Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2006. szeptember 02. 0 hozzászólás
 

Megváltozott az  Inspire Gaming felállása. Ez annak is köszönhetõ, hogy az  Audacious megnyerte a legnagyobb angol lant, az i28-at. Az inaktív csapat egy mix keretében indult, melyben három IG játékos is


Megváltozott az  Inspire Gaming felállása. Ez annak is köszönhetõ, hogy az  Audacious megnyerte a legnagyobb angol lant, az i28-at. Az inaktív csapat egy mix keretében indult, melyben három IG játékos is szerepet kapott. Bejelentették  jon0o visszatérését, õ robz helyére érkezik.

 rossar
 fraz^
 url
 LittleBear
 jon0o


A topjátékosokban eddig sem szûkölködõ  CSA (Counterstrike Armageddon) úgy látszik nem elégszik meg a mostani játékosgarnitúrával, mivel magukhoz csábították Gav-ot és HenryG-t. Mind a két játékos az i28, második helyezett  ZBoard csapatából érkezett ezzel a CSA lineupja kilenc fõsre emelkedett.

 Arak
 Gideon
 Iden
 limpz
 HenryG
 Gav
 HaGGiS 
 Hartigan
 reddy


A norvég illetõségû  Crossed csatlakozott a  Volt-Gaming-hez. A Volt-Gaming egy svéd szervezet, igen erõs 1.6 csapattal, a norvég srácokat az Assembyl’06 és a Clanbase Eurocup XIII CS:S LAN után keresték fel, azzal a gondolattal, hogy csatlakozzanak hozzájuk. A megállapodás létre is jött a két csapat között és ezentúl a Crossed csapata  Volt-Gaming.css néven fut. A felállás változatlan maradt.

 gem
 Chobo
 warclown
 Hotdog
 cabron


Hatalmasváltozások történtek a holland csapatok háza tájékán. Eddig a  Synergy kénytelen volt pihentetni a source csapatát mivel onnan több ember is az újjászületõ  EDiT csapatába vándorolt át. Az üres helyekre gyorsan találtak megfelelõ embereket, így jött létre a Synergy és a  Northern Darkness házassága. A csapat részt vesz az elkövetkezendõ két nagyobb lanon, a  EuroCSS és a  SLAP lanon.

 Proph
 goLLi
 Blaze
 neonice
 darky
 airraid


Tovább folytatódik a  dragonality kálváriája, már ami az emberek cseréjét illeti. Szinte minden második héten történik valami a csapattal. Most éppen ritch hagyta el az alakulatot mivel egyik csapattársával, nevezetesen cozman-al nem tudtak közös nevezõre jutni sehogyan sem. A folyamatos veszekedések miatt ritch úgy döntött elhagyja a csapatot, új tagot nem keresnek a helyére, mivel így már csak öt játékos maradt a keretben.

 shift
 cozman
 tyron
 jim
 rootbeer


Kilépett a  Ministry of Defence csapatából  h0lm,  rhythm és  Lund. Az így két fõsre csappant csapat vezetõje,  vnG elmondta, hogy h0lm-nak nem felelt meg a csapat teljesítménye, légkörevalamint nem így képzelte el a csapatban való játékot ezért távozott. Rythm távozása is a csapaton belüli rossz hangulatra vezethetõ vissza, nem volt kedve megvárni a századik újabb cserét.


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1224
 
1538
 
 
 
kép 1582
 
1811
 
 
kép 2580
 
2347
 
 
 
kép 1155
 
1442
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu