Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. november 05. 0 hozzászólás
 

Aki nem hallott még az ancients-rõl az tegye fel a kezét! Akkor jól éreztem, hogy nem lesz kézerdõ erre a felszólításra és most az tegye fel a kezét, akinek fogalma sincs mi folyik jelenleg a csapat

newspic
Aki nem hallott még az newspic ancients-rõl az tegye fel a kezét! Akkor jól éreztem, hogy nem lesz kézerdõ erre a felszólításra és most az tegye fel a kezét, akinek fogalma sincs mi folyik jelenleg a csapat körül. Hoppá, itt az erdõ, amiben már Piroska is eltévedne. Bizony az ország egykor elsõszámú csapatának tartott ösei, mostanában nem nagyon hallattak magukról. A csöndet megtörve R9 képzeletbeli mikrofonja mögé newspic RazoR és newspic Hardstyle az ancients két játékosa állt. Szó esik a hazai scene-rõl, az ancients elmúlt idõszakáról, a BECUP-ról és még sok minden másról is. Kötelezõ olvasmány tudatlanoknak és ancients fanoknak egyaránt. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


R9: Sziasztok fiúk, miújság veletek manapság?

RazoR: Szia R9. Köszönöm a felém irányzott kérdésed, jól vagyok e csendes délutánon. Meditálok a holnapi suli kezdésre :D

Hardstyle: Hello R9. Köszi, megvagyok, éldegélek egyebet nem tudok elmondani! :D

R9: Mióta játszotok eggyütt?

RazoR: Huhh, ezen most gondolkoznom kellett, de úgy saccolom körülbelül, szóval körbebélelve 2 éve, minimális szünetekkel.

R9: Hol kezdtétek a pályafutásotokat, milyen csapatokba voltatok és hogyan kerültetek végülis az ancientsbe?

Hardstyle: Anno az IP aka Inter-Pro csapatában kezdtem, aztán jöttek más klánok is, például EQ aka Earthquake majd a Diverse majd BMCT aztán következett az n6 aka n1ce-6aming és utána kerültem az ancients-be . Úgy kerültem be, hogy akira megkeresett azzal az indokkal ,hogy nem e lenne kedvem a csapatot erõsíteni... azt hiszem :D

RazoR: Pályafutás. Pályafutásról akkor beszélnék legszívesebben ha minimum olyan profizmussal lenne átitatva ez a "progaming" rongy mint külföldön. De a lejtõ eleje az elsõ szezonomban a CAT-tel kezdõdött ahonnan kikerült egy másik nagyszerû játékos Nascar is, folytatódott nekem az Inter-Proval (itt ismerkedtem meg TOTOVAL :D) majd egy gyenge és rövid ideig tartó T4Ce ( itt ismerkedtem meg Pandával és Atroxxal) majd így hárman + Catsalami és zen jelentettük a Diverse fogalmát, ez egészen sok ideig tartott (magyar viszonylathoz képest) majd BMCT ( zen helyére Hardstyle) DLAN7 után a saját próbálkozásommal, az Unresolveddel folytattam a játékot ahol megismertem drewt. Teltek a hetek , majd ez az unresolved inkább BMCT lett a felállást tekintve és becsatlakoztunk a wod multigamingbe, ekkor tájt kérdezett meg KODIAK hogy lenne kedvem kipróbálni magam Flavius helyett (neki más elkötelezettségei voltak abban az idõbe ahogy halottam). Én persze vörös tenyérrel elpirult arccal mondtam igent , hisz ez nekem egyik álmom beteljesülését jelentette volna, de sajnos rövid ideig mert Flavius mégis tudott elegendõ idõt szentelni a játékra, és engem még "megkellett volna csiszolni" . Kb emos lettem nem játszottam 2 napig :D , de egyszer csak csörög a mobil, Toto hív, RazoR felveszi, Toto hívja n1ce 6amingbe. Játszottunk, játszottunk nem volt jó különbözõ okok miatt amit nem szeretnék kifejteni, és meghívtuk magam, Toto, és drew mellé smilet és ignitet ami nagyon jó csapatnak bizonyult csak a cgs romba döntötte az épülõ várunkat :), majd késõbb engem Npp helyére hívtak az ancients-be, mert neki muszáj volt kenyeret keresnie :)

R9: Mit gondolsz Hardstyle, melyik klánba tanultad a legtöbbet, melyik volt számodra a legfontosabb az õsök elõtt?

Hardstyle: Úgy gondolom a legtöbbet az n6-ban tanultam Flegby irányítása alatt, sokat tanultam tõle helyezkedés szempontjából sok tanáccsal ellátott amiket megfogadtam. :)

R9: Kik voltak azok az emberek, akik hatással voltak rád a játékban Razor?

RazoR: Volt pár, független attól hogy komoly emberek közt, vagy komolytalan bandában találkoztam velük, Õk számomra kiemelkedtek mindkettõ csoportból, megpróbálom idõrendi sorrendben leírni az emlékeim. Tehát akik úgy érzem kellettek nekem a helyes úton maradáshoz, valamint barátságot szõttem velük mint egy pók, azok: Secours, Nascar, Hardstyle, panda, aTroX, Trixx, z3n, Drew, KODIAK, kuLi, smiLe, ignit. Vannak még emberek akikkel 100 millió liter levegõt elröhögtem, csak már nem tartom annyira velük a kapcsolatot. Plusz külföldi játékosok akikkel néha néha nagyot filozofálok. De ezen emberekre mindig fogok emlékezni.

R9: Az elsõ ancients-s megmérettetésetek a Becup LAN volt ha jól tudom. Mit gondoltok magáról a lan-ról, és az eredményrõl.

RazoR: A Becup mint LAN, az elsõ naptól függetlenül nagyon jóra sikerült véleményem szerint, ezen véleményemen az nagyon sokat emel hogy lejött pár barátom akik azért a játékkal szemben laikus embereknek számítanak és igen, még ha 2 meccset láttak is tõlünk , sikerült át élni az izgalmát ennek a 2 meccsnek és jól érezték magukat, ahhoz (!) képest hogy Õk nem játszottak ezzel a játékkal. A verseny része szerintem még jobb volt, volt rendesen izgalom.. de mint versenyzõ csalódottként mentem haza.

Hardstyle: Szerintem az elsõ Becup teljesen jó volt leszámítva az idõbeli csuszást. Tudtam, hogy tapasztalt szervezõ gárda rendezi az egészet ezért nem is izgultam, hogy esetleg lesz még komolyabb fennakadás. Az eredményrõl annyit, hogy lehetett volna jobb is, sajna belefutottunk egy vereségbe az egyenes kieséses résznél. cpl_mill volt a pálya, amin vereséget szenvedtünk, sajnos pont erre a pályára nem készültünk semmit, sõt át sem néztük. Megpróbáltunk így játszani rajta..ez lett a vége :) legközelebb több idõt fordítunk a készülésre.

R9: Mit gondoltok a magyar scene-rõl? Nem gondoljátok hogy elõbb a scene-t kéne rendbe tenni és utána jöhetnének csak a LAN-ok?

Hardstyle: Több kitartás kellene az emberekbe, úgy gondolom nagyon sok az olyan csapat ami hamar oszlik ahelyett, hogy megbeszélnék a problémákat és kijavítanák egymást, és közösen gyakorolnának, demóznának, tanulnának más csapatoktól. Ha ez így lenne, nyilván sokkal több csapat lenne ami jó és nem állandó TOP3 csapat lenne Magyarországon.

RazoR: Szerintem a magyar scene-nél mostanában az a probléma hogy a jó játékosokból él amikbõl még mindig csak 20 van kb, igaz valamennyire lecserélõdött ez a 20-as de az a probléma hogy van 8-10 olyan csapat, amibõl a mostani tendencia szerint arra vár hogy mindegyikbõl lesz 1-2 jó játékos akik észhez kapnak és kapcsolatba kerülnek a 7 másik ilyen csapat 1-2 jó játékosaival hogy csináljanak egy szerintük ütõs mixet ami majd megver mindenkit. Ezt a problémát kell kiküszöbölni úgy, amit már Toto is leírt hogy együtt maradnak jóban rosszban és ezek a hullámok úgy megedzik õket (mint csapat) hogy azon kapják magukat hogy egyre jobb, nevesebb csapatokat vernek el. A "legjobb játékosokból álló mix" nem feltétlen kiút.


R9: Ugye az új ancients-ben a mag, a drew, hardstyle, razor 3-as volt egy jó ideig, míg meg nem találtátok a 4. és 5. játékost. Milyen nevek jöttek szóba a 2 szabad helyre?

RazoR: Az új ancientsbe, hogy kipótoljuk az ûrt amit a 4. és 5. játékos hiánya képez szép hosszú idõ volt betömni :D, nagyon sokat segített kuLi, plusz az élõ megbeszélés valahol a mammut mellett. Rengeteg játékos neve merült fel, alaposan megbolygattuk a vízréteg (scene réteg) tetejét még ha láthatatlanul is, most így utólag vissza gondolva nagyon megérte várni, de a hullámvölgybe részt vettek: Nascar, DN, happy, ignit, smile, moltes, helmcor. Van akikkel játszottunk is, van akit csak gyõzködni próbáltunk, van aki köztünk maradt.

R9: És végülis hogy hogy Moltes és HelmCor lett az a 2 játékos akivel beteljesedett a csapat?

RazoR: Úgy gondolom azért Õk mert nagyon jó kor/tapasztalat aránnyal rendelkeznek, emellett nem elhanyagolható tény az sem hogy Õk is akartak már egy komoly csapatban játszani és nekik is hasonló céljaik, elképzeléseik vannak a jövõvel kapcsolatban. Én féltem tõlük mert 1.6osok :) , de most hogy játszottunk már ezzel a felállással 2 hetet, elég is volt :D, na jó, azt látom hogy remek választások voltak, és csak kuLi igazát bizonyítják.

Hardstyle: Kuli ajánlotta nekünk õket, tapasztaltak, 1.6-ban megállták a helyüket és abban sincs kétségem hogy source-ban is megfogják :)

R9: Mit vártok a csapattól, jelenleg hova soroljátok magatokat Magyarországon?

RazoR: A tervek már felvannak vázolva, mi is átfogunk menni egy csak kiszopós idõszakon bármilyen hihetetlenül hangzik, de ha KuLiéknak sikerült, bizton állítom nekünk is fog. Jövõ ilyenkor, netalán ha sikerül elõbb domináns csapata szeretnénk lenni a hõn szeretett Európának. A magyarországos dologhoz annyit, udvariatlanság az ha az ember magát sorolja elõbb.

Hardstyle: Az eddigi felkészülések alapján elég jól haladunk , tehát elvárom a csapattól hogy a lehetõ legtöbbet hozzuk ki magunkból. Arra hogy hova sorolom magunkat inkább nem válaszolok, ez korai lenne:), de valahol az elején lehetünk most ;)

R9: Mi lenne a magyar álomcsapat ha ti tennétek össze?

Hardstyle: hmm hát ez érdekes kérdés, ugyanakkor nehéz is, nagyon sok variáció van ezért inkább azt mondom, hogy az ancients és az Obi csapatából lehetne összerakni egy 5-ös LU-t.

RazoR: Az Én magyar állom ötösöm a következõ lenne: hardstyle - drew - raul - res1st - razor.

R9: Köszönöm szépen az interjút, utolsó szó jogán szeretnétek-e valamit üzenni?

RazoR: Ha nem õrzöd eléggé az álmaid és nem munkálCODsz megvalósításán, könnyen lehet, elvisz Csipkés Csöpi az Isuzujával. Köszi a lehetõséget, remélem lehetett olvasni értelmes dolgokat a sorok közt, kivéve ezt. HI RE BYE, válaszd ki!

Hardstyle: Köszi szépen az interjút, és üzenném SMX-nek, hogy majom vagy te meg a lányod te majom :D:D a viszont látásra!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1430
 
1490
 
 
 
kép 3052
 
1485
 
 
kép 881
 
1443
 
 
 
kép 2610
 
2256
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu