Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2008. október 07. 0 hozzászólás
 

Agyserkentő vitaminkapszulák és egyéb felpörgető-bepörgető tápszerek után újabb, speciálisan játékosok számára kifejlesztett étkezési kiegészítőről rántották le a leplet néhány héttel ezelőtt

Agyserkentő vitaminkapszulák és egyéb felpörgető-bepörgető tápszerek után újabb, speciálisan játékosok számára kifejlesztett étkezési kiegészítőről rántották le a leplet néhány héttel ezelőtt a Biosilo Foods főhadiszállásán. Terméküket Gamer Grub márkajelzés alatt tervezik szétteríteni kicsiny golyóbisunkon, hivatalos megfogalmazás alapján teljesítménynövelő falatkáknak vagy rágcsálnivalóknak nevezhetjük a Gamer Grub termékcsaládot, melyet elsőként a Los Angeles városában október harmadika és ötödike között megrendezett E for All Expo rendezvényre kilátogatók kóstolhattak meg és tesztelhettek. Következő állomásokon a gyengébb szintetikus drogokkal vetekedő snack-ek beveszik az amerikai WCG rendezvényét és a játékosok szervezetét.

Meglepő módon olyan éhező játékosok számára ajánlják terméküket, akik tálcányi ropogtatnivaló mellett szeretnének kikapcsolódni virtuális univerzumokban barangolva, mindezt felesleges zsírégetés nélkül. A teljesítménynövelő falatkák többféle ízesítésben kaphatók és különleges megjelenésű, kivitelezésű kiszerelésekben kaptak helyet, melyek látványa már önmagában elősegíti a játékosok észlelési funkcióit, főként a bevásárlóközpontokban randalírozva. Néhány Gamer Grub elropogtatásával növelhetjük agyi működésünket, reflexeinket és többször kerekedhetünk ellenfeleink fölé, azaz többször győzedelmeskedhetünk. A hivatalos sajtótájékoztatóban szereplő információk alapján a Gamer Grub segítségével kihozhatjuk magunkból a maximumot.



Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Összesen négyfajta aromában tehetjük próbára Gamer Grub ropogtatnivalóra éhező ízlelőbimbóinkat, minden egyes ízesítés elterjedt a játékosok körében (ennyi erővel a teljes emberiség körében), így biztosan nem találkozhatunk ismeretlen ízekkel, legfeljebb furcsa összetételekkel. Mielőtt belevágnánk elektronikus-gasztronómiai túránkba ne felejtsük megemlíteni, hogy az egyes játékstílusokhoz úgy tűnik egyedi ízesítés dukál, így például az autóversenyek szerelmesei wasabit kénytelenek majszolni, míg a stratégiai produktumok szerelmesei csokoládét tömködnek majd gyomrukba.

A Strategy Chocolate ízesítése nevéből adódóan a csokoládék világába kalauzolja el fogyasztóit, fehér és alapértelmezett édes csokoládé mandulával és cseresznyével megbolondítva. Az Action Pizza paradicsomos és fűszeres világa, melyben szezámos-paradicsomos pálcikákat, mozzarellával megszórt amerikai mogyorót és alapvető pizza kiegészítőkkel kedveskednek. Érdekes megnevezést kapott a Sports PB&J, melynek tartalma amerikai földimogyoróra, mogyoróvajas burgonyasziromra és eperzselével bevont burgonyaszirmokra korlátozódik. Utolsó Gamer Grub termékünk Racing Wasabi névre hallgat, összetevői említésére savanyú ábrázatot vághatunk: wasabi szójás mandulák és földimogyorók, wasabis borsószemek, mézes-mustáros szezámpálcikák és pita burgonyaszirmok.

A Gamer Grub teljesítménynövelő falatkák több olyan alkotóelemmel rendelkeznek, melyek nyomait nem fedezhetjük fel a játékosok közkedvelt táplálékai között (chips, pizza, pattogatott kukorica stb.). A többi terméktől szabadalmaztatott vitaminjai és egyéb összetevői, valamint különleges „kézbesítési rendszere" különbözteti meg, melynek köszönhetően játék közben könnyedén hozzájuthatunk vitamindús nassolnivalónkhoz miközben nem veszélyezteti egerünket, billentyűzetünket a zsiradék lerakódásának veszélye.

Természetesen tökéletes ergonómiai felépítéssel rendelkeznek a Gamer Grub termékek, melyek tetejét könnyedén felpattinthatjuk és magunkba dönthetjük az isteni mannát. Összetevői között A-vitamint (a látáshoz), magnéziumot (az izmok és az idegrendszer megtámogatására), Cholin Bitartrate-et (az izomzat reakciójához), L-Glutamic Acid-ot (ingerületátvivő anyagok serkentésére, azaz a kognitív funkciók felerősítésére), E-vitamint (szervezetünk védelme érdekében), Niacinamide-ot (a szemek védelme érdekében), valamint C-vitamint (a Joker) találhatunk.

A Gamer Grub megszületése a General Mills „ropogtatnivaló feltalálóversenyének" köszönhető, mivel a megmérettetésen elindult az Keith Mullin, aki jelenleg a Biosilo Foods nagyhatalmú vezérigazgatója. A zabpelyhek feltalálásával is foglalatoskodó Mullin megnyerte versenyt, azonban úgy döntött nem bocsájtja tömeggyártásra díjnyertes termékét inkább saját üzletbe kezd, azonban előtte még csiszolgat ropogtatnivalója hatásán és összetételén. Érdemes megjegyezni, hogy első találmánya egy háziállatok számára készített játék volt, mely Bark-N-Bat névre hallgatott. Életpályája biztos számos megdöbbentő részletet rejteget, amennyiben valaki eljut a kutyajátékoktól a játékosok teljesítményét növelő funkcionális ételekhez minden bizonnyal komoly tudás és felkészülés áll a háta mögött.

Termékének koncepcióját már az 1980-as években kitalálták, ugyanis ebben az időszakban indultak hódító útjukra a funkcionális ételek, melyeket különösen az egészség és jólét növelésére továbbá betegségek kockázatának csökkentésére fejlesztettek ki, függetlenül a hagyományos táplálkozási hatásoktól. A funkcionális ételek ténylegesen hozzá tudnak járulni az emberek, jelen esetünkben játékosok egészségéhez és jólétéhez.

Hogy a Gamer Grub termékcsaládon nyamnyogó játékosok milyen teljesítménynövekedést produkálnak az majd kiderül az idei World Cyber Games USA rendezvényén. Egy október másodikán létrejött megállapodás keretében ugyanis a Biosilo Foods termékei hivatalosan az amerikai WCG elsőszámú, jóízű, egészséges, teljesítménynövelő ropogtatnivalói.

A Gamer Grub jövőre kerül forgalomba.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 347
 
1704
 
 
 
kép 5194
 
2197
 
 
kép 2771
 
1480
 
 
 
kép 743
 
1634
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu