Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. december 13. 0 hozzászólás
 

A szobánkat betöltõ kellemes meleg és a megfelelõ páratartalom mellett is reszkethetünk, remeghetünk egy kicsit, no persze csak akkor hogyha olyan típusúak vagyunk, kik nem bírják az egetverõ izgalmakat.

newspic
A szobánkat betöltõ kellemes meleg és a megfelelõ páratartalom mellett is reszkethetünk, remeghetünk egy kicsit, no persze csak akkor hogyha olyan típusúak vagyunk, kik nem bírják az egetverõ izgalmakat. Mert bizony abból jut a mai nap végére bõségesen, bár „mindössze” két összecsapás szerepel a programlistánkban. Szerepel, méghozzá kötelezõen! Elsõként nézzük mi a helyzet a CAL-Open East divíziójában, korábban már beszámoltunk róla, hogy egyedüli hazai csapatként csak a newspic n1ce-6aming jutott be a rájátszásos szakaszba, ahol igen szépen lépkedtek egyre elõrébb. Egészen a döntõig. Itt a „szépeket” a román newspic MyrmidonI csapata várja, azonban a részletekrõl beszéljen helyettem Flegby:

bazso: Szia Flegby! Egy kicsit megfeledkeztünk rólatok, illetve ti is inkább a háttérben tevékenykedek, igaz, igen hatékonyan. A felvezetésben már szó esett a döntõrõl, milyen a hangulat a most a csapatban, így a nagy meccs elõtt?
Flegby: Köszönjük az érdeklõdést, sajnos eléggé instabil a csapat - ha egyáltalán beszélhetünk csapatról pillanatnyilag. Inkább azt mondanám, hogy van öt fõ jelenleg különbözõ motivációval, de egy cél azért mégis közös : szeretnénk a mai meccset megnyerni. Gyakorolni nem gyakoroltunk nagyon régóta egy mérkõzésre sem. Így abból élünk, amit az aznapi skill kihoz belõlünk. Bízunk benne, hogy elég lesz!
bazso: Mit lehet tudni az ellenfél csapatáról, milyen erõket képviselnek?
Flegby: Nézegettem az utóbbi két napban az oldalát az ellenfélnek, fel tudnak mutatni hozzánk képest jó eredményeket, de mégis teljesen ismeretlenek szerintem nemzetközi szinten - nem mintha mi sztárok lennénk. :)
bazso: Számítottatok ilyen sikeres szezonra a liga kezdeténél, illetve, menetel tovább az n6 csapata a további gyõzelmek felé a jövõben?
Flegby: A liga kezdetén azt mondtam az összekapart csapatnak, hogy ezt a ligát gyakorlás nélkül illik megnyerni. Most ennek itt is vagyunk a kapujában, remélem nem fogunk a küszöbön pofára esni, bár ha a második hellyel is be lehet jutni Main-be, akkor mindegy is lenne. De ezt nem tudom biztosan, ezért feltétlenül nyerni szeretnék! És hogy hogyan lesz tovább, azt nem tudom megmondani. Ha nyerünk akkor kicsit talán komolyabban fogjuk venni a Main-es szezont. Hogy a LU változik-e, azt sem tudom most megmondani. Most a first priority a ma esti meccs, ha ezt nem nyerjük, meg akkor lehet hogy nincsen mirõl beszélni.

newspic
CAL-O East döntõ
newspic n1ce-6aming [ 1612 ] newspic MyrmidonI
LU1: Flegby, millAh, clayton, Hardstyle, Dud
LU2: DaLiu, caLLy, darg0, Red7even, yakko

SourceTV: hltv.obinet.hu:27020
Dátum: 2006. december 13. (Szerda), 22:00


Továbbra is CAL-nál maradunk, azonban egy szintet feljebb lépünk és benyitunk a Main ajtaján, ahol a következõ látvány fogad minket: egy magyar csapat, egy meglepõ gyõzelem és nem utolsó sorban egy izgalmas mérkõzés. Szereplõk: az newspic ancients teljes hadosztálya velük szemben pedig a finnverõ, önbizalomtól duzzadó szlovákok, a newspic defeaters. Nagy meglepetésre kikapott a Logitech.fi az említett csapattól nuke-on, így az elõdöntõben õk meccselnek az ancients-el. Ha ez a meccs megvan, következik a döntõ, ahol a TRIAD – Insignia Cadre gyõztese várja õket inferno-n, sejteni lehet melyik csapat lesz ott, illetve melyik kettõ. Az érdeklõdõknek egy tipp: elérhetõ az ancients vs. cZar SGL meccsrõl egy stream ezen a linken.

newspic
CAL-M elõdöntõ
newspic ancients [ 22 : 20 ] newspic defeaters
LU1: KODIAK, Npp, Flavius, stawros, kuLi
LU2: .PhP, UN Soldier, matez, pR, dl_

SourceTV: Hamarosan!
Dátum: 2006. december 13. (Szerda), 22:00

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1207
 
1403
 
 
 
kép 4636
 
1480
 
 
kép 3052
 
1485
 
 
 
kép 231
 
2142
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu