res1st és newspic tG mellett a csapatban. A most következõ interjúban mind a három fél megszólal, azaz fooze részrõl newspic Res1st, az [OBi]-tól newspic Pigstick és newspic Selmer is, aki ebbõl a mozgolódásból a legrosszabbul jött ki.

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Csáó Res1st! Felépültél már abból a mámorból melyet a Barca gyõzelem nyújtott, vagy esetleg egy Arsenal drukkerrel van dolgom? Vagy te nem is vagy focipárti? O_0

Res1st:
Hallo hallo, nem sikerült, igazából nem vagyok Arsenal drukker (inkább Chelsea), csakis azért szurkoltam az Arsenalnak, mert a Barca kiverte a Chelsea-t és egyik osztálytársam nagy Barca fan.


bazso:
Önéletrajzot kérnek tõled egy zimbabwei multigéming csapat CS:S szakosztályának a menedzseléséhez. Hogyan kezdõdne a szöveg?

Res1st:
Gáspár Péternek hívnak, 15 éves vagyok, október óta játszom ezzel a játékkal komolyabban, elõtte inkább Call of Duty-val játszottam egy évig egy nagyszerû csapatban név szerint a zuLu-gamingben, amely elõtte FoP volt. Szabadidõmben atlétikázom és floorballozok.


bazso:
A napokban a counter-strike2.hu közösségi híreiben olvashattunk egy rövid, de annál információdúsabb helyzetjelentést a fooze-ról. Néhány nappal ezelõtt már sokan „temetni” kezdték a klánt, sõt aki D-Lanon éppen jó helyen dohányzott jó idõben az is hallhatott egy-két belsõ infót, mely nem a legtökéletesebben jellemezte a helyzetet a csapaton belül. Mi történt veletek az elmúlt napokban, hetekben?

Res1st:
Nagyon sok dolog történt a csapaton belül, D-LAN-on megismertük egymást személyesen, ahol nagyon jól összebarátkoztunk. Az a LAN nekünk inkább csalódás volt, mert ha figyelted az elõtte elhangzó interjúkat, mi inkább nyerni mentünk, mint a 4. helyért, ami nem sikerült. Szerintem ez volt az elsõ hiba, amely eleinte nem volt olyan nagy baj, de több embert csalódással töltött el. Pontosan a LAN után neten elkezdtünk játszogatni majd jött az elhatározás, hogy most kicsit pihenünk, mert sok volt ennyi játék egyszerre. Ebben az idõben Dani (ZaGaR) megismerkedett egy lánnyal, ez nekünk azt jelentette, hogy kevesebb ideje lesz, ToMMo érettségizett neki se volt ideje, bátyám (bB) meg a diplomamunkáját írta. Ahogy ezek összejöttek már nem tudott a csapat visszarázódni a rendes kerékvágásba, ami csak konfliktusokat szült, így inkább megbeszéltük egymást közt, hogy akkor inkább hagyjuk ezt a felállást, mert összeegyezhetetlen az idõpontunk. Emellett tG és én itt voltunk és játszogattunk.


bazso:
Mennyire tartottatok, hogy ez törés bekövetkezik? Nem voltak kezdeményezések arra, hogy egy kicsit pihentetitek a klánt egy bizonyos ideig, vagy mindenképpen ez volt a legjobb döntés mindenki számára?

Res1st:
Mindannyian kivéve ZaGaR-t már voltunk ezelõtt nagyobb csapatban (ez nem jelenti azt, hogy bármivel is rosszabb lenne, mint mi, sõt!) és többen is éreztük, hogyha ezt nagyon erõltetjük, akkor már a barátságunkat veszélyeztetjük, amit senki sem akart tõlünk.


bazso:
Ezután a törés után nem féltek, hogy megint mindent elõröl kell kezdenetek és szépen lassan felépítenetek? A ligákat még végigjátszatok teljes erõbedobással vagy csak lesz ami lesz alapon elmentek a warokat?

Res1st:
Ennek a csapatnak már vége van, CB-n megpróbálunk teljes erõbedobással játszani (tegnap életem egyik legjobb warját játszottam, sajnálatos módon OT-ben kikaptunk) sajnos készülés nélkül a LAN-os taktikáinkra építve, amit még régen begyakoroltunk


bazso:
Tegnap egy újabb hír látott napvilágot miszerint marad a fooze-gaming név csak a tagok változnak benne. Te és tG maradtok valamint jön sYs és dhizzy, mint régi motorosok. De a nagy kérdés, hogy ki lesz nálatok az ötödik? Vagy bB esetleg mégis marad?

Res1st:
Nem, bB biztosan nem marad, ezt jelezte elõtte nekünk, de ki tudja lehet meggondolja magát. A hír meg igaz, tényleg van egy ilyen kísérlet miszerint megpróbáljuk megvalósítani a régi fooze-t. Az hogy mi lesz belõle, azt a jövõ eldönti. Arra a kérdésedre, hogy ki lesz az ötödik, arra jelenleg megvannak az ötletek, de még keressük az igazit, semmiképpen sem akarjuk elhamarkodni, mert egy nagyon erõs csapat összerakásában munkálkodunk, amellyel külföldön is elérhetünk nagyobb sikereket, és ezáltal kicsit nagyobb elismerést tudjunk kicsikarni a magyaroknak a külföldi sceneben.

bazso:
ToMMo ellenben, érettségi ide vagy oda elhagyta a csapatot és most már az [OBi] színeiben játszik. Jól érzem, hogy nem feltétlen kellet, volna elmennie, hogyha helyet kapott az alap LU-ben? Felmerül a kérdés: mindenki békésen vált el egymástól?


Res1st:
Szerintem már mindannyian a jövõbeli terveinket szövögetjük, de ToMMo volt az elsõ, aki megtalálta a helyét. Én csak sok sikert tudok neki kívánni, mi ezt megbeszéltük, ez így nem megy tovább, ennél fogva jogos volt, hogy elment. Hogy a játék, hogyan fér bele az idejébe az érettségi mellett, azt eldönti õ. A második kérdésedre a válasz igen, ugyan olyan jó barátok vagyunk, én a mai napig mindenkivel minden nap beszélgetek, jó hangulatban tudtunk elválni egymástól, éppen ezért nem is erõltettük egymással a játékot, amikor láttuk, hogy ez így nem megy, mert senki nem akarta veszélyeztetni a másikkal való kapcsolatát.

bazso:
A nyári D-Lanon esélyes, hogy láthatjuk az új fooze –gaminget?

Res1st:
Igen, nagy esély van rá, de ha nem is fooze-gaming néven, de biztosan ott leszünk hasonló tervekkel mint most.


bazso:
Köszönöm az interjút és valamint a rám szánt idõdet, további kellemes napot! Így a végén üzennél-e még valakinek valamit?

Res1st:
A "volt" csapattársaimnak szeretném üzenni, hogy köszönöm a veletek eltöltött idõt, nagyon élveztem itt játszani ebben a csapatban. Én is köszönöm szépen az interjút!

 

Selmer interjú

bazso:
Szia Selmer. Itt a péntek – na meg a rossz idõ - készülsz valahova ma este kiengedni a fáradt gõzt?

Selmer:
Ma este nem terveztem semmi különöset, mert itt a vizsga idõszak kezdete és holnap megyek inkább.

bazso:
Mielõtt rátérnénk az interjúra fõtémájára megkérnélek, hogy mondjál magadról néhány szót a rád éhezõ olvasók számára!

Selmer:
Sziasztok! Tisztességes nevem Hilbert Richárd. Pécsen lakom, 20 éves vagyok Gyõrbe járok Egyetemre, ahol elsõ éves vagyok. Röviden tömören ennyi.

bazso:
A tegnapi napon beérett az, melyre már napok óta számítani lehetett: „bomlott” a fooze-gaming. Te mit tudsz ennek az okairól, illetve várható volt ez a pletykák alapján?

Selmer:
Pontos részleteket nem tudok, hogy mi miatt is oszlottak fel csupán kósza pletykákat hallottam én is! Szerintem nem volt egy rossz csapat, csak ami más klánokba is probléma, az itt is megjelent. Öt ember játszik együtt és az emberek nem egyformák, a különbözõ nézetek néha igen erõteljesen súrlódhatnak és ezek kihathatnak a többi tagra is, ebbõl következik hogy a játékra is.

bazso:
Ugyebár ToMMo érkezett az [OBi]-hoz, a volt csapatodhoz. Itt álljunk is megy pillanatra. Nem igazán jó számomra se kiejteni, se leírni azt a mondatot, hogy te most ott vagy, ahol a part szakad. De ha ez nem így van akkor nyugodtan cáfolj meg. Erre a kérdésre biztos nem számítottál: hogyhogy kikerültél a lineupból?

Selmer:
Hát igen! Ez így történt sajnos...a továbbiakban nem tudom, hogy merre fogom folytatni, perpillanat nincs egy olyan csapat, ahol szívesen játszanék (OBi-n kívül), de nem szeretném abbahagyni a játékot, még nagyon is élvezem és még messze nem hoztam ki magamból amit tudok (az elvárásaim szerint). A lineupból kikerülésrõl csak annyit mondok, amit a fooze-os kérdésnél is leírtam: két játékos hozzáállásával és játékstílusával nem voltam megelégedve és ebbõl folyamatos konfliktusaink adódtak, ebben nagy részem volt nekem is mivel sokszor nem megfelelõen fejeztem ki elégedetlenségemet, de viszont nem is láttam az akarást az embereken hogy jobb legyen a helyzet.

bazso:
De ugye azért nem egymás torkát szorongatva váltatok el?

Selmer:
Az elvállás kicsit érdekesre sikeredett mivel demokrácia van, így szavazás alapján eldõlt hogy menjek. Ezt elmondták nekem is, kicsit rosszul esett de hát ez volt a döntésük és sajnos ez nem az elsõ eset volt. Azonban a mai napig jóba vagyok a klán minden egyes tagjával!

bazso:
Értem, ne is feszegessük nagyon ezt a témát. Utolsó kérdésként még annyit tennék fel neked, hogy szerinted ToMMo beleillek az [OBI] csapatába, megállja majd a helyét?

Selmer:
Hm ez egy nagyon jó kérdés, szerintem nem lesz vele probléma, úgy értve, hogy a csapatmorál szempontjából biztos jobb lesz. A játék szempontjából már nem vagyok ennyire biztos, de remélem erre rácáfol (itt nem az õ játéktudását kérdõjelezem meg). Sajnos a csapatban vannak olyan játékosok, akiket noszogatni és felügyelni kell, ha ezt a szerepet átveszi tõlem és jobb modorban, valamint kicsit finomabban fogja csinálni mint én. akkor lehet, hogy jobb lesz az új OBi, mint a régi.

bazso:
Üzennél-e valakinek valamit így az utolsó szó jogán?

Selmer: Ezúton szeretném megköszöni az egész csapatnak hogy mellettem állt és bízott bennem, szeretném megköszönni nekik hogy csodálatos perceket tudtam velük eltölteni mind a játékpályán mind a magán életben! Köszönöm!!!

bazso:
Köszönöm Selmer, hogy rendelkezésünkre álltál erre a pár kérdésre, remélem minél gyorsabban megtalálod a helyed a sceneben. Addig is sok sikert és további szép napot!

  

Pigstick interjú

bazso:
Üdvözlöm az Méltóságos Urat. Egészsége jól szolgál mostanság? Rendbe jött már az a fránya BNC mely több óráig borzolta az idegeit? ^^

Pigstick:
Sosevót.... Igazából érthetetlen számomra az egész, a lényeg hogy megvannak, aztán egyszer csak sikerül velük valamit kezdeni E !

bazso:
Egy rövid bemutatkozást kérnék a kedves rajongóknak!

Pigstick:
A nevem István "The Pigstick" Szakács, Live in Buda (majdnem), a CS-t édesanyám indíttatásából kezdtem el, amolyan 2 éve. Megjártam Tolnát-Baranyát (1.5,1.6) és most az Fpshegyen lakom, innen játszom (sourcE)

bazso:
Elmondanád az információra éhes embereknek néhány szóban mi történt az [OBi] csapatával az elmúlt napokban, mivel lényeges változások történtek nálatok is.

Pigstick:
Hmm.. Igazából aki tudja D-Lanra összeráztuk magunkat, bár elég sok problémánk volt, de elmentünk, megcsináltuk, már amiatt az egy meccs miatt megérte. LAN után 1-2 hét inaktivitás következett, mivel mindenkinek vizsgaidõszak stbstb. Aztán a LAN elõtti "problémák" visszatekintettek, és úgy döntött a csapat, hogy megválunk Selmertõl közel másfél év játék után. A választás ToMMo-ra esett. Róla régebb óta szó volt, de eddig mindenki többet fizetett neki, mint mi tudtunk.

bazso:
Vajon ToMMo beleillik E az [OBi] csapatába? Nem volt kicsit gyors ez a váltás, ahogy "szabad" lett máris érkezett hozzátok egy 1,5 éve ott lévõ ember helyére?

Pigstick:
Igazából egy ember nevét csatolnám ide (BugBear) aki fooze-ba is és nálunk is volt taktikai player. Beilleszkedni "taktikailag" nem lesz nehéz ez okból kifolyólag. Mint embert pedig már elég rég óta ismerjük, és probléma nem adódott vele, a sexualitásán kívül. 1.5 év sok idõ, igazad van, de a csapat minden egyes tagja ezt a taktikai lépést akarta, lehet hogy nem véletlenül.

bazso:
Tehát akkor mindenki boldog a csapaton belül és örül mint majom a farkának, lehet készülni, hogy az obi meghódítja a világot? ^^

Pigstick:
Ezt nem mondta senki, de igyekszünk átvenni ToMMoval a mapokat részletesen, 3-4 ligában részt venni, és készülni D-Lan 7-re :). A világ meghódítása azt hiszem még nincsen a kezünk ügyében, de megpróbálunk eleget tenni hogy ne csak mi, hanem az egész scene színvonalasabb legyen ^^

bazso:
Köszönöm a válaszokat, a végére kiáltanál valakinek valamit?

Pigstick:
Köszönöm szépen a lehetõséget, és cu at dlan7, with bazso-nyanya xD

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3594
 
1445
 
 
 
kép 3419
 
1599
 
 
kép 1163
 
1463
 
 
 
kép 5433
 
2404
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu