Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. augusztus 22. 0 hozzászólás
 

Egy hetes csúszással ugyan de megkezdõdött a CEVO Pro Season 4. Összesen 14 csapat indult meg, hogy megszerezze az elsõnek járó $5000 dolláros közel 1 millió forintos fõdíjat. Mint ahogy arról

newspic
Egy hetes csúszással ugyan de megkezdõdött a CEVO Pro Season 4. Összesen 14 csapat indult meg, hogy megszerezze az elsõnek járó $5000 dolláros közel 1 millió forintos fõdíjat. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk az amerikai csapatok színe java részt vesz a tornán, bár mint köztudott hatan úgymond álneveznek. Igen ez a hat csapat, akik az eredeti nevük helyett a CGS-ben már jól bejáratott névvel állnak neki a küzdelmeknek és valószínûleg ebbõl a hatból fog 7 hét múlva kikerülni a nyertes is. Ezzel persze nem a másik 8 csapatot szeretnénk lealacsonyítani, de a tények magukért beszélnek. A CGS-ben megedzett csapatok számára jó hír volt a CEVO bejelentése, hogy a negyedik szezonban a CGS szabályait átvéve játszanak. Az elsõ három meccs már lezajlott és mára is jutott egy tehát aki nem tud aludni és hajnali 3 körül a gép elõtt van annak íme egy mérkõzés.

newspic
newspic San Franc.Optx [ 08 : 10 ] newspic Forbidden
LU1: Warmach1ne, moE, p0s, clowN, phamtastik
LU2: nickn0it, juan, Mustang, paradox, Griff

SourceTV: gotfrag3.nuclearfallout.net:27020
Dátum: 2007 augusztus 22. (szerda) 03:00

A többieknek, akik pedig addigra nyugovóra térnek jöjjön egy összefoglaló, hogy mire is számíthatunk a CEVO negyedik sorozatában, kik lesznek a csapatok milyen felállásokkal érkeznek és milyen szabályok szerint kell játszaniuk mostantól számítva 7 héten át. CEVO Pro Season 4, indul a mandula...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Tehát megkezdõdött a CEVO Professional CS:Source Season 4, amiben 7 héten át küzdenek a csapatok. A csapatok, amik közül 6-an a CGS-bõl már jól ismert néven játszanak míg 8-an olyanok, akik bár megpróbálták mégsem jutottak be a CGS-re. Augusztustól tehát októberig megy a harc a $10000-os összdíjazásért. De lássuk milyen pályákon és milyen szabályok szerint.

Pályák:
Hét 1: De_Contra
Hét 2: De_Dust2
Hét 3: De_Season
Hét 4: De_Inferno
Hét 5: De_Train
Hét 6: De_Russka
Hét 7: De_Nuke

CGS szabályok alapján:
1:20 köridõ
$16,000 indulási pénz
1 round, sudden death overtime
9 kör félidõnként
Amelyik csapat elõször nyeri meg a 10 kört az nyer

Nyeremények:
1. hely: $5,000
2. hely: $3,500
3. hely: $1,500

Most, hogy megközelítõleg tudjuk, hogy miként és miért fognak küzdeni a csapatok szaladjunk át a résztvevõkön.

newspicComplexity LA
Legutóbbi eredmények: 10-2 CGS-en, CEVO S3 gyõzelem 14-1

A csapat, akiket senkinek nem kell bemutatni. Az 1.6-ról való átállásuk az állandó játéknak és összeköltözésnek köszönhetõen nagyon jól sikerült. Megnyerték a CEVO S3-at és egyetlen meccsüket vesztették csak el a Hyper! ellen. A CGS-ben bár a CSS versenyszámot nyerték összesítettben nem fakítottak akkorát. A zet és Rambo által vezetett csapat szinte megállíthatatlan és az amerikai CSS TOP elsõ helyén tanyázik valószínûleg.
Felállás: storm, fRod, Warden, zet, Rambo

newspicHyper!
Legutóbbi eredmények: 14-1 CEVO S3 második hely

Az S3 kezdetekor a Hyper volt az akire szinte mindenki szavazott, hogy a legjobb lesz, ez egészen jól is ment azonban létfontosságú meccset vesztettek a 3D ellen, amikor 14-0-nál álltak. Ezután kicsit elindultak a lejtõn és kikaptak a CoL-tól és az akkori verGe-tõl is. Belsõ problémák miatt a CGS-re sem jutottak be és a csapat széthullani látszott. Most újra itt vannak de szinte csak a név maradt, régi nevekbõl ne keressünk sokat úgysem találunk
Felállás: Shredder, Daemos, GODE, Moffa64, anger, RawR


newspicChicago Chimera
Legutóbbi eredmények: 5-6 CGS, CGS Regionális bajnok, 7-8 CEVO S3

Bár a Chichago Chimera más néven a kanadai Evil Geniuses sosem volt erõs csapat mégis összesítettben a CGS bajnokait köszönhettük bennük pár hónapja. A Counter-Strike Source összesítettben persze eléggé alul maradtak de nem is ez volt a lényeg. A CGS végeztével a csapatban változások mentek végbe és shaGuar és Grt csatlakozott hozzájuk
Felállás: lari, tr1p, Stevenson, Grt, shaGuar

newspicCarolina Core
Legutóbbi eredmények: 5-7 CGS

Carolina Core vagyis más néven a team Pandemic. Egy igazán fiatal csapat, akik utolsóként kerültek be a CGS-be és szinte sikerült ezt a helyet is megszerezniük. A vártakkal ellentétben az igen errõl felállás nem volt elég az összeszokatlan ötösnek és ez végül is rányomta a béllyegét a szereplésükre is. A CEVO-ban még nem szerepelt ez a felállás, tehát nem lehet tudni mire lesznek képesek.
Felállás: daffsta, devour, masternook, elusive, sonny

newspicSan Francisco Optx
Legutóbbi eredmények: 6-6 CGS, CGS dobogós a CSS számban, 10-5 CEVO S3

Az EFGaming, az a csapat akirõl bizony nem keveset letett hallani a CGS elõtt. Emberek jöttek mentek és tértek vissza, de végül is nem változott a felállás. A harmadik hely megszerzése nagy lökést adott a fiúknak, és valószínûleg még keményebben látnak neki ennek a szezonnak, fõleg, hogy az elõzõben pont az említett problémák miatt nem tudtak nagyot alkotni. A General Managerük vagyis Kat Hunter szerint a srácok „éhesek és készek a játékra”.
Felállás: Warmach1ne, moE, p0s, clowN, phamtastik

newspic3D.NY
Legutóbbi eredmények: 6-5 CGS, 12-3 CEVO S3

Az utóbbi CEVO szezon legnagyobb csalódásai voltak a Team 3D-s srácok. Az 1.6-ról való átállás után mindenki várta a nagy robbanást úgy mint a coL esetében azonban ez nem jött el. Bár a CGS-be bekerülésért nem kellett küzdeniük sokat, hiszen a pénz beszélt õk pedig meghívásos csapatként leszerzõdtek, mégsem tudtak komoly csapásokat mérni ellenfeleikre. Összesítettben végül is felvergõdték magukat a második helyre azonban tételmondatukhoz hátlenek voltak. Játékukon mindvégig látszott, hogy a CGS szabályai nem fekszenek nekik, de vajon mostanra már beleszoktak a gyors játékokba?
Felállás: rectOOOR, Method, Volcano, Ksharp, Lin

newspicDallas Venom
Legutóbbi eredmények: 3-9 CGS, 6-9 CEVO S3

A csapat, aki utolsó helyen fejezte be a CGS szereplést, bizony a Jax Money Crew már a CEVO S3-ban sem nagyon tudott alakítani és ezt valahogy a CGS-be is átvitték. De vajon mit kerestek ott? Valószínûleg õk lesznek azok a csapat a negyedi sorozatban is, akikre nem kell majd figyelni annyira, hiszen maradandót valószínûleg most sem fognak alkotni.
Felállás: azn, exodus, kam, VenoMDominator, zid

newspiczomblerz
Legutóbbi eredmények: 10-5 CEVO S3

Az hogy milyen néven kezdték a CEV S3-at már talán senki nem is tudja de vagy 2 névváltás után ennél maradtak, nem számítanak a nagyok ellenfeleinek de már a harmadik sorozatban is megmutatták, hogy számolni kell velük, hiszen súlyos pontokat vehetnek el. A srácok Eric "brawwr" Neer bevallása szerint nyári szünetrõl jöttek vissza tehát nem nagyon foglalkoztak a CS-vel, de nem is hagyták abba.
Felállás: heatwave, badapples, jetttt, brawwr, simp, classified

newspicTurmoil
Legutóbbi eredmények: 7-8 CEVO S3

A név alapján szinte biztos, hogy senkinek nem fog rémleni kikrõl is van szó fõleg azoknak nem akik nem jártasak a témában. Azonban elég egy pillantást vetni a felállásukra és rögtön látszik, hogy nem is annyira ismeretlenek. A csapat több mint 6 éves múltra tekint vissza azonban nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy szerették volna azonban 2007 ismét az Õ évük lett. Megalakult az új multi-gaming pénzügyi társaság a Turmoil Gaming, LLC. A CSS csapatban van egy kis Flow Gaming egy kis Devastation míg például a CoD2-es részlegük bekebelezte a Team Eximust, a Quake-esekrõl már nem is beszélve. Egy összességében igen erõs társaság de vajon a frissen összeverbuválódott CSS részleg is le tudja majd rakni a magáét az asztalra?
Felállás: Madman90, sasquatcH, funshine, sauce, dubs, ChEekz, Kwick, Scorpion

newspicUnited 5
Legutóbbi eredmények: 6-9 CEVO S3

Igazán jó CGS Combine eredményeik voltak, azonban ez mid kevés volt, valami hiányzott a csapatból, ami rá is nyomta a bélyegét a szereplésre. Az 1.6-ból való áttérés nem egészen úgy sikerült ahogy akarták mégsem adják fel. A pontos felállásuk egyelõre nem ismert, de saját bevallásuk szerint az elsõ pár meccs majd letisztázza ki az az 5 játékos, akik elõrréb mozdíthatják az u5 hírnevét.
Felállás: foogs, kEEN, hostile, hahN, org, theNuT, eng

newspicForbidden
Legutóbbi eredmények: 4-11 CEVO S3

Egy igazi meglepetés csapat, akik azonban inkább csak negatív meglepetést tudtak okozni, számos felállás váltás és a CGS-es leszereplés sem tett sok jót a csapat egójának, azonban kapitányuk Kyle “Mustang” Cummings szerint, mist majd megmutatják, hiszen nagyon keményen dolgoztak.
Felállás: nickn0it, juan, Mustang, paradox, Griff

newspiczEx
A csapat felállását tekintve kicsit változott, hiszen két játékosuk eddig a Chichago Chimera csapatát erõsítették Erik "da bears" Stromberg és Justin "sunman" Summy, azonban most visszatértek, miután helyükre a Chichago csapatába shaGuar és Grt érkezett, valószínûleg a zEx lesz az a csapat, akik biztosan mutatnak majd valami váratlant.
Felállás: HARE, cbz, i0nz, deppy, da_bears, sunman

newspicEximius Sports
Bár imitt-amott feltûntek eddig is azonban sem CEVO-P sem CGS eredményeik nincsenek, azonban olyan meglepetés gyõzelmekkel büszkélkedhetnek mint például a Team3D, a zeX és a JMC feletti. Vajon most is tartogatnak valamit?
Felállás: mcCl0udy^fP, $tyro, zuH, zero, vu, backstabber



newspicThe Last Resort
Na nem csak a nevük miatt vannak itt a lista végén de õk az egyetlen csapat, akik bizony nem tekinthetnek vissza túl nagy múltra. Bár felállásuk nem nagyon változott amióta megvannak és eközben legyõzték az EFG-t, illetve az electrify!-t is egy tornában de mégsem lehet igazán tudni az Eximushoz hasonlóan, hogy valójában mire képesek.
Felállás: chewbacca, collisioN, DutcH, AMBUSHT, hauNt, phtm

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5493
 
2663
 
 
 
kép 4968
 
2388
 
 
kép 5421
 
2296
 
 
 
kép 610
 
1424
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu