Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. november 18. 0 hozzászólás
 

Nemrég a TotalGaming blogjai között egy érdekes kezdeményezés vetődött fel. Egy bizonyos játékos, név szerint Dragon[H]ero, összegyőjtötte a magyar multigamingeket, persze akkor még rengeteg csapat



Nemrég a TotalGaming blogjai között egy érdekes kezdeményezés vetődött fel. Egy bizonyos játékos, név szerint Dragon[H]ero, összegyőjtötte a magyar multigamingeket, persze akkor még rengeteg csapat hiányzott a listából. Ennek ellenére sok pozitív visszajelzés érkezett hozzá és sokan segítették munkáját, így ma azon kevés kezdeményezések egyikévé nőtte ki magát, ami folyamatosan fejlődik, bővül és mára már egy külön weboldallal büszkélkedhetnek. Azóta már tittooo is segíti Dragon[H]ero munkáját, így már ketten gyűjtik a magyar csapatokat. A kezdeményezés a Hungarian Esport Database nevet kapta és lényege, hogy az összes magyar gaminget egy helyen meg lehessen találni. Már most 74 találatot láthattok a weboldalukon, ha a csapatok menüpontra kattintotok. Ez nem kevés, de a készítők szándéka, hogy folyamatosan frissítsék. A könnyen átláthatóság érdekében a készítők gondoltak a kereső funkcióra, mely nagyon okos ötlet volt, így akár csapatnévre, akár squadra keresve is lehet szűkíteni a találati listát, de emellett akár az alapítás éve szerint is felsorolhatjátok az összes csapatot.

Mindemellett offline és online versenyeket is számon tartanak, így minden játékosnak érdemes gyakran látogatnia az oldalt, sőt ha még ez sem lenne elég, akkor magyar és külföldi hostingokat is gyűjt az oldal. Úgy gondolom ez sokaknak nagy segítség lehet. Végezetül az ötletgazda szavait olvashatjátok:

Hungarian eSport Database oldal elsősorban magyar, eSport adatbázisként szolgál, mindazok részére, akik tagjai vagy csak érdeklődnek iránta.
Folyamatosan frissülő adatbázisnak köszönhetően reméljük a csapatok, cégek, közösségi portálok, Online, Offline versenyek népszerűségét, fejlődését, sikerét, segítjük elő.
Első nekifutásra 74 csapat oldalt, 8db Online rendezvény, 7db Offline rendezvény , 18db hazai és 3db külföldi Hostingot, és még 4db Közösségi oldalt töltöttünk fel az érdeklődők számára.
A folyamatosan frissülő adatbázist, könnyebb használhatóságért ABC sorrendben gyűjtjük össze.
A csapatok menüpontjában gyorskereső is segíti a böngészést. Itt adott csapat nevét vagy nevének egy részét, illetve adott játékkategóriát beírva leszűkíti a találatok számát. Az említett adatok mennyisége csak a kezdet, mivel még megannyi játék van amiről sok ember még nem is halott mert nem foglalkozik vele egy konkrét oldal sem.
Ezért kérek minden segítőkész játékost, ha esetleg nem talál az adott kategóriában egy linket, esetleg hibás, hiányos küldje el a szerkesztőségnek észrevételeit.
Továbbá szeretném megkérni a klánokat, gamingeket, multigamingeket, eSport közösségeket hogy egy rövid hírrel említsék meg a HED.hu oldalt, és a közeljövőben elkészülő bannert helyezzék el a weboldalukon, hogy mindenki tudjon az oldalról.

Bízunk benne hogy a látogatók, elégedettek lesznek az oldallal, és nap mint nap használni fogják.
Mert a Magyar Elektronikus Sportnak szüksége van egy adatbázisra ahol az összefogás érződik.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4444
 
3968
 
 
 
kép 1407
 
1471
 
 
kép 3783
 
1440
 
 
 
kép 5095
 
2439
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu