Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. április 07. 0 hozzászólás
 

A n1ce-6aming oldalán Flegby közzétette szokásos LAN előtti esélylatolgatását, amit a kibővített részben, vagy a forrás linkre kattintva elolvashattok.Gyorsan átolvasva a cikket be kell látnunk, hogy nem

A n1ce-6aming oldalán Flegby közzétette szokásos LAN előtti esélylatolgatását, amit a kibővített részben, vagy a forrás linkre kattintva elolvashattok.
Gyorsan átolvasva a cikket be kell látnunk, hogy nem mindenhol értünk vele egyet teljesen, de mivel egy ilyen előrejelzés némileg szubjektív alapokon nyugszik, így sem okunk, sem jogunk ezért bírálni őt. Amelyen sokan elcsodálkozhattok, hogy ZEEN és aktuális baráti köre, az RMT fel sem került az első 12 közé, és a SuicidE sem tündököl már a régi fényében a cikk szerzője szerint sem. Az incentive-et is hiába keresitek, a [LAMAs] sem teljesített annyit Flegby szemében, hogy legalább az utolsó, azaz a lista 12. helyét elcsípje. A híres/hírhedt iNvulnerablE sem szerepel az esélyesek között, a szebb napokat megélt WoD sem járt több sikerrel. A nameless is kap hideget-meleget, és valljuk be, nem ok nélkül. Vannak még olyan csapatok, ahol egy-egy ismerősebb névvel tallkozhatunk a múltból, de mivel egy fecske nem csinál nyarat, így Fleg sem szerepeltette őket a top12-ben. Végül, de nem utolsó sorban emléítsük meg a PROvocateam együttesét, ahol bizony csak hölgyekkel találkozhatunk.
Sok sikert minden csapatnak, és ezúton kívánjuk, hogy az első helyre sorolt csapaton kívül mindenki mutassa meg Flegbynek, hogy tudnak pozitív csalódást is okozni!
Flegby gondolatai
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


És a hét végén... IGEN! Végre ismét LAN lesz kis országunkban, végre minden nethero szájhős megmutathatja mit is tud valójában. Mint minden LAN-os versenynek ennek is meglesznek a meglepetései és olyanok is lesznek, akiknek csalódniuk kell majd. Vettem a bátorságot - kellett mert múltkor kaptam a megjegyzéseket -, hogy ismét leadjak egy szubjektív előrejelzést mit is várhatunk ettől az eSport versenytől.

Nos nézzük elsőként a csoportokat...

Azt hittétek mi?
Nézzük inkább a tényeket, melyeket az üveggömbömből olvastam ki, és most megosztom veletek. A cél természetesen nem az, hogy elvegyem a hátrébb sorolt csapatok kedvét, de lehet hogy mégis ez.

Nézzük elsőként az n6 csapatát, ha már itt jártok az oldalunkon. Nem tudom emnnyien olvastátok dN-el történt beszélgetésemet mikor bejelentettük Hungary zex távozását és Norway Nascar érkezését. Az kiderült, hogy a csapat gyakorlása komoly kívánnivalót hagyott maga után. Ez azonban figyelve a srácok készülését, lényegében nem változott, mostanában sem gyakorolnak többet. Így mivel ők a top8-ba várják magukat, de ember cseréjüket követően sem változott a hozzáállás én kénytelen vagyok hátrébb sorolni őket. Reális helyezés 9-12.

Legyen a következő az öreg ancients felállás. Nevek alapján egy nagyon kemény csapatis lehetne, de lássuk tisztán,hogy a gyakorlás hiánya mindenkire hatással van. A csapat sem együtt nem készült az információk szerint, sem külön nem vitték túlzásba a játékra való visszaszokást. Amit várhatunk tőlük, hogy a jól bevált régi ancients köröket erőltetik, amíg Flavius-nál el nem pattan valami, és idegből el nem kezdi iránytani a csapatot. Szerintem a rutin az évek és a tapasztalat az 5-6 helyre lesz elég.

Nézzük az egyik nagy közönségkedvenc csapatot a LION-t. Feltehetőleg ha kijutnak a csoportból - márpedig top8-ra lőnek -, onnantól kezdve erős oxigénhiányban fognak szenvedn, hiszen elég néző áll majd a hátuk mögött, hogy megtekinthessék azt a netes skillt. Ma is az Infused CUP keretein belül vitézkedtek, és bizony még egy aTTax is megszenvedett ellenük, csupán 16:13-ra tudták legyőzni az ország legdinamikusabban fejlődő csapatát. Várható helyezésük 9-12.

Kicsit másszunk feljebb a képzeletbeli ranglétrán, egészen a dl helyezéséig. A dl csapatáról sokat nem lehetett hallani soha. Többnyire csendes a nyilvánosságot kerülő csapat voltak. Hihetetlen nagy tapasztalat van sok itt játszó játéko háta mögött, akár Trance_HUN-ra gondolunk, akár claytoN-ra, vagy a Team Hungary-t is erősítő white-ra. Ami a csapat gyenge pontja lehet az a jó irányítás hiánya, én azt gondolom, goodwill picit visszafogja a csapatot, de mégis 4. helyre várom őket!

Volt már szó az ancientsről és most mégegyszer beszélünk róluk. A VISTA LAN után a Moltes vezette ancients.css kilépett a multigaming kötelékéből. A háttérinformációk szerint, a szervezet támogatásának hiánya és érdektelensége eredményezte ezt a lépést a csapat részéről. SYMMETRY néven kezdték újra kerrierjük építését, de nem jósolok nekik sok jót. Egy igazán nagy formátumúnak nevezhető játékosuk van - Moltes -, de a csapategység állítólag nagyon erős náluk. Állítólag ez egy elkeseredett végső kísérlet a csapat egyes tagjai részéről, ami ha kudarcba fullad szögre akasztják az egeret. Az én tippem, hogy valóban szögre akasztják majd, hiszen csak a 7-8 helyig fognak jutni.

Akik szerintem még őket is alulmúlják, az a nameless csapata. Tőlük azért nem várok sokat, mert régóta szinte csak mixelni láthatjuk a csapat tagjait, és bár egyénileg magyar szinten nagyon képzettnek tűnő játékosokról van szó, a csapatjáték hiánya meg fog látszódni. Utóbbi hivatalos meccseiken sem tudtak letenni semmit az asztalra, csupa névtelen gárda gyalogolt át csöppnyi testükön, 9-12 helyig juthatnak.

Ideje hogy egy dobogós csapatról is szó essék, legyen ez a legalacsonyabb fokig jutó együttes. A res1st, Raul és dhizzy vezérelte iNFiNiTY csapat. Az utóbbi időben a felkészülés ennél a csapatnál is akadozott, és ezért két fontos játékosuk formaidőzítése lehet nem lesz megfelelő. Raul és dhizzy akik nem teszik meg a kellő erőfeszítéseket, és bíznak a közel két éves uralom alatt megszerzett tapasztalatban, és bár lehet hogy a CSS skill raidelés közben is növekszik, mégis azt gondolom, hogy a 3. helynél nem jut feljebb ez a csapat.

A NetPlayers csapatát dícsértem legutóbb, amikor a VISTA LAN előtti esélylatolgatást készítettem. Említettem, hogy lineup változás nélkül már hosszú ideje együtt játszanak, és folyamatos fejlődést mutatnak. Most kapnak is egy rossz pontot, hiszen egy embert ennyire közel a LAN-hoz lecserélni legalább akkora butaság, mint az n6 részéről. Nyilván az nP-nek is megfelelő oka volt meglépni ezt a lépést, ez viszont kétlem, hogy előreébb vinné őket, maradnak a 7-8 helyen.

Az egyik meglepetés volt a VISTA LAN-on az NA gárdája, akik az akkori ancients-et is búcsúztatni tudták. Róluk kevesebbet tudok mint bárkiről, és mivel nem tudok róluk, nem is érhetnek el semmi jót. 9-12!

Unalmas az alsóbb régiókban kutakodni, másszunk fel most a legfelső fokra. Kizárásos alapon kitalálhatjátok, hogy a másik iNFiNiTY csapatot várom ide. Játékerőt, tapasztalatot és felkészülktséget tekintve nálam ők az abszolút favoritok. Ha Deep nem veszíti el valamely szorosabb meccsen az önkontrollt, akkor relatív sima útjuk van a felsőági döntőig. Innen már kétlem, hogy kiadnák a kezükből a győzelmet, és ezzel, ha nem is szerzi meg az iNFiNiTY az első két helyet, de a dobogóra csak egy idegen csapatot engednek maguk közé.

A külföldiek képviseletében érkezik Vácra a Riders on the Storm, akik a hiedelmek szerint, olyan készülést vágtak ki erre a LAN-ra, amilyet még soha. Céljuk az első hely megszerzése, de idegen országba LAN-ozni, főként egydüli külföldi csapatként nagyon nehéz dolog lehet. Az gondolom nem sokon fog múlni nekik a dobogó, de még arra sem állhatnak fel. Várható eredmény 5-6.

Egy csapat maradt hátra, akik számomra meglepetésként magabiztos játékkal megnyerték a VISTA LAN-t. Picit talán el is szállt velük a ló a győzelem következtében, de azzal azért tisztában vannak, hogy a mostani nem egy sufni LAN lesz. Más a tét, és más az ellenfelek felkészültsége, a hangulat is várhatóan sokkal komolyabb. Sok kíváncsi szem lesz, akik rájuk is figyelni fognak, de ha hozzák a VISTA szintet, akkor nem lesz probláma megszerezni a 2. helyet.

 

Végeredmény tehát:
1. iNFiNiTY A (Pigstick , Beny , Eszi , zEEbra , Ricch)
2. haxx (APACS[Q] , BladE , koby* , daeroN , PISTA)
3. iNFiNiTY B (Res1st , BugBeaR , dhizzy , PADRE , Raul )
4. Dalay Lamas (white , aLe , claytoN , goodwill , Trance_HUN)
5-6. Riders on the Storm (Burlak , hellk , MrHanz , tmaven , pr0x)
5-6. ancients.old (KODIAK , Hardstyle , Flavius , Stawros , kuLi )
7-8. NetPlayers (PDZ , Kz. , lckR , Noobi , $mL)
7-8. SYMMETRY (Moltes, BenyA , HelmCor , Peyke , ToMMo)
9-12. NoN AlcoholiCS (zakaCs , xaN , KETó , mhm , Imperator)
9-12. n1ce-6aming (Flegby , rAndO , system , Nascar , mao , dN)
9-12. nameless (PeZo , Azur , _Ata_ , Rockstar , Nyak)
9-12. LION (SESSA , sqmasch1ne , West , LpG , Skorpio)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4165
 
1706
 
 
 
kép 3299
 
2078
 
 
kép 3119
 
1441
 
 
 
kép 3416
 
1802
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu