Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2010. augusztus 05. 0 hozzászólás
 

Az e-Sports-ban mostanában egyre intenzívebbek a mozgolódások, elég ha csak egy kicsit lejjebb tekintünk az oldalon. Több külföldi egyesület cserélt, csapatok távoztak szervezetekből és helyüket újak

Scene news I.

Az e-Sports-ban mostanában egyre intenzívebbek a mozgolódások, elég ha csak egy kicsit lejjebb tekintünk az oldalon. Több külföldi egyesület cserélt, csapatok távoztak szervezetekből és helyüket újak váltották fel. Hazánkban sincs ez másképp. Legutóbbi helyzetjelentésünk óta igen sok változás történt a magyar csapatok háza táján. A változások sokasága miatt két részben olvashattok beszámolót hazánk csapatainak keveredéséről. A 2. részre sem kell sokat várni, pár nap múlva publikálásra kerül. Most azonban első körben a beast, a KINGMAKERS és a n1ce-6aming van terítéken. Egyik csapat sem húzta ki a nyarat csere, illetve egyéb problémák nélkül és mindezekről minden esetben az egyik tag nyújt pontosabb beszámolót nekünk. Tehát lássuk mik a változások!
Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


beast
Nézzük a felsorolás első tagját, a beast ötösét. KING elmondja, hogy miért csatlakozott hozzájuk és mi indokolta a kettős cserét.

A beast maga furcsa volt nekem így az elején, mint csapat, de végül valahogy mégis úgy éreztem, hogy máshova nem tudok bekerülni, mint csapat, úgyhogy elfogadtam dMk javaslatát, miszerint felkészülünk becupra,(ez volt az ok amiért csatlakoztam), de később rájöttem hogy, minél többet játszottunk, annál több lehetőséget láttam ebben a csapatban. De sajnos történtek itt apróbb nézeteltérések és negro-nak illetve dMk-nak távoznia kellet és ugye szükség volt 2 emberre, akik átveszik a szerepüket a becupon való részvételen. Ez a két ember pedig nem más, mint ReSet és iMPEC.

A beast jelenlegi felállása:

Samu "n3r0" Sándor
Kovács "ERGINIUS" Dániel
Firtkó "ReSeT" András
Tóth "iMPEC" Ádám
Székács "KING" Péter

KINGMAKERS

Rég hallottuk a KINGMAKERS nevet, legutóbb a HIL 2. állomásán tűnt fel. Most azonban újra él és az azóta bekövetkezett változásokról gabris mesél.

A hil2 után az érettségik és egyéb elfoglaltságok miatt kicsit visszavonultunk a játéktól, és szeptembertől tervezzük a visszatérést. Sajnos egy nagyon fontos úgymond meghatározó játékosunk kivált a csapatból név szerint ZoNe, de nemrég sikerült pótolnunk a hiányát a LION-ból távozó SQ-val. A Becup 2010-es rendezvényére sajnos nem fogunk tudni ellátogatni ugyanis pozitive egyetemre való beiratkozása valamint gólyatáborok sorozata lehetetlenné teszi, hogy részt vegyünk ezen a megmérettetésen, de a november első hetében megrendezendő ICL7-en részt fogunk venni, és szeptembertől gőzerővel el is kezdünk rá készülni!

A KINGMAKERS jelenlegi felállása:

Leskó "gabris" Gábor
Dervalics "sq" József
Tóth "fagyi" Zoltán
Kovács "FR3ESTLYE" Ádám
Gulyás "pozitive" Péter

n1ce-6aming

A Scene news I. részének utolsó megkérdezett alanya dN volt, a n1ce-6aming frontembere. Sajnos az n6 rajongóinak számára rossz hírt kell közölnie, de bízunk benne, egyszer visszatérnek.

A n1ce-6aming jelenlegi felállása feloszlott.
A csapat túlnyomó részének nincs motivációja jelenleg a játékhoz. A 2 új tag érkezése után érződött, hogy sok energiát és időt kell még beleölnünk abba, hogy elérjük azt a szintet, amit kitűztünk magunk elé.
Sajnos a nyárnak köszönhetően az utóbbi időben mindkettőnek híján voltunk: system dolgozik 2 helyen össze-vissza. Én az államvizsgám után nyaralok, fesztiválozok mellette barátokkal, barátnővel töltöm az estéimet. Ketó League of Legends-ezik, ami amúgy az egész csapatot megfertőzte. Senkinek nem volt kedve foglalkozni a játékkal Reed-en és vhoori-n kívül.
A BECUP-ra sem tudtunk volna felkészülni és az n6 nevéhez méltó eredményt elérni, azt pedig egyikünk pénztárcája sem engedi meg, hogy több tízezer forintot csak úgy elszórakozzunk egy izzadt tizenéves fiúkkal teli teremben.
A jövőről annyit, hogy egyelőre system, K€Tó és én is inaktívak leszünk határozatlan időre. Kérlek ne keressetek minket - ha nem ismertek - csapatépítéssel kapcsolatban.
Mindenkinek jó nyarat és sok sikert a BECUP-hoz!

A n1ce-6aming volt felállása:

Ipolyi "dN" Máté
Petrás "system" Csaba
Malkócs "K€Tó" Attila
Szeghy "R33D" Norbert
Kárpáti "Vhoori" Balázy

Folytatása következik!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5276
 
2288
 
 
 
kép 4463
 
2680
 
 
kép 3991
 
1423
 
 
 
kép 5651
 
2785
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu