Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2012. május 15. 21 hozzászólás
 

A tegnapi kiemelések után végre megérkeztek a GameShadow Battle Counter-Strike: Source csoportjainak beosztásai. A szervezők minden csoportba 4 csapatot válogattak be természetesen kínosan ügyelve arra, hogy minden csoportban legyen legalább egy kiemelt team.

A tegnapi kiemelések után végre megérkeztek a GameShadow Battle Counter-Strike: Source csoportjainak beosztásai. A szervezők minden csoportba 4 csapatot válogattak be természetesen kínosan ügyelve arra, hogy minden csoportban legyen legalább egy kiemelt team.

A 128 csapatot tehát 32 csoportra osztották és mivel 15 csapat Magyarország zászlaja alatt kezdi meg a versenyt most nézzük, őket miként érintette a csoportok kiosztása. Kezdjük rögtön a Hungary VATIclan (HBalazs, Rattis, Bacilus, gouranga, ATAK, Silverbabe, csaWARg0) leginkább pub-on edződött játékosaival, akik a B csoportban olyan nagy ellenféllel játszhatnak majd egy meccset mint a VeryGames, akik jelenleg Európa második legjobb csapatának számítanak. Valószínűleg, ez potya fogadás lesz mindenki számára, de mindenképp nagy megtiszteltetés lesz ellenük játszani az biztos. A Hungary [w.н] (pityoka, Apro, KHALEN, szucsi, zsozso, turo1985, torpe) csapata egy fokkal azért már jobban járt bár ők is kikaptak azért egy high seed-es teamet, de azért koránt sem olyan komolyat, mint a vG. A csoport egyébként nem túl erős csapatokat vonultat fel, tehát némi gyakorlással biztos lehet a továbbjutás. Tovább szaladva a beosztásokon eljutunk az F csoportig, ahol az Hungary EVERYDAY (aamp, goose, pR, hall0, iNzexk) futott lazán bele egy Copenhagen Games ellenfélbe. Bár a farkasoknak új felállásuk van mégis, amely még nincs annyira összeszokva mégis abszolút biztos, hogy veretlenül jönnek majd ki a csoportból. Az EVERYDAY-nak egyébként itt még bőven baja lehet az ivictussal és az iPlay-al is, de valakinek a csoportot is hajtani kell. A H csoportban is számíthatunk egy remek nézni valóra, na nem azért mert igazán szoros eredményre lehet majd számítani, hanem mert a Hungary Flashpo!nt Gaming-nek (ERROR, KODAL, Coi, giivk, najtiii) jut a megtiszteltetés, hogy Európa legjobb csapatával, az EMS-t nemrég ott hagyó Mousesports-al játszanak. Kell ennél több? Innentől lefelé már egy fokkal könnyebb dolguk lehet a hazai csapatoknak, hiszen ezzel kilőve az összes olyan csoport, ahol high seed-es ellenfélbe lehet botlani.

A J csoportban található az OGC hazai Invite tornán már egy meglepetés vereséget begyűjtő Hungary Vicious Ducks (Chrome, DominatoR, drew, matu, r33:d, ven, Vhoori), akik ha egy kicsit jobban összeszedik magukat még meg is csíphetik a csoport második helyét, bár mondjuk a Cause Gaming nemzetközi CSS osztálya mostanában igen jó formában van legutóbb például a DGB egy estés tornáját nyerték meg. Az M csoportra ugorva találjuk meg az Hungary infernalis (_Ata_, EXO, Imperator, K0B4K, Reaper) csapatát, akik szintén az OGC meghívásos tornájában szerepelnek egyelőre egy vesztett mérkőzéssel. A csoporton körbenézve a kiemelt team az EYES ON U, akik a német EPS-en illetve 4PL-en szerepeltek több, de leginkább kevesebb sikerrel az elmúlt időszakban. Igazi német mid skill team, akiket valószínűleg csak kínjukban választották meg kiemelésre a szervezők, bár ha már választani kellett valóban őket lehetett itt előre sorolni komolyabb kiemelés híján. A Hungary EasyQuest (myReverenge) (BIGTOMI, NOFEARxyz, hal, cmn, V1CE) szintén igen jó csoportot kapott, hiszen a 3DMAX-on kívül két olyan team-el kell szembenézniük, akik nem jelenthetnek nagy veszélyt. A HEDOPIZGARY leginkább 2on2 és 3on3 összecsapásokon sikeres az ESL-ben míg a Team-Illusion tény, hogy hazájában igen szép eredményeket ér el ez valószínűleg itt kevés lesz.

A Hungary n1ce-6ming (cézé, K€Tó, mao, rAndo, Sagona) már igazán szerencsésnek mondhatja magát,hiszen kellően hátrasorolva dobta őket a gép. A csoportjuk kiemeltje a Team eNigma, akik ugye alig egy hónapja álltak össze, még nagyon tét meccsük sem volt. Érdekes talán a BBoMM csapata lehet, akiknek neve az i41 döntőjéről lehet ismerős, hiszen az FM!TOXIC-al játszották azt  két éve. Azóta persze volt fluktuáció és ez a team sem a régi, de azért érdekességnek nem rossz, hogy mennyire lesüllyedtek. Az S csoportból, ha nem kerül ki magyar, akkor nagy baj van. Itt található ugyanis a Hungary OldMan’s (Wazzzup, oBi001, Maxika, GR, StormyHaze, vok, Psycho) és a Hungary sacrifice (noraawr, crplareN, kiki22, daeroN , milaN1, adamski) csapata is kiemeltként pedig a MoD-ot kapták low seedről. A Hungary Nokedlee (bEnCe, norberto0619, Mongoose, Alma, Thomas, WeNoM) a T csoportban landolt ahol a kiemelt az a NextStage lett, akik 8. helyen végeztek a dán Steelseries tornán és a CPH-n is igen sok szép meccset tudhattak magukénak, sőt ha mindez nem elég a teljes korábbi Viborg Vipers felállását megtalálhatjuk az ötösben pár napja így biztosan komoly ellenfelei lesznek a cosportban bárkinek. A magyaroknak nehéz dolguk lesz így is, hiszen a dánokon túl az orosz mysterious.css-el is számolni kell, akik azért az ESL-ben már jó pár szép eredményt tudhat magáénak csőt egy ESL CSGO tornán negyedik helyet is megszereztek. Innentől már a dupla jelzésű csoportoké a főszerep, a Hungary Here2Say (Kamka, Lando, bzk, RNK, PhysX) az AA csoportban lelhető fel ahol a kiemelt team az OGC, akiknek neve nem ismeretlen, de bőven éltek már szebb időket is, a mostani felállás közel sem a verhetetlen kategória. Ha ők a kiemelt team, akkor el lehet képzelni a másik kettő csapat minőségét.

Tudom, hogy uncsi, de bírjátok ki, most jönnek az érdekesebb beosztások. Kezdjük rögtön az Hungary iNcentive (dikioneR, HsP[A], MIKO, PDZ, West) csapatával, akik minden bizonnyal talán itthon a legjobb teamként tarthatóak számon, és amekkora mákjuk van bekerültek a BB csoportba ahol egyetlen ellenfelük talán az Evildeeds lehet, akik az ESL EAS, EDCSSL, ED Ladder, és UNGL tornákon játszanak legalább heti három meccset, tehát edzésben vannak. Bár ha mondjuk a ROCKETMEN-t nézzük ők is azért lehetnek ellenfelek, hiszen az utóbbi időben EMSX kvalifikációkon olyan teameket tudtak megverni, mint a FM!Toxic vagy a BEASTS vagy akár a Blight, tehát simán okozhatnak még meglepetést. Az EE csoportban utolsó előttiként megtalálhatjuk a hajléktalan magyarokat, vagyis a Hungary homelesses (davidzonBLA_, hungariansuperlama, dzm, Nagyikaaa, szabee94) csapatot, akik nem jártak túl jól, hiszen mind a FRAGMATIC mind a Team FatterU komoly veszélyt jelenthet számukra. A végére pedig már csak egyetlen team a Hungary WiLD Multigaming (dMk, donp1, .iMPEC., Nikeboble, veRzioN) maradt, akik viszonylag kényelmes maradék válogatást kaptak az aljából a tornának, remélhetőleg nem is lesz vele problémájuk.

Ezzel végére is értünk az elemzéseknek, a mérkőzések május 23-tól indulnak, természetesen, amiről tudunk, arról be is számolunk sőt fogadhattok is majd kedvenceitekre. Ezúton is kéz és lábtörést a magyar csapatoknak. Hajrá, íme az összes group:

 

Csoport A

Csoport B

Sweden BEASTS MULTIGAMING (1) France Team VeryGames (1)
Romania myRevenge Romania Hungary VATIclan
Czech Republic nEophyte.ARCTIC England Fossils
France xPL Russian Federation Unreal unit

Csoport C

Csoport D

Sweden HEAT-Gaming (1) United Kingdom Rasta.Xd (1)
France infernal-Gamerz Iceland Divi5ion Gaming
Hungary .What a Hell?! Turkey IRONCLAD
Turkey Team Analyze Portugal Secret Society

Csoport E

Csoport F

France CrystalServ (1) Denmark Copenhagen Wolves (1)
United Kingdom Regen Ukraine iPLAY
France eXeLess Hungary EVERYDAY
Belgium AT SPAM Finland Invictus-Gaming

Csoport G

Csoport H

Denmark MoD-eSport (1) United Kingdom Mousesports (1)
United Kingdom Requiem A Russian Federation Team Xapso
Iceland myRevenge Iceland Hungary FlashPoint-Gaming
United Kingdom Your Such A Baddeh! France UBITEAM

Csoport I

Csoport J

Italy THE ITALIANS! (2) United Kingdom Visualize Your Enmity (2)
Belarus Team SageGaming Netherlands Team-Eternity
Germany ay caramba Hungary ViciousDucks
France Team mTxServ Poland cause. e.V. SUPREME

Csoport K

Csoport L

Denmark Speedgaming.CustomData (2) Finland BEASTS Gaming (2)
United Kingdom myRevenge.uk Italy RANDAGI
Netherlands MYL-esports United Kingdom intex Gaming
United Kingdom Team Zephyr Sweden Potentional-Gaming

Csoport M

Csoport N

Germany EYES ON U (2) France 3DMAX (2)
France UCAP-Gaming.FR Hungary myRevenge e.V. Hungary
Hungary infernalis Poland HEDOPIZGARY by Wild-Play
Belgium TvL.Lions Portugal Team-Illusion

Csoport O

Csoport P

Finland MALIK eSports (2) Denmark OBEY (2)
European Union iMotion-Gaming Romania myRevenge Romania
Portugal eQuilibrium Clan Ukraine TEAM46.ua
Turkey EXHILARATE France Team ShockWar

Csoport Q

Csoport R

United Kingdom Team Apathy (3) United Kingdom Team eNigma (3)
France emake CLAN Czech Republic myRevenge e.V. Czech
Latvia eternal esports United Kingdom BBoMM
United Kingdom The Happy 5 Hungary n1ce-6aming

Csoport S

Csoport T

United Kingdom Ministry Of Darkness (3) Denmark NextStage (3)
Hungary sacrifice Hungary Nokedlee
Finland RAGE.esports United Kingdom Rainbow Warriors
Hungary OldMan's Russian Federation mysterious

Csoport U

Csoport V

Netherlands Team-Visualize (3) United Kingdom Team mySKi (3)
Netherlands BH.Rage Denmark Immenso eSport
Portugal OverFuzion France SOUTHPANDA
Spain myRevenge.es Finland Team Menace.fi

Csoport W

Csoport X

Belgium Team-Decerto (3) Belgium MouseControl (3)
France SUPERHEROES Netherlands Made in NL
Croatia e.Cross CRO Romania SideEffect
Denmark NotYetKnown Italy xPARADISE

Csoport Y

Csoport Z

Belgium Gamebox (3) United Kingdom Blight (3)
United Kingdom sforzoGaming United Kingdom Full Throttle
United Kingdom Revolutionary France REBACK!
Poland Make Som3 Noise Denmark REDDOT.Denmark

Csoport AA

Csoport BB

Denmark o grande canhaõ (3) United Kingdom Evildeeds (3)
Germany mymP.net Netherlands caf
Russian Federation RAKYEM Hungary iNcentive
Hungary Here2Stay United Kingdom ROCKETMEN

Csoport CC

Csoport DD

Finland impressive! (3) European Union Vitriolic-Gaming (3)
Sweden trace! United Kingdom Perilous.INT
France EUROTOURNOIS.net Portugal myRevenge e.V. Portugal
Romania Tessa Team France 5spirits

Csoport EE

Csoport FF

Norway Team FatterU (3) Saudi Arabia Born To Kill (3)
France FRAGMATIC United Kingdom HYPNOTIQ
Hungary homelesses Hungary WiLD Multigaming
Romania Retired and Extremely Dangerous Finland team eternity

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 18 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

wazzzup

máj. 23., 10:34
Ma kezdődnek a meccsek és lesz jó pár magyar érdekeltség is. Remélem lesznek SourceTV címek. Mindent bele srácok!
 
 
 
 
noraawr  akárhogy nézem a libra oldalt akkorse látom miről beszélsz :D 
 

wazzzup

máj. 21., 11:09
Ha csináltatok a Librán csapat-profilt is, akkor ott a csapatkezelésnél a csapatkapitány tudja beregelni. Én legalábbis úgy csináltam meg a többieknek :)
 
 
 
 
wazzzup  

De sajnos igen, méghozzá Unique_ID címszó alatt. Oda kell megadni. Nekem is furcsa volt, de a Vaticlanosoknak megneztem a Libra profiljukat és abból következtettem, hogy akkor az a Steam_ID :)

 

noraawr

máj. 19., 04:40
akárhogy nézem a libra oldalt akkorse látom miről beszélsz :D 
 
 
 
 
noraawr  Nem kér steam_id-t 
 

HBalazs.hu

máj. 17., 15:58
ahogy én emlékszem, a Steam ID-kat én adtam meg a csapatnál, amikor beléptek a többiek és nem maguk a felhasználók.
 
 
 
 

wazzzup

máj. 17., 15:20

De sajnos igen, méghozzá Unique_ID címszó alatt. Oda kell megadni. Nekem is furcsa volt, de a Vaticlanosoknak megneztem a Libra profiljukat és abból következtettem, hogy akkor az a Steam_ID :)

 
 
 
 
wazzzup  Egy apró észrevétel a Libra_ID-vel kapcsolatban. 9 magyar csapatnál vagy egyáltalán nincs, vagy egy-két embernél van kitöltve. A szabályzatban külön írják, hogy kell és azok, akik anélkül játszanak és nyerik a meccset, majd csodálkozhatnak, hogy még is miért van 0 pontjuk a meccs után. Aki tud legyen kedves és szóljon az alábbi csapatoknak, hogy ezt tegyék meg minél hamarabb, mert a Libra regisztrációnál a Steam_ID-t is meg kell adni, aminek az ellenörzési ideje 24h: W.H, FlashPoint-Gaming, myRevenge e.V. Hungary, infernalis, n1ce-6aming, Here2Stay, iNcentive, homelesses, WiLD Multigaming. Nehogy ezen múljon az esélyes csapatok továbbjutása. Az alábbi linken ezt meg lehet tenni: http://ungl.org/Libra és ne felejtsétek letölteni és telepíteni se, mert meccs alatt menni-e kell a háttérben. Igaz néha bosszús dolog ez a fránya Libra, mert laggot okoz, de sajnos meg kell vele barátkozni. További jó készülődést!
 

noraawr

máj. 17., 13:52
Nem kér steam_id-t 
 
 
 
 

wazzzup

máj. 17., 09:46
Egy apró észrevétel a Libra_ID-vel kapcsolatban. 9 magyar csapatnál vagy egyáltalán nincs, vagy egy-két embernél van kitöltve. A szabályzatban külön írják, hogy kell és azok, akik anélkül játszanak és nyerik a meccset, majd csodálkozhatnak, hogy még is miért van 0 pontjuk a meccs után. Aki tud legyen kedves és szóljon az alábbi csapatoknak, hogy ezt tegyék meg minél hamarabb, mert a Libra regisztrációnál a Steam_ID-t is meg kell adni, aminek az ellenörzési ideje 24h: W.H, FlashPoint-Gaming, myRevenge e.V. Hungary, infernalis, n1ce-6aming, Here2Stay, iNcentive, homelesses, WiLD Multigaming. Nehogy ezen múljon az esélyes csapatok továbbjutása. Az alábbi linken ezt meg lehet tenni: http://ungl.org/Libra és ne felejtsétek letölteni és telepíteni se, mert meccs alatt menni-e kell a háttérben. Igaz néha bosszús dolog ez a fránya Libra, mert laggot okoz, de sajnos meg kell vele barátkozni. További jó készülődést!
 
 
 
 
davidsonn  elég aranyosan lett megfogalmazva, hogy kár volt indulni, és szétszopatnak :DD
 

HeNtEs

máj. 15., 22:42
Ne úgy akartam bocsi :) a számok beszéltek belőlem. Nevezni nem volt kár, mert a jók ellen lehet csak tanulni nem a láma ellenfelek ellen. 


Sagona n6-os minyá átírom a sac LU-t

 
 
 
 
davidsonn  elég aranyosan lett megfogalmazva, hogy kár volt indulni, és szétszopatnak :DD
 

иucleaя

máj. 15., 22:15
:DDDDD
Nembaj baszki, szurkolunk a mieinknek!
 
 
 
 

davidsonn

máj. 15., 21:15
elég aranyosan lett megfogalmazva, hogy kár volt indulni, és szétszopatnak :DD
 
 
 
 
Daisy  Sagona két csapatban is játszik?

sacrifice és N6 ?

Vagy teljesen más személyek? :-D

 

kili25

máj. 15., 19:21
Nem lett frissítve, csak az n6ban van.
 
 
 
 
noavatar

Daisy

máj. 15., 18:40
Sagona két csapatban is játszik?

sacrifice és N6 ?

Vagy teljesen más személyek? :-D

 
 
 
 

Bacilus

máj. 15., 18:37
Bala, ne légy kishitű, ha Rattis hozza a formáját akkor még 1 kört is hozhatunk:D
 
 
 
 

K0B4K

máj. 15., 18:34
remelem a mi csopinkba nem erősek nemetek remelem kikapnak tolunk :DD
 
 
 
 
GoldBalls  Na neee! TV IPt akarok a VATIclan vs vG, a Flashpo!nt Gaming vs mousegaming és a WH vs CPW meccre! AZ mekkora komoly :D Szokták mondani, hogy a részvétel a fontos :D:D De azért tényleg megtiszteltetés.... Érted ott lesz a honlapjukon hogy velük játszottak az mekkora királyság :D mégha 0-6 körös is lesz.
 

HBalazs.hu

máj. 15., 17:48
a VG-vel június 6-án 19:00-kor fogunk játszani. természetesen, ha lesz TV IP, akkor szólunk.

Az biztos is, hogy nagy élmény lesz ellenük játszani, még ha szerintem az egész csapat nem fog összesen 10 frag-et lőni az egész meccs alatt:-)

 
 
 
 

GoldBalls

máj. 15., 17:42
Na neee! TV IPt akarok a VATIclan vs vG, a Flashpo!nt Gaming vs mousegaming és a WH vs CPW meccre! AZ mekkora komoly :D Szokták mondani, hogy a részvétel a fontos :D:D De azért tényleg megtiszteltetés.... Érted ott lesz a honlapjukon hogy velük játszottak az mekkora királyság :D mégha 0-6 körös is lesz.
 
 
 
 

HeNtEs

máj. 15., 17:39
A sors akarta így!! :)
 
 
 
 

incmiko

máj. 15., 17:33
ROCKETMEN - t kaptuk ENEMYDOWN  on is a csoportba és már megvertük őket (16-9), vicces hogy itt is pont megkaptuk
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4552
 
1440
 
 
 
kép 315
 
1864
 
 
kép 2611
 
2239
 
 
 
kép 1393
 
1330
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu