Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. szeptember 06. 0 hozzászólás
 

A GotFrag szervezésében útjára indult a CS:S World All-Stars, egy szinte az egész világ Source közösségét megmozgató eseménye. Nem másról van szó, mint egy olyan eseméynrõl, mely még jobban


A GotFrag szervezésében útjára indult a CS:S World All-Stars, egy szinte az egész világ Source közösségét megmozgató eseménye. Nem másról van szó, mint egy olyan eseméynrõl, mely még jobban összerázza az egyes országok/kontinensek játékosait egy összefogott verseny keretében, ami csak a CS:S történetében elsõ alkalom, a GotFrag-nél ez már mondhatni hagyomyán.
A szervezõ jómunkásemberek amerikai és európai topjátékosokat választottak ki, akik szavaztok ellenében egy mindent eldöntõ küzdelemben mérkõznek meg egymással. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, nézzük meg hogyan is épül fel maga az All-Star verseny, melyre felhívják a szervezõk a figyelmet, hogy kizárólag fun!
A szervezõk felosztották, mind az amerikai és mind az európai régiót csoportokra. Az amerikai régióban létrehoztak két csoportot: az keleti és a nyugati csoportot (10-10 fõ), vagyis a klasszikus felállás, az Öreg Kontinensen pedig egy északi és egy déli csoportot (8-8 fõ). Összesen így 36 játékosra tudunk szavazni az egyes régiókból. A játékosokat a legerõsebb ligákból válogatták össze (CAL-i, CAL-E, CEVO, CB) eredményességük és csapatuk erõssége alapján, egyszóval a felhozatalra nem lehet panasz. A további menet innentõl kezdve már ismerõs lehet. Illetve nem is olyan biztosan mivel egy kicsit meg van kavarva a dolog. A legtöbb szavazatot kapó öt játékos alkotja majd az adott régió csapatát. Az elsõ körben az egyes kontinens régió egymással fognak meccselni, itt dõl el melyik kettõ jut tovább az álomdöntõbe. Minden mérkõzés Bo3 (Best of Three) rendszerben fog zajlani és a döntõt a két kontinens legtöbb szavazatot kapó játékosai fogják vívni. A kiválasztott játékosok nem csak hazájuk hírnevének öregbítésért fognak játszani, hanem bizonyos díjakért is. Az elsõ helyezett 500 dollárt vihet haza, míg a második helyezett Steelpad 5L-t kap útravalóul.

Nem kis örömünkre szolgál bejelentenünk, hogy ezen a megtisztelõ és magas elismeréssel járó versenyen nem kevesebb, mint négy magyar játékos is részt vesz, ráadásul így a keleti oldal felét kiteszik. Õk név szerint a következõk:

newspic Török ”KODIAK” Balázs - ancients
newspic Póczak „Raul” Balázs - dalay lamas
newspic Csányi „Akira” István - ancients
newspic Gazdag „White” Balázs - dalay lamas


Valamint ne feledkezzünk meg magyar származású, de külföldi állampolgárságú magyarjainkról sem, õk a Csíkos testvérpár, azaz: newspic Steve "sasquatcH" Csikos (Devastation) és newspic Matt "ChEekz" Csikos (Devastation). Õk azok a játékosok, akikre szavaznunk kell, és direkt írtam azt, hogy kell, nem azt hogy lehet!

Figyelemre méltó, hogy az európai régió déli csoportjában a választható játékosok fele magyar, ez azonban még fiaink hátrányára fordulat, mondom is miért. A szabályok szerint mindenki csak egyszer szavazhat egy emberre régiónként, így a mi csoportunkban nagyon jól meg kell gondolnunk kire adjuk le a szavazatunkat (ez vonatkozik az amerikai testvérpárra is, ha nincs ott számunkra ismerõs név, akkor már a magyar vért örökölt egyik játékos kapja azt a szavazatot...ha lehet). Az pedig természetes, hogy a többi játékost a saját hazájából támogatni fogják, így bár az arányok jók, az esélyek éppen ezért rosszabbak.

 

Szavazz!!

További információk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz & Grifter


Most pedig következzenek a szavazáshoz kapcsolódó fontos információk. Mint már említettem, mindenki egyszer szavazhat egy játékosra régiónként. A szavazás a mai naptól kezdve él és egészen szeptember 14-ig adhatjuk le voksunkat, így a mi kezünkbe kerül kit is szeretnénk látni a legjobb európai valamint a legjobb amerikai csapatban. A meccsek 16-án kezdõdnek a régiókon belül, majd a döntõ 23-án kerül megrendezésre. Természetesen a meccseket, mint azt már a GotFrag-tõl megszokhattuk, figyelemmel kisérhetjük SourceTV-n, shoutcast-en és még IRC-en keresztül is. Ezenkívül csakúgy, mint a WCG ideje alatt most is irdatlan mennyiségû statisztikai adatot böngészhetünk majd át, egyszóval az All-Stars verseny keretében megtaláljuk majd a legjobb játékost is! [ Van egy hetetek írni a nagymamának, minden gép elé leülni az iskolában vagy egyéb teljesen tisztességes eszközzel élni ;) ]

Ha egy kicsit utánajárunk a dolgoknak és elgondolkodunk, valamint szemügyre vesszük a verseny alapelvét máris láthatjuk, hogy többrõl van itt szó, mint egy kellemes délutáni mókahétvégérõl. No nem csak azért, mert a topjátékosok krémje tiszteletét teszi majd a megmérettetésen. Az elmúlt hónapokban egyre inkább kezd elmérgesedni a két nagy source hatalom nyelve. Itt természetesen Amerikára és Európára gondolok, melynek játékosállománya egyre inkább a szétszakadás felé halad, bár azért ennyire nem drámai a helyzet. Butaság is lenne azon vitatkozni, hogy Európa vajon lenyomja-e Amerikát vagy nem, illetve fordítva, de minden esetre ezt a kérdést nem tudjuk kikerülni. Így van ez most is, ez a verseny majdnem pontos választ fog adni erre a kérdésre, majdnem pontos mivel ez egy online esemény lesz. De ne feledjük, hogy az amerikai és az európai játékstílus összeengedése mindenképpen fenomenális élvezetet fog nyújtani az ínyenceknek. Vajon a lassú-taktikus európai vagy a skillbõlbelövöm-berohanós tengerentúli lesz a nyerõ?

A választ nem tudjuk, nem is fogjuk egy darabig megtudni, de egyelõre egy lényeges dolgunk van most: Szavazni, szavazni, szavazni! Ha már a régiónk játékosainak a fele ismeri a magyar kolbász hamisítatlan ízét, akkor legyen az a déli ötös (szinte) tiszta hungariccse!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 931
 
1821
 
 
 
kép 4717
 
1507
 
 
kép 4541
 
1450
 
 
 
kép 5246
 
2302
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu