Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. január 28. 0 hozzászólás
 

Elérkezett a korábban beharangozott, várva-várt szerdai nap, végre bemutatkozhat a 2009-es hazai Counter-Strike: Source válogatott. Az este tíz órakor kezdődő összecsapáson Írország legjobbjai ellen

Elérkezett a korábban beharangozott, várva-várt szerdai nap, végre bemutatkozhat a 2009-es hazai Counter-Strike: Source válogatott. Az este tíz órakor kezdődő összecsapáson Írország legjobbjai ellen lépünk pályára, a héten mindenki kötelező jelleggel de_train-en játszik. Válogatottunk felállásából white hiányzik, azonban Res1st korábban úgy nyilatkozott, amennyiben csere szükséges, akkor meghozza a szükséges intézkedéseket. A tegnapi Chips & Cola adásban KODIAK meghívott vendégként néhány szóban kitért a mai esti NationsCup mérkőzésre, nyilatkozatában elmondta, szó sincsen érdektelen hozzáállásról, a keret tagjai ráfordítható idejük alapján készülnek. Res1st az Írország elleni párharc kapcsán megkeresésünkre a következőképpen reflektált:

Res1st: Ez egy egyszerű meccsnek ígérkezik, melyet muszáj megnyernünk, ha a bármit is el akarunk érni később a kupában. A tegnapi gyakorlómeccsek alapján véleményem szerint semmi gond nincs a csapattal. Az egyetlen probléma az lehet, hogy senki sem játszik rendszeresen, ezért néha még vannak problémák a mozgással, de minden egyes pályán töltött perccel csak javulunk.

A ClanBase illetékesei SourceTV segélyért folyamodtak, azonban ezen talán lehetne javítani. Mivel radEEr kolléga hetente jelentkező Chips & Cola című műsora egyre jobban kiegészíti a portálcsoport munkásságát, ezért ötletként felmerült a NationsCup meccsek közvetítése a program keretében, hozzáértők bevonásával. Habár erről radEEr még nem tud, de kis ráhatással biztosan segíthetünk ezen, így a kommentek közé várjuk a shoutcast-ról szóló véleményeket. Visszatérve a párbajra, a ClanBase házi fogadóirodája szerint válogatottunk esélyesebb a győzelemre. Szerintetek? Tippjeiteket és véleményeiteket bevéshetitek a hozzászólások közé! Sok sikert és jó szurkolást!

UPDATE: Raul helyett white játszik.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3582
 
1593
 
 
 
kép 3846
 
1662
 
 
kép 5209
 
2372
 
 
 
kép 5239
 
2346
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu